FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 26 feb 2023, 23:53

Joj kad vidim nas Pitare kako bi samo vracali majkemi onda kazem da mi nismo ni zasluzili nista bolje od ovoga sto imamo.

Jucer citam saopstenje onih pravih Bordo prijatelja i oni se oglasili na temu kritika i pazi oni kukaju za Dupovcem,Mersom,Velkoskim kao nije to tako trebalo :shock: ...na temi kako koji bivsi igrac zabije gol treba ga vratit nije on bio toliko loš,sad smo evo u fazi krize bivsih trenera "nisu oni toliko loši bili" . I sve isto od kad pratim ovaj klub,evo sutra kad Dal ode ili bilo koji sad od ovih sto ga kritujemo i nek da gol bit ce pa vidi mozda bi trebalo razmisliti da se vrati.

Cuj sad ono Sabliceve formacije crta,pa to da valja pet para našao bi klub poslije Sarajeva,eto corav fudbalski svijet pa nevidi te silne strucnjake da ih angazuje,nego ih Sarajevo treba vracat

Bogami nedo bog da se klub samo pusti" navijacima "jel bi gori bili i od ovih sad.Samo nazad nazad i nazad se gleda i sto godina isto,tacno na nacin razmisljanja onoga sa Opsajda "igrac za kojeg sam cuo bit ce pojacanje igrac za kojeg nisam nece".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 feb 2023, 23:57

Koja je ubleha ovo napisala :rol: :rol: :rol:

Herson

Post Postao/la Herson » 26 feb 2023, 23:59

Najveca Mirviceva greska je sto odmah po ulasku u klub nije angazovao ozbiljnog savjetnika za sportski segment. Ozbiljan trener bi ovu ekipu poslozio za par sedmica i bez ikakvih problema izborio Evropu. Kvalitet, uslovi, pare, sve je tu, ali izostaje ono glavno, a to je trener, covjek koji ce udariti zavrsni pecat na ovo sve. To je isto kao da u F1 imas vrhunski bolid, vrhunsku ekipu, mehanicare i sve ostalo sto se podrazumijeva, a vozac ti neki lokalni baja s kartinga. Mi cemo biti u problemu sve dok Mirvic shvati da se u fudbalu nista ne moze napraviti bez trenera i da je to osnov za bilo kakav napredak. On moze jos 10 miliona eura potrositi na ekipu, ali opet se nista na bolje nece promijeniti. Mirza je jednostavno amater, kao i njegovi pomocnici i dok god su oni tu, klub ce stagnirati, ako vec nismo krenuli i unazad.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 feb 2023, 00:00

miky_hz je napisao/la:
26 feb 2023, 23:53
Joj kad vidim nas Pitare kako bi samo vracali majkemi onda kazem da mi nismo ni zasluzili nista bolje od ovoga sto imamo.

Jucer citam saopstenje onih pravih Bordo prijatelja i oni se oglasili na temu kritika i pazi oni kukaju za Dupovcem,Mersom,Velkoskim kao nije to tako trebalo :shock: ...na temi kako koji bivsi igrac zabije gol treba ga vratit nije on bio toliko loš,sad smo evo u fazi krize bivsih trenera "nisu oni toliko loši bili" . I sve isto od kad pratim ovaj klub,evo sutra kad Dal ode ili bilo koji sad od ovih sto ga kritujemo i nek da gol bit ce pa vidi mozda bi trebalo razmisliti da se vrati.

Cuj sad ono Sabliceve formacije crta,pa to da valja pet para našao bi klub poslije Sarajeva,eto corav fudbalski svijet pa nevidi te silne strucnjake da ih angazuje,nego ih Sarajevo treba vracat

Bogami nedo bog da se klub samo pusti" navijacima "jel bi gori bili i od ovih sad.Samo nazad nazad i nazad se gleda i sto godina isto,tacno na nacin razmisljanja onoga sa Opsajda "igrac za kojeg sam cuo bit ce pojacanje igrac za kojeg nisam nece".
Ma dobro nije da nas ne hvata sindrom povratnika. Prvi ja sam takav, ali to je sve radi dešavanja nakon toga, kad skontaš niko normalan u klubu nije bio trener od Gorana. I onda normalno da ti dođe da i njega vratiš kad vidiš kakav je trenutni klošar na klupi.
Ja sam za Karačića najviše, šta znam, imam osjećaj da bi bio pun pogodak za nas, ali niko nas ne pita( niti treba ).
I ja sam vidio tu izjavu BP, komično majke mi :rol:
A kako trenutni vode klub, vjeruj da bi teško mogli biti gori od njih.
Pa @Pantelija je više stručnih stvari rekao oko FKS koje bi nam bile dobre nego Ayla. Pri tome ne omalovažavam Pantu, nego dotičnu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 27 feb 2023, 00:01

bordobijelisampion je napisao/la:
26 feb 2023, 23:56
slika
:rol:
U potpisu Feđa Dudić

