FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

amell
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la amell » 23 feb 2011, 23:41

:? :cry: :oops: dobra utakmica,zadovoljan sam relativno,jos da se nismo izblamiraliu zadnjoj minuti i primili bezvezni gol kiji je dosao ni iz cega bilo bih savrseno,bio sam siguraan u prolaz 100%,ovako sada sam siguran nekih 80% da cemo u minhenu pobjediti 2-0 ili 2-1,mi nismo imali srece,oni su je imali uz pomoc cesara i to je to,odbrana je po meni odigrala savrseno maicon odlican,lucio super,ranocia dobar,chivu iznenadzujuce je dobar bio,roben se vecinu utakmice nije vidio a i ako bi nesto vise pokusao bio bih odmah udvojen i gotovo,ribery je potpuno zatvoren i nista nije pokazao kao ni muler i gomez
e sad,vezni red je katastrofalno podbacio,sto se tice ofanzivnih zadataka bili su totalno bezidejni i losi a imali su jako puno prostora za napad i akciju,deki najgoru partiju pruzio u svom zivotu,cambiaso nesto bolji ali nije za pohvalu profuala je 1000% sansu a u defanziv je bio solidan,motta los i neprimjetan,sneider takodze nevidljiv i neprimjetan osim u par navrata sto nije vredno spomena,zaneti standardno dobar,samuel eto maestarlan i ostar,sam je bio u napadu oko njega uvjek 3-4 igraca,vracao se po loptu i uprkos tome mnogo puta je apsolutno sam napravio dar mar u bayernovom sesnestercu e sad zamislimo sta bi bilo da je imao jos jednog napadaca da ga proigra i da ga rastereti,pobjednik bi se znao i bio bi vrlo ubjedljiv,bayernova odbrana je katastrofa i to je se jasno vidjelo,cestitam na pobjedi bayernu ali opet kazem imali su puno vise srece od nas i na golu jednog nekakvog krafta koji ih je spasio golova usamljenog napadaca samuela etoa,u minhenu ce biti milito i vjerujem da cemo tada u bayernovoj mrezi vidjeti sigurno 2 gola,ova ekipa je jaka i oni to mogu vrlo vjrovatno uraditi za 14 dana :idea: ;)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 23 feb 2011, 23:41

Ne bih da podyebavam al Benitez bi prosao bavarce ko od sale. Tamo se morate otvoriti sto i nije lose ona njihova odbrana je svicarski sir.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 23 feb 2011, 23:43

amell je napisao/la:jednog nekakvog krafta

ime dobro upamti mozda i zajebe utakmicu u Minhenu ali dobro ga upamti nakon ovog dvomeča

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 23 feb 2011, 23:45

amell je napisao/la::? :cry: :oops: dobra utakmica,zadovoljan sam relativno,jos da se nismo izblamiraliu zadnjoj minuti i primili bezvezni gol kiji je dosao ni iz cega bilo bih savrseno,bio sam siguraan u prolaz 100%,ovako sada sam siguran nekih 80% da cemo u minhenu pobjediti 2-0 ili 2-1,mi nismo imali srece,oni su je imali uz pomoc cesara i to je to,odbrana je po meni odigrala savrseno maicon odlican,lucio super,ranocia dobar,chivu iznenadzujuce je dobar bio,roben se vecinu utakmice nije vidio a i ako bi nesto vise pokusao bio bih odmah udvojen i gotovo,ribery je potpuno zatvoren i nista nije pokazao kao ni muler i gomez
e sad,vezni red je katastrofalno podbacio,sto se tice ofanzivnih zadataka bili su totalno bezidejni i losi a imali su jako puno prostora za napad i akciju,deki najgoru partiju pruzio u svom zivotu,cambiaso nesto bolji ali nije za pohvalu profuala je 1000% sansu a u defanziv je bio solidan,motta los i neprimjetan,sneider takodze nevidljiv i neprimjetan osim u par navrata sto nije vredno spomena,zaneti standardno dobar,samuel eto maestarlan i ostar,sam je bio u napadu oko njega uvjek 3-4 igraca,vracao se po loptu i uprkos tome mnogo puta je apsolutno sam napravio dar mar u bayernovom sesnestercu e sad zamislimo sta bi bilo da je imao jos jednog napadaca da ga proigra i da ga rastereti,pobjednik bi se znao i bio bi vrlo ubjedljiv,bayernova odbrana je katastrofa i to je se jasno vidjelo,cestitam na pobjedi bayernu ali opet kazem imali su puno vise srece od nas i na golu jednog nekakvog krafta koji ih je spasio golova usamljenog napadaca samuela etoa,u minhenu ce biti milito i vjerujem da cemo tada u bayernovoj mrezi vidjeti sigurno 2 gola,ova ekipa je jaka i oni to mogu vrlo vjrovatno uraditi za 14 dana :idea: ;)
slika

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 23 feb 2011, 23:46

ih price sada da je paziini da je millito...hoceete jos Mourinha....da je Bayernu Ribery igrao u finalu sta mislis kako bi se zavrsilo...da je babi muda ne bi bila baba...cestitaj te ko ljudi i cao

