BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
samo kupovinom karti i prekidom utakmice pomazemo nasoj drzavi,Vico pi*ko je*emo ti sve
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- BenjooJutub
- Kontakt:
Najlakše je kupiti online kartu, bez obzira na njihove blokadeSveti je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:22mislim da je prije ovo prvo, jer vjerovatno ima slovaka koji zive van drzave koji bi dosli da gledaju. mada opet, postavit ce geoblocking van slovacke za kupovinu, tako da, nemam pojmaBenjooJutub je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:15Bilo ko da nema BiH pasoš bi mogao ući na stadion ili niko ko nema slovački pasoš ne može ući na stadion? To je glavno pitanje![]()

sumnjam da ce ikog bolit qrac za to realno. Jedini moguci problem je sto ce se morati dati aktualna adresa, tako da ukoliko das neku van slovacke sumnjam da ces moci kupit kartu. ali vidjet cemo, sutra pustaju u prodajuBenjooJutub je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:48Najlakše je kupiti online kartu, bez obzira na njihove blokadeSveti je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:22mislim da je prije ovo prvo, jer vjerovatno ima slovaka koji zive van drzave koji bi dosli da gledaju. mada opet, postavit ce geoblocking van slovacke za kupovinu, tako da, nemam pojmaBenjooJutub je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:15
Bilo ko da nema BiH pasoš bi mogao ući na stadion ili niko ko nema slovački pasoš ne može ući na stadion? To je glavno pitanje![]()
Zanima me samo kako će vršiti provjeru da li si Slovak ili ne, možda se na ulazu bude trebalo predstaviti na Slovačkom jeziku?
![]()
naprijed rejal
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ajde da se barem onda dogovorimo da kupujemo karte u istom sektoru. Može li neko od ovih što imaju Twitter o reprezentaciji (igraj lopte ili kako već) da nas organizuje da kupujemo svi isti sektor?Sveti je napisao/la: ↑02 mar 2023, 10:05sumnjam da ce ikog bolit qrac za to realno. Jedini moguci problem je sto ce se morati dati aktualna adresa, tako da ukoliko das neku van slovacke sumnjam da ces moci kupit kartu. ali vidjet cemo, sutra pustaju u prodajuBenjooJutub je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:48Najlakše je kupiti online kartu, bez obzira na njihove blokadeZanima me samo kako će vršiti provjeru da li si Slovak ili ne, možda se na ulazu bude trebalo predstaviti na Slovačkom jeziku?
![]()
Ne bih baš volio da ne mogu slavit gol

valjalo biBenjooJutub je napisao/la: ↑02 mar 2023, 10:26Ajde da se barem onda dogovorimo da kupujemo karte u istom sektoru. Može li neko od ovih što imaju Twitter o reprezentaciji (igraj lopte ili kako već) da nas organizuje da kupujemo svi isti sektor?Sveti je napisao/la: ↑02 mar 2023, 10:05sumnjam da ce ikog bolit qrac za to realno. Jedini moguci problem je sto ce se morati dati aktualna adresa, tako da ukoliko das neku van slovacke sumnjam da ces moci kupit kartu. ali vidjet cemo, sutra pustaju u prodajuBenjooJutub je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:48
Najlakše je kupiti online kartu, bez obzira na njihove blokadeZanima me samo kako će vršiti provjeru da li si Slovak ili ne, možda se na ulazu bude trebalo predstaviti na Slovačkom jeziku?
![]()
Ne bih baš volio da ne mogu slavit gol![]()
naprijed rejal
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se tice kontrola na stadionu, i ja sumnjam da ce neko obracati vecu paznju, prije par godina je neko slicno pravilo bilo u Briselu da se ne smije u neki drugi sektor osim u Belgijski, na kraju nas je hrpa uslo u sektore gdje su Belgijski navijaci. Ne vjerujem da te moze/hoce odstraniti iz stadiona samo zato sto nisi Slovak
Problem je mozda samo ovo sa adresom, ali ukoliko dodjemo do ulaznica sve ostalo nije nikakav problem, barem sto se tice mene rizikovacu jer imam 2,5 sata voznje do Slovacke, i ako bi me vratili nikom nista. Sto se tice sektora, bilo bi dobro da se dogovori neki sektor gdje bi se mogli smjestiti.

