FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
**** vladana, daj da uzmemo bod u listici, a derbi je svakako derbi, tu koje sjebaniji obicno bolje prodje
Ovde je Vladen ispao manje kriv nego savez (misimovic vico petev bajevic)
Sjetimo se Duljevica covjek kod nas igrao kondtantno dobro (0 poziva) cim je odnas otisao nije ni do ljubljane doso dobio poziv, i to bio standardan covjek impruvo skills u roku 7 sati koje proveo u autu.
Vladen kod nas bio standardan dk prvak (0 poziva) piric rezerva dobiva poziv.. Vladena samo krivim jer je koristio svadbu ovo ono zamajavo je, trebao je reci hocu ovo i ovo i zdravo..
Protiv Lista izac sa 442
Sjetimo se Duljevica covjek kod nas igrao kondtantno dobro (0 poziva) cim je odnas otisao nije ni do ljubljane doso dobio poziv, i to bio standardan covjek impruvo skills u roku 7 sati koje proveo u autu.
Vladen kod nas bio standardan dk prvak (0 poziva) piric rezerva dobiva poziv.. Vladena samo krivim jer je koristio svadbu ovo ono zamajavo je, trebao je reci hocu ovo i ovo i zdravo..
Protiv Lista izac sa 442
Ja vjerujem u pobjedu, vi kako hoćete.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 18:41Ovde je Vladen ispao manje kriv nego savez (misimovic vico petev bajevic)
Protiv Lista izac sa 442
Svaka tebi čast, dobri su ti tekstovi ali Pitara 6785 je milina čitati, koplje ispred tebe, no hard feelings.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 mar 2023, 17:49To je zato što je kod nas patološki razvijen kult ličnosti. Mi smo u stanju do imbecilnosti se diviti nekom liku, a onda tog istog lika sa životinjskom divljačnošću bacati u blato. To više govori o nama, nego o kakvom se liku zapravo radi.
Konkretno, u ovom slučaju, igrače treba posmatrati kao robu, odnosno plaćenike, što oni u principu i jesu. Tek kad igrač bude bezimena figura koja služi isključivo interesima kluba i od koje isključivo klub ima korist, tada će se prestati o njima pisati kao o nečem bitnom. Od Dala do Vladana.
Summa summarum, to su osobe koje su dobro plaćene za sat i pol pojavljivanja na terenu. Niti želim znati njihove privatne stvari, borbe, nadanja, očekivanja... Dok si u klubu, igraj, kad odeš - zaboli me kikić za tobom, ne plaćaš mi svakako račune. A kako se zoveš, kom se bogu moliš i slične lične pyzdarije me se uopšte ne dotiču.
PS. Još jedared da se zahvalim svima kojima se sviđaju moja pisanija... To je bio skromni poklon od mene za Dan Nezavisnosti.
Trenutno smišljam priču o Keliju, pa ćemo vidjeti na šta će izaći.
Bar imam uzor. Nedostižan, jbg. Ali trudom, radom, nesebičnim davanjem... ko zna... možda... jednog dana...Bolivia je napisao/la: ↑02 mar 2023, 18:51Svaka tebi čast, dobri su ti tekstovi ali Pitara 6785 je milina čitati, koplje ispred tebe, no hard feelings.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 mar 2023, 17:49To je zato što je kod nas patološki razvijen kult ličnosti. Mi smo u stanju do imbecilnosti se diviti nekom liku, a onda tog istog lika sa životinjskom divljačnošću bacati u blato. To više govori o nama, nego o kakvom se liku zapravo radi.
Konkretno, u ovom slučaju, igrače treba posmatrati kao robu, odnosno plaćenike, što oni u principu i jesu. Tek kad igrač bude bezimena figura koja služi isključivo interesima kluba i od koje isključivo klub ima korist, tada će se prestati o njima pisati kao o nečem bitnom. Od Dala do Vladana.
Summa summarum, to su osobe koje su dobro plaćene za sat i pol pojavljivanja na terenu. Niti želim znati njihove privatne stvari, borbe, nadanja, očekivanja... Dok si u klubu, igraj, kad odeš - zaboli me kikić za tobom, ne plaćaš mi svakako račune. A kako se zoveš, kom se bogu moliš i slične lične pyzdarije me se uopšte ne dotiču.
PS. Još jedared da se zahvalim svima kojima se sviđaju moja pisanija... To je bio skromni poklon od mene za Dan Nezavisnosti.
Neka nama našeg Pitara. Sve što napiše i kako napiše, uradi iz ljubavi. Ja fkt volim kako on piše.
Meni je ona 4231 najodvradnija formacija na svijetu. Dobro, možda ona 361 kad smo istrčali protiv Sartida, meščini, je još gora.
Nikad, da sam trener, ne bih odstupao od 442. Za stizanje rezultata; 343. 4231 klasična alibi-formacija.
Šahinoviću dat još jednu šansu da se dozove. Oscilacije su u njegovim godinama normalne, ali mora biti mirniji.
Uglavnom:
Šah
Mul/Mus-Mart-Šerb-Rad
Gio-Bal/Čir-Vran/Avr-Zil
Oliv-Čat
.
.
Šah
Mart-Šerb-Trak
Mus-Vran-Bal-Rad
Gio-Čat/Oliv-Zil/Avr
Znam da bez Dala ne može, ali budući da ga doživljavam kao metastazu na klupskom tkivu, neću ga uzimati u obzir ni za tribine.
Nadam se da čita ovo, ili da mu neko prenosi pa se možda probudi ona mrva morala i samokritike u njemu pa da se nosi u vražju mater.
Nikad, da sam trener, ne bih odstupao od 442. Za stizanje rezultata; 343. 4231 klasična alibi-formacija.
Šahinoviću dat još jednu šansu da se dozove. Oscilacije su u njegovim godinama normalne, ali mora biti mirniji.
Uglavnom:
Šah
Mul/Mus-Mart-Šerb-Rad
Gio-Bal/Čir-Vran/Avr-Zil
Oliv-Čat
.
.
Šah
Mart-Šerb-Trak
Mus-Vran-Bal-Rad
Gio-Čat/Oliv-Zil/Avr
Znam da bez Dala ne može, ali budući da ga doživljavam kao metastazu na klupskom tkivu, neću ga uzimati u obzir ni za tribine.
Nadam se da čita ovo, ili da mu neko prenosi pa se možda probudi ona mrva morala i samokritike u njemu pa da se nosi u vražju mater.
-
- Kontakt:
Ja se nadam da si se salio sa ovim.Sanchez87hz je napisao/la: ↑02 mar 2023, 15:09Da je Larsson neki izabrao BiH prije Svedske onda bi ga razumio sta je htio reci, ovako nidje vezeZipSarajevo je napisao/la: ↑02 mar 2023, 15:05Malo si pobrko loncice, al dobro... Trese te groznica.NazorUso je napisao/la: ↑02 mar 2023, 14:58Nije normalno da neko ko je rodjen i odrastao u BiH brani za Srbiju !
Nije normalno da neko ko je rodjen i odrastao u Luxemburgu igra za BiH !
Nije normalno da neko ko je rodjen i odrastao u Svedskoj igra za BiH !
...
Malo smo dvolicni.
P.S. S ovim bi zavrsio o Vladanu, imamo mi OGROMNIIIIIIH problema prije Vladana.![]()
Poredis nekog Larsona i Vladana

