Bitno da je veselo u klubu, pa taman mi igrali prvu ligu federacije.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel duFa promaJa u trening centru u Zenici?
Nečeš vjerovat, al ja sam navijač Sarajeva, Zelje, Veleža, Tuzle, Slobode, a nek se sami dogovore kako če se rasporedit od 1 do 5 mjestaNazorUso je napisao/la: ↑01 mar 2023, 11:06amkeivke je napisao/la: ↑01 mar 2023, 01:14Svaka čast majstore,...treba navijače pitat, nek izbaberu trenera, formaciju, kojeg stranca na tribinu, ko za SD, način informisanja,...Pitar6785 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 23:47Kontinuitet ekipe je vrlo bitan.
Dali smo mi pogrijesili sto smo meli ekipu brezovom metlom ili smo to trebali uradit postepeno..
Goran
Vasovski
Dudic
Prije toga
Vinko
Navijacima niko od ovih trenera nije valjao
Goran blitvar neznalica trener b tima hajduka
Vasovski ubleha trener za akademije
Dudic duduk neznalica
Vinko igra defanzuvno nema emocija CETNIK
Husref psuje igracima place radi para usref itd
MIRZA neznalica nije za FK SARAJEVO ispravna diagnoza
Ovu ekipu sto mi imamo bi svaki trener pozelio u pl bh osim zrinjskog
FK SARAJEVO (navijaci) nedaju treneru i igracima prostor da se dokazu, vec traze odma da taj trener igrac pocnu driblat davat golove itd, sto nije realnost od 1500 igraca kojih smo od 2000 promjenili imali smo jedino BENKA I JAJALA znaci dva igraca od koji ih se ocekivalo i koji su iz prve derali..
Cak i Delac nije bio na nivou na prvu sjecam se go koji je orimio protiv celika to nije ni bandovic primo
Bilbija bio kod nas (imao je ok sezonu ) ocekivalo se od njeg da bude bolji od benka, otiso kod svinja konstantni dibar (a i oni su mjenjali dosta trenera)
Kadusic itd itd
I sad sta cemo uvidili smo da ima i gorih trenera od husrefa placi picke a i od Vinka cetnika..
Kodro nece
Nijedan normalan trener nece
Dali je Mirvic kriv NIJE
Došao Mirva kad je klub bio pred gašemje, 6-7 mjesecoli bez platale, raspada se roster, ostali mu palić, kobiljar, cmiljanic, secerovic... i kroz godinu ti ne valja zato sto je platio odštetu za neke igrače, prodao igrače u francusku, tursku, ameriku,...Vi ljudi niste normalni!
Ti si zaluto ovde tuzlasisjevac. Osim ako ayla nije angazovala botove i sa drugih tema...
Zamisli imas vise od 15-16 godina i objavljujes ovakve stvari... odrasla zena s djecom koja idu u skolu ovakve budalastine stavlja u javnost. Mene bi stid bilo da mi zena ovo objaviSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:02
Bitno da je veselo u klubu, pa taman mi igrali prvu ligu federacije.Još fino lijepo uradiš sve što je do tebe da se ne igra pred navijačima, kakav je to klub.
![]()
Jedna je stvar konstantna, mi tri godine padamo, a dno još izgleda nismo dotakli.Zeko87 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:36Sa Sablićem smo imali sistem, ali bez efikasnosti i rezultata.
Sa Dudićem smo imali energiju, sa pregršt prilika po utakmici, ali je falilo bodova.
Sa Mirzom izgleda nećemo imati ništa od navedenog, niti igre, ni bodova, ni prilika.
Ova bezglavost kluba po pitanju stručnog štaba je postala iritantna. Pa kako ne mogu naći iole pristojno trenersko ime, dati mu ugovor na tri godine i reći navijačima "ovog čovjeka gledate na klupi do kraja sezone 2026/27, makar nemao boda osvojenog i tačka".
Sve neke ad hoc opcije. Iskreno mi je žao što sa Feđom to nije prošlo, jer mislim da je trener koji želi raditi, učiti i napredovati. Ništa mu nije išlo na ruku. Nažalost, sva referentna domaća imena smo ispucali, ne postoji trener na svijetu koji će biti toplo dočekan u naš klub.
