FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Hoce biti spreman ako vec sutra dobro otopli
-
- Kontakt:
Koliko je provjerena informacija Simone legendo, jel 100%?simonknows je napisao/la: ↑28 feb 2023, 09:53Jesteee
Igrat cemo dole svaku dok sluzbeno ne ispadnemo, pa ce onda rec eto moze se igrat na Tusnju. Da smo na Tusnju igrali od pocetka, sve konkurente bi dobili 100%
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Stadion je spreman, ne znam čemu odugovlačenje. Smješna je ona priča oko betoniranja golova.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Dok se odlijepimo na dnu kao siguran drugoligas, onda cemo na Tusanj.
jbga svi putevi vode dole. Igramo u Banovicima mjesecima, ekipa koja nije losa ne može slogu izbaciti, uprava drži trenera. Nije mi iskreno jasno dovođenje igrača. Ovi izgleda kao albi prica. Doveli smo igrače i eto ne ide.
hajmo gledat rukomet
hajmo gledat rukomet
& $ ?
-
- Kontakt:
Trebalo je protiv Lea na Tušnju, ali sad nas je snijeg zeznuo, nema šanse da se trava primi 100%, mada iskreno i nema potrebe da bude 100%, Velež kad je prvi put igrao bilo je malo svjetlijih površina. Ova priča oko betona koji drži golove je bezveze, više savez odugovlači.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
A grbavica? Nisu ni kod njih spojeni grijači...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- Beduin
- Kontakt:
Barem 5 bodova vise bi imali, glavu dajem. S ovom ekipom na novom stadionu bismo bili stabilni na sredini tabele, 1000%, a da ne pricam sa ozbiljnijim i potkovanijim trenerom i dobrim motivatorom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sramota je sta savez radi, u Banja Luci se igralo 7 dana nakon prosivanja. Ovdje ne da ne moze nakon 15, ne moze izgleda ni mjesec, mjesec ipo poslije.
Glupi neki izgovori, bez konkretnog i zvanicnog obavjestenja. Ovdje se u Sarajevu nije prosivalo a 10 dana bile temp 15 stepeni, kao zaledjena trava, sad napadao novi snijeg, mi necemo ni do maja.
Petljaju, lazu
Glupi neki izgovori, bez konkretnog i zvanicnog obavjestenja. Ovdje se u Sarajevu nije prosivalo a 10 dana bile temp 15 stepeni, kao zaledjena trava, sad napadao novi snijeg, mi necemo ni do maja.
Petljaju, lazu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Željo ovakav kao večeras se može dobiti na Grbavici. Jedva 2 1 protiv komšija iz Gradačca u kupu pred sami kraj + najjačem sastavu +sudije.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
ma kakav željo, čista propaganda, imaju novinare naklonjene, ti kad čitaš o želji čovjek bi rekao "jao rađa se bosanski real madrid", neke priče o investitorima, milionskim ulaganjima, al ništa, "znači .....na"

mada ta im propaganda pomogne da namaknu sponzore, tu se ljudi prime na te priče pa ulete firmice sa ponešto love, navuku ponekog sponzonrčića, dok je kod nas skroz sve kontra, mi pričom rastjerasmo, neće ljudi paket kisele više da odnesu u klub da poklone

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trener u ovoj ligi i njegov stil igre je veoma bitan, ako ces svaku utakmicu igrati na kontre i cuvati 0-0 ili kod vodstva odmah zatvarati utakmicu, ako uzmeš bod u takvoj situaciji budi zadovoljan. Zbog toga nisam bio ni za Crnogorca, Žižovića i evo sad Jahića..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ako budu igrali bezmudno nista od bodova,ok je igrati na kontre ali treba kontre uvjezbati,kome smo mi tako dali gol u zadnje vrijeme na uvjezbanu kontru.Moraju igrati hrabro u subotu pa sta bude,samo se tako moze profitirati.Zao mi je sto Vranjes izostaje ,puno znaci kada je on na terenu ali opet bolje da je u sastavu protiv Leotara ipak je to nama vaznija utakmica.
Gledam kop Red Dragonsa od sinoc na grbavici, mozda nekih 80-100 ljudi, a culi su se predobro na momente. Znam kakva je situacija sa Fukarama, al evo u Modrici se skupilo sigurno toliko ljudi "old skula" ono u grupicama, bilo bi lijepo aktivirat za subotu tu stariju ekipu, skupit tu 2-3 kombija i uz ove nove momke napravit pristojan kop, tu smo na Grbavici uvijek dobri bili. Ne ide Sloboda bez Fukara, znam da se u zadnje vrijeme napravio neki jaz izmedju kluba i navijaca ali valjda nam je svima zajednicka ljubav prema klubu i moramo radit na tome da to vratimo na mjesto.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ma brate realno Zizovic je za ove Mourinho.samirr je napisao/la: ↑01 mar 2023, 09:19Trener u ovoj ligi i njegov stil igre je veoma bitan, ako ces svaku utakmicu igrati na kontre i cuvati 0-0 ili kod vodstva odmah zatvarati utakmicu, ako uzmeš bod u takvoj situaciji budi zadovoljan. Zbog toga nisam bio ni za Crnogorca, Žižovića i evo sad Jahića..
-
- Kontakt:
Gdje bi Slavko bio sa ovom ekipom...
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Selam Slobodaši sretan vam 1. Mart dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.