Vladan je cheto, yebla mu srbija mater.
Allaha vam šta je sa onom ublehom Aničićem jel se ikad oporavio jeli on još uvjek naš igrač
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 02 mar 2023, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Cuj savez kriv,pa na celu saveza je neko isti ko i Vladan,koji zivi i radi u Bosni samo zbog svoje koristi, dok se dobro zaradjuje glumit ce da je voli,covjek dva puta odbija i kaze savez kriv
Nasa drzava,savez i sve ostalo i jeste u takvom stanju zbog takvih kao nas dobri Vladan "cistokrvni" Bosanac.

Nasa drzava,savez i sve ostalo i jeste u takvom stanju zbog takvih kao nas dobri Vladan "cistokrvni" Bosanac.
Koliko god me on zna naživcirati, volim vas #nohomoVenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 mar 2023, 19:14Bar imam uzor. Nedostižan, jbg. Ali trudom, radom, nesebičnim davanjem... ko zna... možda... jednog dana...Bolivia je napisao/la: ↑02 mar 2023, 18:51Svaka tebi čast, dobri su ti tekstovi ali Pitara 6785 je milina čitati, koplje ispred tebe, no hard feelings.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 mar 2023, 17:49To je zato što je kod nas patološki razvijen kult ličnosti. Mi smo u stanju do imbecilnosti se diviti nekom liku, a onda tog istog lika sa životinjskom divljačnošću bacati u blato. To više govori o nama, nego o kakvom se liku zapravo radi.
Neka nama našeg Pitara. Sve što napiše i kako napiše, uradi iz ljubavi. Ja fkt volim kako on piše.

