Sa ovim ekipama se može igrati za razliku od Zrinjskog, ja očekujem 3-4 boda pa ćemo vidjeti je li realno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo oni nama rade, da imamo bolji raspored na proljece, a mi glupi nekontamo njihove taktike.
Kad se masina zahuka prvih 4,5 kola protiv ove nejaci pa se nas onda ostali prepadnu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Dizdarevic
Musa - Serbecic - Ilija - Radovic
Vrancic - Cirjak
Gulash - Dal - Ziljkic
Renan
Masnokosi barem ovo mozes izvesti pa pokusati nesto drugačije.
Moze se ovdje Musa izbaciti, umjesto njega Mulalic, te onda Dala izbaciti i umjesto njega Avram, ali prije cemo mi ispasti iz lige nego Dalara iz prvih 11.
Inace Gulash mi je i na pripremama djelovao bolje nego Kyeremeh. Vise je direktan, ne libi se ni sutati iz daljine, baš ono pravo krilo. Meni bi on imao prednost nad Kyeremehom od kojeg iskreno sam ocekivao dosta vise.
Vrancic - Cirjak
Gulash - Dal - Ziljkic
Renan
Moze se ovdje Musa izbaciti, umjesto njega Mulalic, te onda Dala izbaciti i umjesto njega Avram, ali prije cemo mi ispasti iz lige nego Dalara iz prvih 11.
Inace Gulash mi je i na pripremama djelovao bolje nego Kyeremeh. Vise je direktan, ne libi se ni sutati iz daljine, baš ono pravo krilo. Meni bi on imao prednost nad Kyeremehom od kojeg iskreno sam ocekivao dosta vise.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
A ko će trčati?ElCartel11 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 10:51Dizdarevic
Vrancic - Cirjak
Gulash - Dal - Ziljkic
Renan

SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:02
Bitno da je veselo u klubu, pa taman mi igrali prvu ligu federacije.Još fino lijepo uradiš sve što je do tebe da se ne igra pred navijačima, kakav je to klub.
![]()
Dokaz da je njen mentalni sklop na nivou nedojebane tinejgerke od 17 god.
- FKS -
- ElCartel11
- Kontakt:
I onako nemamo brzih igraca u sredini. Koga god stavis unutra on je spor. To je to kad se igraci dovode neselektivno vec ih samo nakupljas pa nema veze ako imas 5 igraca istih karakteristika.tabba77 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 11:17A ko će trčati?ElCartel11 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 10:51Dizdarevic
Vrancic - Cirjak
Gulash - Dal - Ziljkic
Renan
Inace Gulash mi je i na pripremama djelovao bolje nego Kyeremeh. Vise je direktan, ne libi se ni sutati iz daljine, baš ono pravo krilo. Meni bi on imao prednost nad Kyeremehom od kojeg iskreno sam ocekivao dosta vise.![]()
Možda jedini Ramic, da bi bio taj brzi u sredini.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Samo da kažem Mirza će iznenaditi u nedjelju
Vršajević-Trako-Besim-Ilija-Radović
Čirjak-Varešanović-Balta
Renan-Hamza
Citiraj te me u nedjelju

Vršajević-Trako-Besim-Ilija-Radović
Čirjak-Varešanović-Balta
Renan-Hamza
Citiraj te me u nedjelju

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
nas jedini spas je da se masnokosi predozira i da rikne. Nece ovaj iz kluba da spojimo 5 poraza
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne znam moze li se uklopiti ali Musa umjesto Avdije u ovoj formaciji je pod moranjem.
Vala ja da sam Mirza u inat bi sina ostavio na klupi. Pa kad bi se mucili do 70e ubacio bi ga da donese prevagu. Onda bi ga zacementirao do kraja sezone u prvih 11

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ako kako mozete vise da ignorisete ili da nas ne peglate ni s mirzom ni ajlom. oni nece otici sutra ali samo narusavaju ovakve teme vec dobro narusenu atmosferu.
- 1 9 4 6 -
Ne mozemo. Zato sto su uzrok i proizvodjaci problema u kojem je klub.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 mar 2023, 11:55ako kako mozete vise da ignorisete ili da nas ne peglate ni s mirzom ni ajlom. oni nece otici sutra ali samo narusavaju ovakve teme vec dobro narusenu atmosferu.
Borba protiv njih je borba za dobrobit kluba. Blokiraj nas. Prestati necemo nikada.
- FKS -
- ElCartel11
- Kontakt:
Otac je yebo alkoholicarski konta neka faca ako pije a ramazan pred vratima

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑02 mar 2023, 11:57Ne mozemo. Zato sto su uzrok i proizvodjaci problema u kojem je klub.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 mar 2023, 11:55ako kako mozete vise da ignorisete ili da nas ne peglate ni s mirzom ni ajlom. oni nece otici sutra ali samo narusavaju ovakve teme vec dobro narusenu atmosferu.
Borba protiv njih je borba za dobrobit kluba. Blokiraj nas. Prestati necemo nikada.
Jasno je vise i juznoj i sjevernoj hemisferi. Evo ispisali smo milion stranica pdfa na tu temu. Prezvakana tema. Ne vidim svrhu sto vec ionako nikakvu situaciju dodatno produbljujete i trujete. Moram svaki dan citati o tom kjafiru i o zalizanom i kako je ona ovo, kako je ona ono. Hajde da ce on sutra odstupiti ili ona pa postujem. Ali bez uvrede brate, isto piskaranja u klupama osnovne skole. 5 zadnjih dana samo isto.
- 1 9 4 6 -
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ti mislis da ova vjeruje u Boga? Ocigledno je da ima God complex zena i da je ubijedjena da je citav svijet protiv nje dok ona radi los posao. Bez obraza.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 12:12Otac je yebo alkoholicarski konta neka faca ako pije a ramazan pred vratima![]()
Pozdrav iz Mostara napaacena braco, pratim vas forum stalno, nadam se da cete sto prije istjerati bagru iz kluba, nije to to bez jakog Sarajvaa, nasih prijatelja Forza Velez i Sarajevo.
Grob te yebo, kome je klub u ruke pao uspjeh je ako ostanemo u ligi.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, kulinban1189, napoleon72, PapakIzSa, plisek, riki46 i 44 gosta.