isakovich je napisao/la:Ovi zabari (posebno se obracam amelli ovoj) nikako da shvate da su izgubili.hahahahahaha.izgubili....
U Minhenu nemate sanse kao sto niste imali ni veceras...Veceras u periodu igre od 50-70 se vidjelo da vi nemate snage da trcite kao mi da ste kondiciono slabiji od nas,,,chavi u jednom momentu molio za aut covjek se zadihao kapica mu ona otpala,,mota i kambio samo se ukljucivali kad je trebalo udariti po nogama,,,,
Na aliancu vi napadate, hmmm mislim ko fol na aliancu samo 1 ekipa napada i to je BAYERN tako da nemate prilike ako budete igrali kao veceras.al nemojte brinuti ima LIGA EUROPE vrh
znamo mi koje igrao ligu evrope prije nekoliko sezone i ko jos nije obezbjedio ligu prvaka za iducu sezone....vama cesttike za vecerasnju pobjedi, al djabe sa sad dizete jer niste niste obezbjedili,po meni nemate vece sanse od nas jer su one 50- 50 i dalje, jer sigurno znate kakva je vasa odbrana, dovoljno vas je naceti onda ste rascerupani,...a nema sumnje da ce Inter napasti svim silama i da ce zabiti gol, a ako prvi zabije, onda ste na debelim mukama, jer ne zaboravite 1-2 kome odgovara

veceras ste imali srece, jeste imali vise loptu u posjedu ali zrelije prilike je imao Inter...