Gunner4 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 22:34
AA23 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 22:31
Kad smo zadnji put Evertona ovako nalupali?
Meni nešto ostala ona pobjeda 6-1 2009te kad su svi bili različiti strijelci, Denilson isto dao gol, neka me neko ispravi ako smo nakon te partije više dali Evertonu kući
Cekaj Artetitisa on je strucnjak za tu nebitnu statistiku
Jepse.
Bilo je tih pamtljivih pobjeda.
7-0 u sezoni 2004-05 uz mlađahnog Mikela Artetu u dresu Evertona.
6-1 ih uzeli 2009-10 na Goodisonu na otvaranju, na Emiratima čupali bod u sudijskoj nadoknadi.
4-1 ih uzeli u FA Kupu 2014, Arteta zabio penal dvaput jer je Giroud utrčao ranije.
2014-15 ih dobili 2-0, Giroud dao gol koji je proslavljen kao ne znam ti šta (utakmica igrana nakon čuvenog Giroudovog briljiranja protiv Monaca).
2015-16 mlađahni Iwobi dao gol u pobjedi 2-0 na Goodisonu. U prvoj na Emiratima bilo 2-1 uz klizeći Gabriela Pauliste za zaustavljanje Lukakua do izjednačenja.
2017-18 ih dobili 5-2 na Goodisonu, Rooney zabio za 1-0, Monreal, Özil, Lacazette, Ramsey i Alexis zabili za nas. U revanšu bilo 5-1, hat-trick Ramseya, gol Aube na debiju.
Prošle sezone na zatvaranju sezone 5-1, pet različitih strijelaca.
Sve u svemu, ova pobjeda je baš velika i sad idemo u zadnju trećinu prvenstva pa šta bude. Dvojica su prebacila 10 golova, kapiten bi isto tako mogao.
Trossard paše Martinelliju više jer je tehnički superioran Nketiahu, baš kao što je to i Jesus.