Alexa, play Mahir Burekovic - Zivjela Bosna
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znam da jest, no mislio sam da ne budu poredane jedna za drugom na naslovnoj već kako navedeh, na tom indexu kog svi mrze, a najčitaniji(i realno aćuran, informativan, generalno "plus" medij). Manje bitno. Ovo kako pojedinci na forumu prolaze, to mi je nepojmljivo da se ikog banira ako se njih pušta s takvom retorikom neprestano, no previše se miješam u vašu politikuadmin je napisao/la: ↑01 mar 2023, 21:01Podjeljeno je kod nas na rubrike, upravo se i zove rubrika ‘magazin’ kao sto predlazes.Felixians4 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 20:32ovog tipa mislim na konkretno sada sportski iz regije.. npr. ovakve kritike puno bi manje bile legitimne da uredite portal po rubrikama na naslovnoj strani kao što je npr. na --- SPAM --- i onda tu nema smisla komentirati pod magazin/šoubiz trash članke posprdno i "ovo je za pulitzera" i sl.
što se mene tiče, dobar ste portal iako mi smeta kad u tekstu ili u naslovu autor da toksični "forumaški" komentar-opasku, htio bih da to bude strože informativno-profesionalnije, al eto.
dobar ste i forum iako mi je nevjerojatno da par pojedinaca konstantno godinama i svakodnevno vrijeđaju druge na najnižim osnovama i da nisu banirani i da se to ne briše. Ako je već njima to dozvoljeno, onda svakome mora biti sve
https://sportsport.ba/magazin
Cak smo jedno vrijeme u aplikaciji imali dugme ‘iskljuci magazin’ pa da svako moze sebi potpuno ukloniti vijesti iz te rubrike. Medjutim, niko je nije koristio, pa smo odustali od toga u posljednjoj verziji
a koji si ti? nemoj da opet budem banovan
Za to ce vise ljudi u zatvor, vec su uhapseni, a narod protestuje. Covjece 2023 godina, pored gps, satelita i takve tehnike, kurca palca i sudare ti se dva voza u istoj traci. Kakva banana drzava iskreno.matanisunje je napisao/la: ↑02 mar 2023, 00:13al koja tragedija u Grčkoj, strašno, putnički voz se sudario sa teretnim, oko 45 poginulih![]()
ma upozoravali ljudi na to, ali oni ostali zadrti, i to je došlo na naplatunumanumaye22 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 00:29Za to ce vise ljudi u zatvor, vec su uhapseni, a narod protestuje. Covjece 2023 godina, pored gps, satelita i takve tehnike, kurca palca i sudare ti se dva voza u istoj traci. Kakva banana drzava iskreno.matanisunje je napisao/la: ↑02 mar 2023, 00:13al koja tragedija u Grčkoj, strašno, putnički voz se sudario sa teretnim, oko 45 poginulih![]()
Jesi probao?feniksptica je napisao/la: ↑02 mar 2023, 07:10Sta je ovo Bog te vidio, pa ovo najgorem neprijatelju ne bi covjek dao
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.