Jaha je tu da rusi tradicije
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Alejkumu Selam. SRETAN DAN NEZAVISNOSTI JEDINE NAM DOMOVINE BOSNE I HEREGOVINE!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- Beduin
- Kontakt:
Zakarić ode u nekog hrvatskog trećeligaša. Zar je to atraktivnija destinacija od Tuzle? 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Mogu mislit koliku je platu trazio Kazahstancima, cim su ga odyebali. Vidio nece ni kod nas, pa na kraju daj sta das
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
U HNK Zadar izgleda ode. Tamo je i Curjuric, ako ga se sjecas iz nase lige. A vodi ih izgleda Dragan Blatnjak. Pravo ozbiljna ekipa.
Bog zna kako se Zaraka presabrao. Mozda mu se ne igra ozbiljan fudbal, sto je vrlo izgledno pa hoce malo odmori, ljencari, zna da se u nasu ligu uvijek moze vratiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Prije nekih 5-6 godina, kad je otišao u Partizan, izgledalo je kao da od njega može biti pristojan fudbaler. Baš se sebi ukenjao u karijeru. Ćurjurića se naravno sjećam, kao i Blatnjaka iz reprezentacije.Beduin je napisao/la: ↑02 mar 2023, 12:58U HNK Zadar izgleda ode. Tamo je i Curjuric, ako ga se sjecas iz nase lige. A vodi ih izgleda Dragan Blatnjak. Pravo ozbiljna ekipa.
Bog zna kako se Zaraka presabrao. Mozda mu se ne igra ozbiljan fudbal, sto je vrlo izgledno pa hoce malo odmori, ljencari, zna da se u nasu ligu uvijek moze vratiti.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Jedan info mi govori kako bi mogli protiv Leotara igrati na Tusnju?
Jel zna neko vise informacija?
Jel zna neko vise informacija?
-
- Kontakt:
Što se Tušnja tiče, trebalo je protiv Leotara tu, ali snijeg i savez koji treba dozvoliti odigravanje tu mi ne ulijevaju nadu. Nadam se da hoćemo, ali po meni gotovo sigurno da nećemo.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Prljave igre saveza, vidi se sad i sa ovim sudcima za naredno kolo, Leotar-Igman (gigovic), nama iz Bijeljine.simonknows je napisao/la: ↑02 mar 2023, 17:56Što se Tušnja tiče, trebalo je protiv Leotara tu, ali snijeg i savez koji treba dozvoliti odigravanje tu mi ne ulijevaju nadu. Nadam se da hoćemo, ali po meni gotovo sigurno da nećemo.
Moze li sta nasa uprava uraditi povodom toga, jel cekaju da ispadnemo iz lige pa da se vratimo 2-3 kola prije kraja sezone na teren..ni tad nam onda ne treba nek posiju krompir na njega.
Trebamo svi biti ujedinjeni sad i navijaci Fukare da pružimo podrsku nasim igracima i izvucemo se u inat onima sto hoce da nas gurnu tamo gdje ne pripadamo. Znam da je vecini dojadilo svake godine ista prica i borba do skoro zadnjeg kola al mi nemamo drugog kluba osim nase Slobode.
Ako citaju i nasi igraci ovo, igrajte momci u inat ovima u savezu da izguramo ovu sezonu spasimo se.
-
- Kontakt:
Čitaju momci redovno, nekad zajedno sa mnom, čak i uprava prati. Kakav samo karakter naši momci imaju, jedino što nas može izvući na Grbavici je baš to, inat i psiha tih ljudskih veličina. Podrška momcima pa makar ispali, hebite im majku majčinu na po Grbavice!LaBombonera88 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 20:59Prljave igre saveza, vidi se sad i sa ovim sudcima za naredno kolo, Leotar-Igman (gigovic), nama iz Bijeljine.simonknows je napisao/la: ↑02 mar 2023, 17:56Što se Tušnja tiče, trebalo je protiv Leotara tu, ali snijeg i savez koji treba dozvoliti odigravanje tu mi ne ulijevaju nadu. Nadam se da hoćemo, ali po meni gotovo sigurno da nećemo.
Moze li sta nasa uprava uraditi povodom toga, jel cekaju da ispadnemo iz lige pa da se vratimo 2-3 kola prije kraja sezone na teren..ni tad nam onda ne treba nek posiju krompir na njega.
Trebamo svi biti ujedinjeni sad i navijaci Fukare da pružimo podrsku nasim igracima i izvucemo se u inat onima sto hoce da nas gurnu tamo gdje ne pripadamo. Znam da je vecini dojadilo svake godine ista prica i borba do skoro zadnjeg kola al mi nemamo drugog kluba osim nase Slobode.
Ako citaju i nasi igraci ovo, igrajte momci u inat ovima u savezu da izguramo ovu sezonu spasimo se.
Što se terena tiče, ne možemo tu ništa, prenebitni smo.
- Beduin
- Kontakt:
Pakuje se, pakuje. A nisam htio u to vjerovati, ali nama i komsijama se pece kolac. Samo sto oni imaju pare i covjeka u/oko Saveza, a mi nemamo.