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 feb 2023, 00:04

napoleon72 je napisao/la:
26 feb 2023, 21:38
spezial je napisao/la:
26 feb 2023, 21:33
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 feb 2023, 21:27
I da. Nije nikakva naučna fantastika dovesti NORMALNE ljude na funkcije. Zaposli Mladena Krstajića npr za direktora. Eto ne znam je li slobodan i jel ikoga vodi, ali takav tip. Od Radnika napravi top klub, dok je bio tu super uredio sve stvari. Na kraju su i Europu igrali. Kad je on otišao iz kluba sa svojom ekipom raspali su se, ali ugl dok je bio, bili su sasvim respektabilan klub.
Ma samo zaposlit ljude kojima je to posao, koji se bave sportom. Ne kontam kako mirvic to kao biznismen ne moze ili ne zeli skontati. Sumnjam da mu u onoj medicinskoj firmi kao sef radi neki sofer ili dizajner. Ne kontam kako onda ova iz enovina vodi fudbalski klub. Fakat daj nekoga ko ima iskustva u svijetu sporta, nebitno iz bosne, s balkana ili sire, samo da je vec negdje zabiljezio sportski uspjeh...
Ma Mirvic je lopov ba 100%, price da je naivan ne piju vode odavno. Bog te pito kakvi su njegovi talovi u ovom svemu, al cista posla nisu. Yebo mu Mozzart mater seljacku
Vrlo jednostavno je to, izmuza lovu od Tana,rade se razni talovi, a u svemu mu pomaze ekipa u kojoj je i Emir i Ajla i jos neki.
Da se vise ne lazemo i ne zamajavamo.

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 27 feb 2023, 00:13

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
26 feb 2023, 23:10
iliyaa8 je napisao/la:
26 feb 2023, 22:56
:pray: :pray: :pray: Ima li sanse da se Sablic vrati? Nas najbolji trener nakon Kodre

3421

Sutkovic
Serbecic Martinovic Trako
Musa Vrancic Cirjak Tomasevic
Kyeremeh Ziljkic
Renan

:salut:

Prelijepo. Moze i 3-5-2 bolje nego danas jos mozda radovic in out tomasevic. Avram umjesto kyeremeh ili Zilkica. Sutkovic mi djeluje kao materijal za kapitena. Sto ga ne gurnuti u vatru.

Prelijepo... sutkovic za kapitena zato sto se pobio ispred skole 😒

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 feb 2023, 00:16

U ovoj ligi moraš napuniti sredinu ako išta hoćeš da uradiš, kakva krila kakvi bakrači. 3 nazad 5 u sredinu, 1 sidraša u napad i jednog pit bula da trči. Mi godinama u nazad ne postojimo u sredini ni protiv jedne ekipe.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 feb 2023, 00:19

Da li ćemo ikada vidjeti vezni red:
Vrancic Cirjak Avramovski

Dema7
Kontakt:

Post Postao/la Dema7 » 27 feb 2023, 00:21

Po meni najveći krivac ovakvog brukanja evo skoro 2 godine je Ismir, *ebo i pare njegove i dobru namjeru kad smo mi lošiji nego kad smo na virslama bili. Od kako ona *urva reče da ćemo za 2 godine biti najbolji klub na balkanu mi se sastaviti ne možemo. Ovde je najveći problem ljudi u klubu puno se nakotilo osoba koje ne da ne žele dobro Sarajevu već nisu kapacitet Sarajeva čak i neki bivši igrači Sarajeva… Obuća, Repuh. Zalizanog neću ni spominjati čovjek ne može voditi Olimpik Trenurno a ne Sarajevo. Stvorila se je negativna energija i sve je oko Sarajeva negativno i puno će vremena trebati da se vrati ono naše pravo Sarajevo gdje su nas se i protivnici bojali. Ovo sa strancima isto ne razumijem dovedeš 8 stranaca i 3 ti budu na tribinama ne razumijem onda ih nisi trebao dovodit ili nadji nekog s našim papirima. Sarajevo ima sigurno najbolju ekipu, ali treba to posložiti staviti igrača gdje igra a ne izmišljati stalno neke pozicije gledam ubacuje Hamzu na krilo. Ako već Dal mora
Igrati puno bi bolji bio da igra na krilu, a na njegovoj poziciji da igra Avramovski. Ove godine vjerovatno nećemo u Europu. A Boga mi sve dok ne odu Emir, Ajla, Mirza, obuće, Repuh, Varešanović i sl nema tu ljubavi. Kad tu nema navijača bojkoti, stadion problem nema tu pozitive. Ne razumijem ni ljude koji su očekivali pobjedu porotiv Svinsjkog čak sa vise golova razlike, a ljudi htjeli to vi priznati ili ne našom ligom
Dominiraju evo godinama, ljudi šute rade i pametno rade i ove godine ce vjerovatno biti prvi Bh klub koji igra neka euro takmicenja… Šteta umjesto da se vodimo mi politikom Svinjskog nas ismijava naka Aylahhh sprda se sa klubom i to neki ovde opravdaju kao pusti je daj joj šansu, kakve žene u klubu???? Treba to slomit otjerat i Mirvica mi je pun K. Puno zuji a malo meda daje. *ebo njegovu ljubav i namjeru dobru kad veze nema kakve je osobe okupio oko sebe, ako mislite da ce ovo biti dobro. NEĆE! Zaboravite ovu sezonu!