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 23 feb 2011, 23:49

VR6_LION je napisao/la:ih price sada da je paziini da je millito...hoceete jos Mourinha....da je Bayernu Ribery igrao u finalu sta mislis kako bi se zavrsilo...da je babi muda ne bi bila baba...cestitaj te ko ljudi i cao
ma sta ribery evo sta je veceras uradio ,nistaa :?
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 23 feb 2011, 23:50

da smo dobili 2 : 0 sa ovim idiotom na klupi opet bi to prosuli u Minhenu,neko spominje Maicona i J.C. pa u ovom trenutku bolje igrace na tim pozicijama sigurno ne bi nasli :!:
Rafa bi istresao ovog Bayerna sa jednom mozdanom vijugom :!: a stid bi me bilo reci sta bi Jose uradio
od najveceg strucnjaka na svijetu do najveceg trenerskog promasaja u samo 10-ak mjeseci :oops:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 feb 2011, 23:52

Dobro ste prosli :!:
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 feb 2011, 23:52

Ted Mosby je napisao/la:U 20.min zbio se ključni trenutak kada sudac nije dosvirao penal za Inter nakon prekršaja nad Etoom, to bi nam dalo potpuno novu utakmicu
Hoćeš da ti serviramo i kafu uz ovu konstataciju??? Penala nije ni za lijeka bilo... Budimo manje taliajani, budimo objektivni :D
amell je napisao/la:ma sta ribery evo sta je veceras uradio ,nistaa
Dovoljno od njega što je vazda oko sebe skupljao barem dvojicu igrača :twisted:
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 23 feb 2011, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 23 feb 2011, 23:55

Ništa još nije gotovo... ;)
You'll never walk alone.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 feb 2011, 23:56

@amelle :oops: :? Ko je diro? :lol:
#divovi

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 feb 2011, 23:56

geronimo je napisao/la:Dobro ste prosli :!:

ispadate ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 24 feb 2011, 00:02

eh da je Pazzini mogao igrao :cry: hebem ti Sampu i njihov smjesni izlet u evropi, ili veliki Il principe :cry: povrede ga ubise :cry: ovako nismo imali napadaca, zasluzena pobjeda inferiornih bavaraca :cry: :(
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 feb 2011, 00:04

Svim ekipama na svijetu bih cestitao i skinuo kapu, osim Bayernu.

Bavarci, oprostite !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 feb 2011, 00:04

Puma je napisao/la:Svim ekipama na svijetu bih cestitao i skinuo kapu, osim Bayernu.

Bavarci, oprostite !
sto to ?

prolazimo i to u po Minhena,vidjet ces...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 24 feb 2011, 00:08

Io_Sono_Interista je napisao/la:eh evo sad doso i Bayern na red,citav svijet zna na sta im se svodi igra,i mislim da je to lako za zatvorit,Maicon koji je opet u formi ce zatvorit desnu stranu,i Il Capitano lijevo,al se mora rijesiti postavljanje u kontrama i polukontrama,al vraca se Lucio tako da mislim da je i to rijeseno...
puno toga se moze rijesiti pritiskom na zadnju liniju Bayerna,koja je vrlo slaba i iz njihovih gresaka se moze obezbijediti prolaz,igraci su odmorni i spremni i dugo nismo odigrali dobro jacu utakmicu,tako da je red da se i Leonardo dokaze u ovom mecu :!:
Huska je napisao/la:lijepo je vidjeti bavarce kako su napaljeni i optimisticni...ono kao oni su sila neka :lol:

veceras ce kljucnu ulogu kod nas odigrati Stankovic, jer on je taj koji ce sigurno imati najvise prostora od svih...

sto se Bayerna tice najveca opasnost ce biti Bastian i antitalent muller...od Robbena ne ocekujem nista, jer lik je limitiran igrac, a takvi igraci pored Cambiassa i Zanettia(zavisi koji ce pokrijevati lijevu stranu) nemaju sta traziti...uvijek na isti fol prolazi...

Eto'oa koliko god se trudili zaustavit to ne mogu, jer ona odbrana bi jedva na kraj izasla i sa Pandevom :lol:

al najvise mi je zao Pranjica :lol:

Amella ne bih spominjao,covjek se dovoljno izblamirao :)
#miasanmia

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 feb 2011, 00:09

Interista di cuore je napisao/la:
Puma je napisao/la:Svim ekipama na svijetu bih cestitao i skinuo kapu, osim Bayernu.

Bavarci, oprostite !
sto to ?

prolazimo i to u po Minhena,vidjet ces...
ovo za veceras, a za MinKen cemo vidjeti :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Klare

Post Postao/la Klare » 24 feb 2011, 00:21

Pa dobro, dok postoji nada treba se nadati ;) , jel' ono tako bješe :?
Pomirite se s porazom, Arena je ove sezone neosvojiva. Znajte da smo negostoljubiv domaćin. ;) Što se više nadate, više će boljeti. ;)

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 24 feb 2011, 00:22

e nek si me citiro sad vidim da bi i ja bolje postavio ovu utakmicu,stvarno sam svakakvih utakmica prozivio uz ovaj klub,al ovakvo trenersko neumjece nisam vidio u svom zivotu :!:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 feb 2011, 00:26

Io_Sono_Interista je napisao/la:e nek si me citiro sad vidim da bi i ja bolje postavio ovu utakmicu,stvarno sam svakakvih utakmica prozivio uz ovaj klub,al ovakvo trenersko neumjece nisam vidio u svom zivotu :!:
potpis brate.... pravio se Leo mudar, a ispao naivan...
no ajde u revanšu ima opciju samo napad, svi će biti spremni i idemo po pobjedu bez ovakvih "p.ičkas.tih" strategija...
možda i bolje što smo gol primili pa dole napadački nego da je 0-0 završilo pa da se igra kao večeras sa Stankovićem na polušpici :roll:
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 24 feb 2011, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.