Priznajem, za Aničića sam zaboravio i da postoji
Ma isto je toharixs je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:41Ti si momak odavno zalutao na ovaj forum. Poređenje ti je nigdje veze, kao i svi drugi izlijevi gluposti u svakom drugom postu.NazorUso je napisao/la: ↑02 mar 2023, 14:58Nije normalno da neko ko je rodjen i odrastao u BiH brani za Srbiju !
Nije normalno da neko ko je rodjen i odrastao u Luxemburgu igra za BiH !
Nije normalno da neko ko je rodjen i odrastao u Svedskoj igra za BiH !
...
Malo smo dvolicni.
P.S. S ovim bi zavrsio o Vladanu, imamo mi OGROMNIIIIIIH problema prije Vladana.
Ps.
Malom je Vladan bio uzor i još uvjek mašta za dan kada će ga opet gledati pa barem u rep dresu.sad će ga morati gledati u nakaradnom dresu.

Inace Vladan je imao veliku zelju da nastupa za nas, srce mu kuca za BiH, no medjutim nisu potrefili tajming da mu upute poziv pa se on malo naljutio na svoju voljenu BiH i odlucio teska srca za Srbiju

- BegovicRamiz
- Kontakt:
Što jest jest
Dosadni ste s reprezentacijom. Na pogresnoj ste temi. Sve Yu repke s mjesane,igra ko za koga hoce. BiH je u jednom trenutku imala sve dijasporce,treba prevodioc ,kad je pres.
Samo Sarajvo.jbs ekipu za koju igraju igraci zeljeznicara.
Ja ,mislim da je Anicic u svjetskom vrhu ,po iznosu novca po odigranoj minuti. Za to je zasluzan trio fantastikus : Mirvah,Dudex,Emirex. Stare isluzene konje treba uspavljivati inekcijom a ne dovoditi ih u ekipu. Isto ce biti za Vrancica,isluzena krepala raga.
Ako SIrokom fali toliko igraca,nase sanse za osvajanjem boda progresivno rastu a bod,po bod sigurna luka opstanka !!
Samo Sarajvo.jbs ekipu za koju igraju igraci zeljeznicara.
Ja ,mislim da je Anicic u svjetskom vrhu ,po iznosu novca po odigranoj minuti. Za to je zasluzan trio fantastikus : Mirvah,Dudex,Emirex. Stare isluzene konje treba uspavljivati inekcijom a ne dovoditi ih u ekipu. Isto ce biti za Vrancica,isluzena krepala raga.
Ako SIrokom fali toliko igraca,nase sanse za osvajanjem boda progresivno rastu a bod,po bod sigurna luka opstanka !!
I zaboravim da je kod nas taj lik, kako nas je uzeo lopatom, yebo li ga Mirza tam' đe dipr..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A jbg za to nije kriv mirza. Trebalo nam je to bit sumnjivo kad su ga zrinjski i jakirovic otkantali. Al boli hadziju tuki, on se vjerovatno ugradiojoker90 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 21:47I zaboravim da je kod nas taj lik, kako nas je uzeo lopatom, yebo li ga Mirza tam' đe dipr..
Ma normalno da nije Mirza kriv nista za Anicica, ali nek mu ga on zaprdi..spezial je napisao/la: ↑02 mar 2023, 22:10A jbg za to nije kriv mirza. Trebalo nam je to bit sumnjivo kad su ga zrinjski i jakirovic otkantali. Al boli hadziju tuki, on se vjerovatno ugradio
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Citav dan pisete o Vladanu
Ne znam jel ko uspio napisati u moru ovih komentara da nam Sivac sudi u Sirokom a Music protiv Zeljeznicara. Uslove za igru cemo imati sve je na Mirzi i igracima

Ne znam jel ko uspio napisati u moru ovih komentara da nam Sivac sudi u Sirokom a Music protiv Zeljeznicara. Uslove za igru cemo imati sve je na Mirzi i igracima

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
0:0 protiv plavih 1000000%
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Zar nije Jakirović rekao da su ga oni htjeli ali nisu mogli finansijski da nam pariraju?spezial je napisao/la: ↑02 mar 2023, 22:10A jbg za to nije kriv mirza. Trebalo nam je to bit sumnjivo kad su ga zrinjski i jakirovic otkantali. Al boli hadziju tuki, on se vjerovatno ugradio
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, relativizam i 51 gost.