Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
admin trlja ruke kako nas je uspješno preusmjerio s ss.ba na klix
-
- Kontakt:
Ja dok sam čitao komentari se nisu brisali , to znaš i sam .baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 13:59Ovo apsolutno nije istina, svakodnevno se brišu komentari i banuju korisnici koji pozivaju na bilo koji vid nacionalizma, imali 10000 lajkova ili 10000 dislajkova.Pa kako su godina puštali komentare na kojima su pisane najgore i najodvratnije uvrede što čovjek / bot može napisati ?
Koja god da je bila vijest imao si spremne njihove botove da pišu balije , četnici , ustaše ...
Kome odgovara da država nazaduje i da je veća mržnja sada , nego poslije završetka agresije ?
Ovo ćeš ipak morati pitati druga dva naroda, s obzirom da su oni pokretači mržnje u našoj zemlji. Mi smo najtolerantniji narod u istoj, te ovdje ima suživota ondje gdje su Bošnjaci većinsko stanovništvo.Kome odgovara da država nazaduje i da je veća mržnja sada , nego poslije završetka agresije ?
I ovo je također laž, Dodik je na naslovnoj svaki dan zbog svojih skandaloznih izjava, negiranja genocida, lopovluka i svega što ide uz to. Dakle, ako neko jasno negira genocid i piša se po našim žrtvama, oni ne treba to da prenesu jer eto Bošnjaci su lopovi?Kako da je svaki drugi dan Dodik na "naslovnoj" strani ? Kad god je bio neki SDA lopovluk , umjesto da to bude udarna vijest oni Dodika stave![]()
Oni su PRVI koji su otkrili SDA za najveći poslijeratni lopovluk oko nabavke respiratora, izgleda da si to zaboravio? Prvi su koji su također ukazali na izborne nepravilnosti i krađe u režiji istih, kao i u režiji Dodika. Ima još milion primjera, dovoljno je da ukucaš #sda na tražilici pa ćeš i sam naći koliko su puta više negativno, nego pozitivno pisali o istima, što je i razumljivo naravno.
Ja nigdje na internetu nisam našao informaciju da je KLIX ovo uradio, jer je ovo teška optužba i akteri istih bi završili u ZATVORU.Samo da te podsjetim da je kraju priznao da je on to uradio .
Ne čitam smeće od kliksa odnosno SDA poltronski portal sad će 3 godine , za mene ostaju najveće novinarsko smeće ikada , u rangu Infomera .
Za tebe su najveće novinarsko smeće ikada, što poštujem jer je tvoje mišljenje, ali SUBJEKTIVNO. Činjenica je da su najposjećeniji portal u državi.
Onaj primjer je savršen za propagandu , stranka platila debilu , debil odradio svoje i smeće od kliksa nije sačekalo da se bilo šta provjeri nego odmah uznemirujuće naslove , ide ogromna naslovna strana , botovi u komentarima odrade svoje i gotovo .
Nisu čekali jer su saučesnici , naravno da i njima stranka plaća .
To što se kasnije ispostavilo da je taj debil odgovorni je nebitno , jer šteta je već učinjena .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Vidjeti temu "ljepotice", mislim da ce onda sasvim jasno biti zbog cega oni to rade.kraljttbvb je napisao/la: ↑01 mar 2023, 13:22Ali kraljevi kritikuju što ovi na ss.bapostavljaju (polu) gole žene
Ako vam ne odgovara da neko zarađuje od gujca i sisa, napravite sami sportski sajt i dzaba radite, niko vam ne brani![]()

Hoće li se vratiti Sport Klub na BH Telecom?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Šanse za to su jednake šansama da će Telemach vratiti Arene.
Skoro nikakve.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Udarim te po celu dickom

Eros has degenerated; he began by introducing order and harmony, and now he brings back chaos.
