FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
On je ono što želi da bude. Ako želi da bude Bosnjak on će to i postati. Živimo u eri u kojoj se favorizuje identitetski osjećaj naspram porijekla i sl. Ako se želi identifikovati kao Bosnjak onda će mu se to i priznati. Takav je danas svijet.
Danas savremena civilizacija prihvata mnošto različitih rodove kao osjećaje, a da neće identitete.
Danas savremena civilizacija prihvata mnošto različitih rodove kao osjećaje, a da neće identitete.
-
- Kontakt:
Mimo teme Vladana, koga mislite da bi Faruk mogao zvati bilo bi dobro da Šerba bude na spisku
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zato i gej lobi radi. Ebiga, tako se osjecaju...BIHpatriota je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:05On je ono što želi da bude. Ako želi da bude Bosnjak on će to i postati. Živimo u eri u kojoj se favorizuje identitetski osjećaj naspram porijekla i sl. Ako se želi identifikovati kao Bosnjak onda će mu se to i priznati. Takav je danas svijet.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dala.bordobijelisampion je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:07Mimo teme Vladana, koga mislite da bi Faruk mogao zvati bilo bi dobro da Šerba bude na spisku

Lp,
B.
-
- Kontakt:
Pustite se supljiranja nebitnim temama ,prva utakmica gdje mozemo gledati Sarajevo ,mnogi su ovde pisali kako jedva cekaju pa u nedjelju imaju priliku da to i ostvare ..
Samo da ne ostane na rijecima sve jer sada izgovora nemate ...
Kimune povedi ih
Samo da ne ostane na rijecima sve jer sada izgovora nemate ...
Kimune povedi ih

Savez i selektor su krivi za Vladana, da je njima bilo u interesu da igra za BiH, igrao bi sigurno. Golmani koji nisu imali minute u svojim klubovima su dobijali poziv on nije mogao, to je momka prelomilo da ode tamo i pored toga što ima boljih od njega u Srbiji. Sretno Vladane i donesi neku lovu našem klubu. 

Carlos Eduardo de Sousa Leopoldo ( Siroki) ne moze igrati protiv nas. sto Registracija je tek od 10.03.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ima i toga, da su htjeli smradovi dobio bi poziv i branio bi odmah poslije DK. Das mu 3 minute i zapecatis ga za sva vremena. Ocito da nije bilo interesafks74 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:20Savez i selektor su krivi za Vladana, da je njima bilo u interesu da igra za BiH, igrao bi sigurno. Golmani koji nisu imali minute u svojim klubovima su dobijali poziv on nije mogao, to je momka prelomilo da ode tamo i pored toga što ima boljih od njega u Srbiji. Sretno Vladane i donesi neku lovu našem klubu.![]()
- 1 9 4 6 -
Ma nije do saveza nikako hahahah
Sto me napade aylin copor
itekako me rat "zakacio" ali to nije tema.
Nisu od svih naturalizovanih reprezentativaca BiH ptotjerani. Ima ih dobrovoljno otisli u miru, kao sto cu mozda i ja, i vi, i niko ih ne krivi za to, samo su vam malooo arsini nejednaki !
Sto me napade aylin copor
Nisu od svih naturalizovanih reprezentativaca BiH ptotjerani. Ima ih dobrovoljno otisli u miru, kao sto cu mozda i ja, i vi, i niko ih ne krivi za to, samo su vam malooo arsini nejednaki !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ti si momak odavno zalutao na ovaj forum. Poređenje ti je nigdje veze, kao i svi drugi izlijevi gluposti u svakom drugom postu.NazorUso je napisao/la: ↑02 mar 2023, 14:58Nije normalno da neko ko je rodjen i odrastao u BiH brani za Srbiju !
Nije normalno da neko ko je rodjen i odrastao u Luxemburgu igra za BiH !
Nije normalno da neko ko je rodjen i odrastao u Svedskoj igra za BiH !
...
Malo smo dvolicni.
P.S. S ovim bi zavrsio o Vladanu, imamo mi OGROMNIIIIIIH problema prije Vladana.

Ps.
Malom je Vladan bio uzor i još uvjek mašta za dan kada će ga opet gledati pa barem u rep dresu.sad će ga morati gledati u nakaradnom dresu.
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 02 mar 2023, 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo glavnog lika koji ima za sve opravdanjefks74 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:20Savez i selektor su krivi za Vladana, da je njima bilo u interesu da igra za BiH, igrao bi sigurno. Golmani koji nisu imali minute u svojim klubovima su dobijali poziv on nije mogao, to je momka prelomilo da ode tamo i pored toga što ima boljih od njega u Srbiji. Sretno Vladane i donesi neku lovu našem klubu.![]()

Ti da uhvatis zenu kako je komsija guzi, rekao bi ko mi je kriv pa sam ranije kuci dosao.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vladane, **** truhla, dabogda vise nikad nigdje ne zaigrao, nesretno sa cetnicima
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bgm ja ovo vidim kao njegov izbor. Dobio je pozive i uredno odbio posljednja 2 poziva. Njegov izbor Srbija a ne BiH sve drugo je šuplja priča.fks74 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:20Savez i selektor su krivi za Vladana, da je njima bilo u interesu da igra za BiH, igrao bi sigurno. Golmani koji nisu imali minute u svojim klubovima su dobijali poziv on nije mogao, to je momka prelomilo da ode tamo i pored toga što ima boljih od njega u Srbiji. Sretno Vladane i donesi neku lovu našem klubu.![]()
ElCartel11 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:48Evo glavnog lika koji ima za sve opravdanjefks74 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:20Savez i selektor su krivi za Vladana, da je njima bilo u interesu da igra za BiH, igrao bi sigurno. Golmani koji nisu imali minute u svojim klubovima su dobijali poziv on nije mogao, to je momka prelomilo da ode tamo i pored toga što ima boljih od njega u Srbiji. Sretno Vladane i donesi neku lovu našem klubu.![]()
Ti da uhvatis zenu kako je komsija guzi, rekao bi ko mi je kriv pa sam ranije kuci dosao.