Jeste da je neprofesionalno neke funny stvari objavljivati javno kad ti je klub u ozbiljnoj krizi. Međutim ne shvatam koja je poenta ovoga? Druže njen privatni profil, nije AylaDirektorFKSarajevo pa da je problem već njen privatni.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:02
Bitno da je veselo u klubu, pa taman mi igrali prvu ligu federacije.Još fino lijepo uradiš sve što je do tebe da se ne igra pred navijačima, kakav je to klub.
![]()
Pa ako je privatni profil sto onda objavljuje stvari vezane za klub ? Objavljuj onda samo privatne stvari, ne poslovneH8Z7 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 09:09Jeste da je neprofesionalno neke funny stvari objavljivati javno kad ti je klub u ozbiljnoj krizi. Međutim ne shvatam koja je poenta ovoga? Druže njen privatni profil, nije AylaDirektorFKSarajevo pa da je problem već njen privatni.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:02
![]()
Koliko god je ne podnosio jednostavno moraš biti realan.
Nikad dok su ovakvi ljudi u klubu i oko kluba.Samo stranac profesionalac +nas budzet.
Na instagramu imas opciju da ti bude racun privatan a ona ovo javno na biznis racunu postavlja i to u ovo doba dubioze. Ocigledno da je ne dotice. Ti meni nadji jednog ozbiljnog sportskog direktora sto postavlja ove gluposti sto neki klinac ili klinka postavlja evo ti sta hoces.H8Z7 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 09:09Jeste da je neprofesionalno neke funny stvari objavljivati javno kad ti je klub u ozbiljnoj krizi. Međutim ne shvatam koja je poenta ovoga? Druže njen privatni profil, nije AylaDirektorFKSarajevo pa da je problem već njen privatni.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:02
![]()
Halo bolan ona je direktor najvećeg kluba u državi, ona predstavlja klub čovječe dragi i sve sto kaze i objavi i privatno treba 3 puta promisliti prvo. Djeca nam se smiju, a njemu ovo normalaH8Z7 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 09:09Jeste da je neprofesionalno neke funny stvari objavljivati javno kad ti je klub u ozbiljnoj krizi. Međutim ne shvatam koja je poenta ovoga? Druže njen privatni profil, nije AylaDirektorFKSarajevo pa da je problem već njen privatni.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:02
![]()
vala je direktorica dobro zglajzala, a onaj muz joj je najveci cuckold izgleda, lik umjesto da je dovede u red, on pisnut ne smijeguadalupe je napisao/la: ↑02 mar 2023, 10:06Halo bolan ona je direktor najvećeg kluba u državi, ona predstavlja klub čovječe dragi i sve sto kaze i objavi i privatno treba 3 puta promisliti prvo. Djeca nam se smiju moj reufe, a njemu ovo normalaH8Z7 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 09:09Jeste da je neprofesionalno neke funny stvari objavljivati javno kad ti je klub u ozbiljnoj krizi. Međutim ne shvatam koja je poenta ovoga? Druže njen privatni profil, nije AylaDirektorFKSarajevo pa da je problem već njen privatni.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:02
![]()
Koliko god je ne podnosio jednostavno moraš biti realan.![]()
Odleprsaj na Opste i prelistaj knjigu Senahida Halilovica. Godit ce ti...amkeivke je napisao/la: ↑02 mar 2023, 08:27Nečeš vjerovat, al ja sam navijač Sarajeva, Zelje, Veleža, Tuzle, Slobode, a nek se sami dogovore kako če se rasporedit od 1 do 5 mjestaNazorUso je napisao/la: ↑01 mar 2023, 11:06amkeivke je napisao/la: ↑01 mar 2023, 01:14
Svaka čast majstore,...treba navijače pitat, nek izbaberu trenera, formaciju, kojeg stranca na tribinu, ko za SD, način informisanja,...
Došao Mirva kad je klub bio pred gašemje, 6-7 mjesecoli bez platale, raspada se roster, ostali mu palić, kobiljar, cmiljanic, secerovic... i kroz godinu ti ne valja zato sto je platio odštetu za neke igrače, prodao igrače u francusku, tursku, ameriku,...Vi ljudi niste normalni!
Ti si zaluto ovde tuzlasisjevac. Osim ako ayla nije angazovala botove i sa drugih tema...
Drži se ti svojih ograničenja, ne se bavit s tim gdje ču ja..pozz
Šta možemo ovdje očekivati
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], napoleon72, riki46, stokastoka23 i 43 gosta.