Problem je mozda samo ovo sa adresom, ali ukoliko dodjemo do ulaznica sve ostalo nije nikakav problem, barem sto se tice mene rizikovacu jer imam 2,5 sata voznje do Slovacke, i ako bi me vratili nikom nista. Sto se tice sektora, bilo bi dobro da se dogovori neki sektor gdje bi se mogli smjestiti.
i mi cemo vjerovatno doc ako dodjemo do karataGoalgetter je napisao/la: ↑02 mar 2023, 11:08Sto se tice kontrola na stadionu, i ja sumnjam da ce neko obracati vecu paznju, prije par godina je neko slicno pravilo bilo u Briselu da se ne smije u neki drugi sektor osim u Belgijski, na kraju nas je hrpa uslo u sektore gdje su Belgijski navijaci. Ne vjerujem da te moze/hoce odstraniti iz stadiona samo zato sto nisi Slovak![]()
naprijed rejal
A i ovo od Slovaka je bezobrazluk. Zabranili jesu al organizovano. Ne mozes ti nekog vratit ko uopste nece da ide organizovano na utakmicu, gdje bi trebali biti gostujuci navijaci. Mi smo kaznu dobili za organizovani odlazak, dakle nesto tipa BH fanaticosi kad bi otisli. Da su pametni nasi pa da i mi njima zabranimo kod nas da dodju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
iskoristavaju prilikuDamirT je napisao/la: ↑02 mar 2023, 12:25A i ovo od Slovaka je bezobrazluk. Zabranili jesu al organizovano. Ne mozes ti nekog vratit ko uopste nece da ide organizovano na utakmicu, gdje bi trebali biti gostujuci navijaci. Mi smo kaznu dobili za organizovani odlazak, dakle nesto tipa BH fanaticosi kad bi otisli. Da su pametni nasi pa da i mi njima zabranimo kod nas da dodju
naprijed rejal
Rade sve sto mogu da bi svojoj reprezentaciji dali sto vecu sansu za pozitivan rezultat (citaj pobjedu). Logicno s njihove strane svidjelo se to nama ili ne. Nazalost.
Qurate srece kao i uvijek pa da izvuces njih iz 5 sesira. Sta je tu je. Bolji smo i ne bi trebali izgubiit ovaj mec bilo nas 5000 na tribinama ili 0.
Qurate srece kao i uvijek pa da izvuces njih iz 5 sesira. Sta je tu je. Bolji smo i ne bi trebali izgubiit ovaj mec bilo nas 5000 na tribinama ili 0.
@igrajlopte 🐦
Ne bi me cudilo da njih u gostima pobijedimo, a da prvu od Islanda izgubimoReX je napisao/la: ↑02 mar 2023, 12:33Rade sve sto mogu da bi svojoj reprezentaciji dali sto vecu sansu za pozitivan rezultat (citaj pobjedu). Logicno s njihove strane svidjelo se to nama ili ne. Nazalost.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Treba se savez zalit UEFA-i. Sumnjam da pravno imaju pravo u Europskoj Uniji nekome zabranit ulaz na stadion na osnovu drzavljanstva ili jos gore imena. Organizovano je druga stvar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- BenjooJutub
- Kontakt:
Gdje da kupujemo? Koji sektor? Ajmo se dogovoriti.
U 11:00 puštaju ulaznice u prodaju, na ovoj stranici će se moći kupiti - https://ticketmedia.sk/
Svako ko ima VPN, neka projmeni na Slovačku i trebalo bi bez problema da se kupi. Jedino da prilikom checkouta ne budu tražili JMBG ili nešto u tom fazonu, ali sumnjam.
Dakle, šta ćemo? Predlažem C 206.

Edit:
Valjda prođe narudžba sa bilo kojom slovačkom adresom.

Svako ko ima VPN, neka projmeni na Slovačku i trebalo bi bez problema da se kupi. Jedino da prilikom checkouta ne budu tražili JMBG ili nešto u tom fazonu, ali sumnjam.

Edit:

Moze c206BenjooJutub je napisao/la: ↑03 mar 2023, 08:47Gdje da kupujemo? Koji sektor? Ajmo se dogovoriti.U 11:00 puštaju ulaznice u prodaju, na ovoj stranici će se moći kupiti - https://ticketmedia.sk/
Edit:
![]()
naprijed rejal
Ma ne bih ja rizikovao da dodjem tamo i vrate me s ulaza jbt ih
fakat su ljudi geobloking stavili haha yebem im mater cigansku u pizzdu
naprijed rejal
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ne mogu ni sa VPN uci, ako neko pronadje nacin neka napise ovdje. 

daj nemoj zezat hahaGoalgetter je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:12Ja ne mogu ni sa VPN uci, ako neko pronadje nacin neka napise ovdje.![]()
naprijed rejal
- Goalgetter
- Kontakt:
Uspijem staviti u korpu karte ali mi izbacuje gresku kad krenem na kupovinu karte - a ulazim preko expressvpn. Valjda neko pronadje nacin da se zaobidje ovo, koji smradovi.Sveti je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:12daj nemoj zezat hahaGoalgetter je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:12Ja ne mogu ni sa VPN uci, ako neko pronadje nacin neka napise ovdje.![]()
kakva gowna sve im ****Goalgetter je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:15Uspijem staviti u korpu karte ali mi izbacuje gresku kad krenem na kupovinu karte - a ulazim preko expressvpn. Valjda neko pronadje nacin da se zaobidje ovo, koji smradovi.Sveti je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:12daj nemoj zezat hahaGoalgetter je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:12Ja ne mogu ni sa VPN uci, ako neko pronadje nacin neka napise ovdje.![]()
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, HariTz, Proximic i 52 gosta.