Ti sto kritikuju prvi otvaraju te naslove.kraljttbvb je napisao/la: ↑01 mar 2023, 13:22Ali kraljevi kritikuju što ovi na ss.bapostavljaju (polu) gole žene
Ako vam ne odgovara da neko zarađuje od gujca i sisa, napravite sami sportski sajt i dzaba radite, niko vam ne brani![]()
A uspjeh onlyfansa je najbolje pokazao pacenicku jadnu stranu muskog roda. Jbg.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Al' koja laž da SS objavljuje clanke koji nemaju veze sa sportom. Bukvalno svaki članak, od Ivane, preko Wande do Dilette, tehnički ima veze sa sportom. Nisu nikad objavili ništa da nema bar 1% veze sa sportom.
-
- Kontakt:
LCC ne zarađuju na avionskim kartama nego na alternativnim prihodima (ancillary revenue). U 2019. kompanija su imale ove prihode na razni 110 milijardi USD, dok su ovi prihodi 2022. bili 102,8 milijardi USD. Ogroman dio te brojke napravili su LCC. USB3 (American, Delta i United) su imale ovaj prihod od 5,5 milijardi USD u 2021, no samo Ryanair je imao prihod od 2,3 milijardi USD (2,2 milijardi EUR). Ryanair čak 45% svojih prihoda dobiva po ovoj osnovi, dok Wizz Air po ovoj osnovi dobiva 56%.
Stoga LCC drže cijene karata vrlo nisko sve do prodaje većine aviona kada cijena karte ekstremno raste. No, ako je popunjenost aviona niska LCC će prodati avion i po cijeni karte od 19, 9 ili čak 5 EUR, jer njemu je bitno imati popunjenost od preko 90%, kod nekih kao kod Ryanaira i 95% kako bi mogli prodati što više mjesta u avionu, te putnicima prodati što više toga i povisiti ancillary revenue.
LCC pritom smanjuju troškove na samo jednom tipu aviona, na dodatnoj dnevnoj rotaciji koju uspijevaju napraviti jer nemaju konektiranih letova, na letenju bez carga radi čega imaju boravak u zračnoj luci samo 25 minuta, na sardina konfiguraciji kabine (dodatna sjedala na istom avionu), ekstremno visokom load faktoru koji se ostvaruje bez obzira na cijenu karte pa bila ona samo 5 EUR, na letenju za tercijarne aerodrome udaljene i preko 100 km od gradova, na tome da nisu članovi međunarodnih asocijacija i time ne plaćaju članarine, na uštedama u plaćama radnika tako da ih drže zaposlenima u radničkim oazama dok kapetani imaju vlastita poduzeća na egzotičnim otocima, na nabavi ogromne količine (i preko 200) aviona odjednom uz ogromne popuste…
Stoga LCC drže cijene karata vrlo nisko sve do prodaje većine aviona kada cijena karte ekstremno raste. No, ako je popunjenost aviona niska LCC će prodati avion i po cijeni karte od 19, 9 ili čak 5 EUR, jer njemu je bitno imati popunjenost od preko 90%, kod nekih kao kod Ryanaira i 95% kako bi mogli prodati što više mjesta u avionu, te putnicima prodati što više toga i povisiti ancillary revenue.
LCC pritom smanjuju troškove na samo jednom tipu aviona, na dodatnoj dnevnoj rotaciji koju uspijevaju napraviti jer nemaju konektiranih letova, na letenju bez carga radi čega imaju boravak u zračnoj luci samo 25 minuta, na sardina konfiguraciji kabine (dodatna sjedala na istom avionu), ekstremno visokom load faktoru koji se ostvaruje bez obzira na cijenu karte pa bila ona samo 5 EUR, na letenju za tercijarne aerodrome udaljene i preko 100 km od gradova, na tome da nisu članovi međunarodnih asocijacija i time ne plaćaju članarine, na uštedama u plaćama radnika tako da ih drže zaposlenima u radničkim oazama dok kapetani imaju vlastita poduzeća na egzotičnim otocima, na nabavi ogromne količine (i preko 200) aviona odjednom uz ogromne popuste…
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Benjamina je najjaca osoba u cijeloj drzavi.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
klixagram je i sadrzajem skreno, ono osjetno su se bacili u zutilo, skandal, influeserstvo, tenzije... svaki drugi clanak je neki slucaj sa instagrama... jbg, kao i na ovom portalu, klik je para, to je meni ok, ako hocu sadrzaj platit cu nyt, wsj... 30 kermi i udri.