ISTINA ZA VEDRANA!
ElCartel11 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:48Evo glavnog lika koji ima za sve opravdanjefks74 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:20Savez i selektor su krivi za Vladana, da je njima bilo u interesu da igra za BiH, igrao bi sigurno. Golmani koji nisu imali minute u svojim klubovima su dobijali poziv on nije mogao, to je momka prelomilo da ode tamo i pored toga što ima boljih od njega u Srbiji. Sretno Vladane i donesi neku lovu našem klubu.![]()

Stvarno je poređenje, evo ti kontra ako ja ništa ne radim oko svoje žene,onda neka je guzi komšija. Ima ona, ako ne krčiš živicu, ona ode u tuđe. Tako naši iz saveza nisu iskoristili Vladana i on ode kod komšija.spezial je napisao/la: ↑02 mar 2023, 17:26ElCartel11 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:48Evo glavnog lika koji ima za sve opravdanjefks74 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:20Savez i selektor su krivi za Vladana, da je njima bilo u interesu da igra za BiH, igrao bi sigurno. Golmani koji nisu imali minute u svojim klubovima su dobijali poziv on nije mogao, to je momka prelomilo da ode tamo i pored toga što ima boljih od njega u Srbiji. Sretno Vladane i donesi neku lovu našem klubu.![]()
Ti da uhvatis zenu kako je komsija guzi, rekao bi ko mi je kriv pa sam ranije kuci dosao.![]()

Možda Dala pozove, Mirza i Hadzibegić su prijatelji.Mirza je bio reprezentativac kad je ovaj prvi put bio selektor 1999, a svakako je Pjanic otkazao zbog povredebordobijelisampion je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:07Mimo teme Vladana, koga mislite da bi Faruk mogao zvati bilo bi dobro da Šerba bude na spisku

- BegovicRamiz
- Kontakt:
ako te zena voli malo ce se i ona potruditi oko tebefks74 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 17:34Stvarno je poređenje, evo ti kontra ako ja ništa ne radim oko svoje žene,onda neka je guzi komšija. Ima ona, ako ne krčiš živicu, ona ode u tuđe. Tako naši iz saveza nisu iskoristili Vladana i on ode kod komšija.spezial je napisao/la: ↑02 mar 2023, 17:26ElCartel11 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 16:48
Evo glavnog lika koji ima za sve opravdanje
Ti da uhvatis zenu kako je komsija guzi, rekao bi ko mi je kriv pa sam ranije kuci dosao.![]()
![]()
lahko je otici kod komsije da se udara
samo u fudbalu nema povratka nakon komsije
bitno je samo da zena nije golman pa da sve brani
nego nekad da pusti ko Dizdarevic Celiku
To je zato što je kod nas patološki razvijen kult ličnosti. Mi smo u stanju do imbecilnosti se diviti nekom liku, a onda tog istog lika sa životinjskom divljačnošću bacati u blato. To više govori o nama, nego o kakvom se liku zapravo radi.
Konkretno, u ovom slučaju, igrače treba posmatrati kao robu, odnosno plaćenike, što oni u principu i jesu. Tek kad igrač bude bezimena figura koja služi isključivo interesima kluba i od koje isključivo klub ima korist, tada će se prestati o njima pisati kao o nečem bitnom. Od Dala do Vladana.
Summa summarum, to su osobe koje su dobro plaćene za sat i pol pojavljivanja na terenu. Niti želim znati njihove privatne stvari, borbe, nadanja, očekivanja... Dok si u klubu, igraj, kad odeš - zaboli me kikić za tobom, ne plaćaš mi svakako račune. A kako se zoveš, kom se bogu moliš i slične lične pyzdarije me se uopšte ne dotiču.
PS. Još jedared da se zahvalim svima kojima se sviđaju moja pisanija... To je bio skromni poklon od mene za Dan Nezavisnosti.
Trenutno smišljam priču o Keliju, pa ćemo vidjeti na šta će izaći.
Konkretno, u ovom slučaju, igrače treba posmatrati kao robu, odnosno plaćenike, što oni u principu i jesu. Tek kad igrač bude bezimena figura koja služi isključivo interesima kluba i od koje isključivo klub ima korist, tada će se prestati o njima pisati kao o nečem bitnom. Od Dala do Vladana.
Summa summarum, to su osobe koje su dobro plaćene za sat i pol pojavljivanja na terenu. Niti želim znati njihove privatne stvari, borbe, nadanja, očekivanja... Dok si u klubu, igraj, kad odeš - zaboli me kikić za tobom, ne plaćaš mi svakako račune. A kako se zoveš, kom se bogu moliš i slične lične pyzdarije me se uopšte ne dotiču.
PS. Još jedared da se zahvalim svima kojima se sviđaju moja pisanija... To je bio skromni poklon od mene za Dan Nezavisnosti.
Trenutno smišljam priču o Keliju, pa ćemo vidjeti na šta će izaći.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Fouzi1, SamoDaKazeem, TheTruth34 i 50 gostiju.