Sad tek razumijem sve sto je Ultra pisao, nagovjestavao, crnjacio. Sad su i u klubu svjesni i uplaseni, da ne spominjem ostale.
Valja zbiti redove, psihicki se resetovati i poceti uzimati bodove na misice, borbu, ne birati sredstva. Podrsku im dati kao nikad do sad. Ali j3bem ga ja, reko sam sebi da necu vise u Banovice dok nas ne vrate na Tusanj, tera sam po prirodi, jak princip, jer ova stoka nesposobna sve sto se moze useru, to ni povratak na stadion ne mogu izlobrati i izmajmunisati sad kad nam najvise treba.
Sad tek razumijem sve sto je Ultra pisao, nagovjestavao, crnjacio. Sad su i u klubu svjesni i uplaseni, da ne spominjem ostale.
Valja zbiti redove, psihicki se resetovati i poceti uzimati bodove na misice, borbu, ne birati sredstva. Podrsku im dati kao nikad do sad. Ali j3bem ga ja, reko sam sebi da necu vise u Banovice dok nas ne vrate na Tusanj, tera sam po prirodi, jak princip, jer ova stoka nesposobna sve sto se moze useru, to ni povratak na stadion ne mogu izlobrati i izmajmunisati sad kad nam najvise treba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pakuje jasta prijatelju. Oni izgleda naumili spasiti leotar i slogu a nas i Igman gurnuti u federalnu.Beduin je napisao/la: ↑02 mar 2023, 23:03Pakuje se, pakuje. A nisam htio u to vjerovati, ali nama i komsijama se pece kolac. Samo sto oni imaju pare i covjeka u/oko Saveza, a mi nemamo.
Vidi se po sudcima ovim kriminalnim.
Sad ce Igman biti sabotiran jedno 6-7 zutih i penal ako se ukaze prilika za leotar.
Treba momke psihicki pripremiti za naredne utakmice da se ostane mirne hladne glave i odigrati sto mozemo bolje na Grbavici, pametno, jer sad je svaki naredni bod zlata vrijedan i moze bas taj bod biti presudan na kraju.
Iskreno se nadam da cemo bar 2-3 kola prije kraja uspjeti obezbjediti opstanak da se ne strahuje do zadnjeg kola i minute jer tu bi se svasta mogli izrezirati.
Na Grbavici sta bude bude, prije svega sacuvat igrace koji imaju 2 zuta kartona da ih imamo za Leotar.
A za Leotar napravit mobilizaciju, nebitno i u Banovice i probat podic ove momke i napravit pritisak da se ta utakmica ne smije izgubit, odnosno mora pobijedit.
U ove dvije utakmice 3 boda je ono sto moramo napravit.
A za Leotar napravit mobilizaciju, nebitno i u Banovice i probat podic ove momke i napravit pritisak da se ta utakmica ne smije izgubit, odnosno mora pobijedit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Slazem se. Nadam se makar bodu, a sa 3b protiv Zelje bi pobjegli iz opasne zone, a za leotar onda velika podrska i vjetar u ledja momcima.klasik je napisao/la: ↑03 mar 2023, 08:51Na Grbavici sta bude bude, prije svega sacuvat igrace koji imaju 2 zuta kartona da ih imamo za Leotar.
Vjerujem da ce momci dati svoj maksimum, samo ne zelimo utakmicu kao protiv sloge da se povucemo kad povedemo. Protiv Zelje hrabro, pametno igrati.
Sretno momci, pametno odigrajte i obradujte nas ako Bog da.
-
- Kontakt:
Niko nema 2 žuta? Eldar, Melva, Kape i Osma imaju po 4, znači po 2 im fale za suspenziju?
-
- Kontakt:
Nesto nisam vidio da je g o v n o jelic kaznjen, po savezu je izgleda sve regularno bilo mamu im svima yebem
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Kaznili bi ga da je sudio kontra, tj za nas. Al posto se to nikad nije desilo, nikom nista.crvenocrnitz je napisao/la: ↑03 mar 2023, 10:02Nesto nisam vidio da je g o v n o jelic kaznjen, po savezu je izgleda sve regularno bilo mamu im svima yebem
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kakav osjećaj imam da sutra uzimamo kretene na Grbavici, samo na inat ekipe! Hajde momci, nek' bude da Maksimović konačno zabija.
Sutra protiv Zelje ce bit onako kako se mi postavimo, uz Jahin pi c kast pristup mozemo gotovo pa sigurno zaboraviti na bodove, izaci napadacki pa sta bude. Zeljo ima tanke bekove grijeh bi bio tu ne iskoristiti sa Sasom i Eldarom po strana(mada ne bi bilo lose ni Osmica staviti na krilo, a Haruna na beka jer je bolji defanzivnije od Osmica) Alica samog gurnuti u spic nek se gura. Velika steta je sto nema Vosnjaka uz njega bi sutra bilo sigurno makar 30% lakse. Zna li neko kako njemu oporav ide? Sta je sa Denkovica?
Bit ce podrska nasima sutra i sa Istočne tribine aBd
Bit ce podrska nasima sutra i sa Istočne tribine aBd

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.