- Felixians4
- Kontakt:
i meni je ok da bude klikbejta, instagramljena, dilette i knoll, al tu i tamo, u manjem obujmu na ovakvom portalu. ne mora svaki dan biti objava o shakiri i koju je majicu obukla da pokaže koliko pati za piqueom i kamo je danas ivana knoll. jednom u mjesec dana o njima i sve u redu
kakvom portalu?Felixians4 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 19:47i meni je ok da bude klikbejta, instagramljena, dilette i knoll, al tu i tamo, u manjem obujmu na ovakvom portalu. ne mora svaki dan biti objava o shakiri i koju je majicu obukla da pokaže koliko pati za piqueom i kamo je danas ivana knoll. jednom u mjesec dana o njima i sve u redu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Felixians4
- Kontakt:
ovog tipa mislim na konkretno sada sportski iz regije.. npr. ovakve kritike puno bi manje bile legitimne da uredite portal po rubrikama na naslovnoj strani kao što je npr. na --- SPAM --- i onda tu nema smisla komentirati pod magazin/šoubiz trash članke posprdno i "ovo je za pulitzera" i sl.admin je napisao/la: ↑01 mar 2023, 20:22kakvom portalu?Felixians4 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 19:47i meni je ok da bude klikbejta, instagramljena, dilette i knoll, al tu i tamo, u manjem obujmu na ovakvom portalu. ne mora svaki dan biti objava o shakiri i koju je majicu obukla da pokaže koliko pati za piqueom i kamo je danas ivana knoll. jednom u mjesec dana o njima i sve u redu
što se mene tiče, dobar ste portal iako mi smeta kad u tekstu ili u naslovu autor da toksični "forumaški" komentar-opasku, htio bih da to bude strože informativno-profesionalnije, al eto.
dobar ste i forum iako mi je nevjerojatno da par pojedinaca konstantno godinama i svakodnevno vrijeđaju druge na najnižim osnovama i da nisu banirani i da se to ne briše. Ako je već njima to dozvoljeno, onda svakome mora biti sve
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako mi ide na qrac kad ljudi edituju slike prirode i takve ih objavljuju, draze mi vidjeti i bljuzgavicu u prirodnom stanju nego takve retusirane slike prirode i crvena, ljubicasta neba itd.
Don't believe the hype.
Podjeljeno je kod nas na rubrike, upravo se i zove rubrika ‘magazin’ kao sto predlazes.Felixians4 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 20:32ovog tipa mislim na konkretno sada sportski iz regije.. npr. ovakve kritike puno bi manje bile legitimne da uredite portal po rubrikama na naslovnoj strani kao što je npr. na --- SPAM --- i onda tu nema smisla komentirati pod magazin/šoubiz trash članke posprdno i "ovo je za pulitzera" i sl.admin je napisao/la: ↑01 mar 2023, 20:22kakvom portalu?Felixians4 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 19:47i meni je ok da bude klikbejta, instagramljena, dilette i knoll, al tu i tamo, u manjem obujmu na ovakvom portalu. ne mora svaki dan biti objava o shakiri i koju je majicu obukla da pokaže koliko pati za piqueom i kamo je danas ivana knoll. jednom u mjesec dana o njima i sve u redu
što se mene tiče, dobar ste portal iako mi smeta kad u tekstu ili u naslovu autor da toksični "forumaški" komentar-opasku, htio bih da to bude strože informativno-profesionalnije, al eto.
dobar ste i forum iako mi je nevjerojatno da par pojedinaca konstantno godinama i svakodnevno vrijeđaju druge na najnižim osnovama i da nisu banirani i da se to ne briše. Ako je već njima to dozvoljeno, onda svakome mora biti sve
https://sportsport.ba/magazin
Cak smo jedno vrijeme u aplikaciji imali dugme ‘iskljuci magazin’ pa da svako moze sebi potpuno ukloniti vijesti iz te rubrike. Medjutim, niko je nije koristio, pa smo odustali od toga u posljednjoj verziji
Sretan Dan nezavisnosti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.