mirza12345
Kontakt:

Post Postao/la mirza12345 » 27 feb 2023, 00:23

Pitari kako vam se svidja stadion Rođenih? Imate li ikakav komentar ili je sve 👌

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 27 feb 2023, 00:24

Al koja mašinerija medijska i menagerska stoji iza Dala , kad je par golova dao , odmah novinari opleli kako treba u reprezentaciju , i zo se ponavljalo sreca Tuta Bugarin nije poslušao , al sta ce igrač u reprezentaciji koji igra u prosječnom premijelicasu i u toj ekipi prosječan .

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 27 feb 2023, 00:26

mirza12345 je napisao/la:
27 feb 2023, 00:23
Pitari kako vam se svidja stadion Rođenih? Imate li ikakav komentar ili je sve 👌
Teren top.
Stadion fin gradi se ta tribina.
Kada sve pogledam top stadion za 🇧🇦,za nasu ligu.
Da hoće biti jos ovakvih a i jos boljih mi bi na nebu bili.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 feb 2023, 00:31

Kad klub ima dušu i tijelo sve je lakše. Velež je primjer tome, ljudi otjerani sa vlastitog stadiona, pa se vrate iz Federalne, naprave novi, igraju evropu, osvoje kup, evo sad su i ispred nas. Podrška navijača na nivou.

Mi spiskasmo milione, mijenjamo investitore, 5 trenera po sezoni, 20 igrača... Osvoji se tu i tamo po koji trofej, ali sve ostalo tone kao Titanic.

Daj Bože, sa ovakvom klimom da ne uslijedi sudbina Čelika ili Slobode.

Čovjek ne zna cijeniti ono šta ima sve dok to ne izgubi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 feb 2023, 00:33

27 feb 2023, 00:00
miky_hz je napisao/la:

Ma dobro nije da nas ne hvata sindrom povratnika. Prvi ja sam takav, ali to je sve radi dešavanja nakon toga, kad skontaš niko normalan u klubu nije bio trener od Gorana. I onda normalno da ti dođe da i njega vratiš kad vidiš kakav je trenutni klošar na klupi.
Ja sam za Karačića najviše, šta znam, imam osjećaj da bi bio pun pogodak za nas, ali niko nas ne pita( niti treba ).
Pa @Pantelija je više stručnih stvari rekao oko FKS koje bi nam bile dobre nego Ayla. Pri tome ne omalovažavam Pantu, nego dotičnu.

U tom smislu sigurno ne treba jel mi imamo nekad i puno gore ideje realno i samo bi nešto nazad gledali,eto ti bi npr Karacica a on sad evo sad vodi ekipu iz prve lige rs(hocu reci "daleko je dogurao") :) ,vodio Široki jel je tamo rodjen i eto pola sezone Posusje,isto bzvz lik sa 50 tak godina koji nije mogao maknut odavde sto govori opet dovoljno za sebe,svaki kvalitet neko prepozna uglavnom.

Glede drugog dijela Ayla nema dodira sa fudbalom kroz sam zivot pa je logicno da kao takva nemoze davati uspjesne savjete o fudbalu a kamoli isti voditi,ko sto ja nemogu voziti avion jel neznam jednostavno logika sve :mrgreen: Ona je mozda dobra za finansije ili marketing neznam ni koje joj je zvanje,ali zvanje sportskog radnika nema pa samim tim nema sta ni traziti tu.

Uglavnom strucni ljudi i kontinutet,a bojim se da mi nismo neka zdrava sredina za kontinuitet,tako da mislim da cemo narednih 20 godina vrtiti se na istom.

Ja se od kad navijam za Sarajevo samo jednom se sjecam da smo zadrzali ekipu dvije sezone i gle cuda tad smo najbolji bili,ovo ostalo maskembal i naša lazna euforija na autobuse igraca,kad vidim prelazni rok sa plafon 2 nova igraca tad mogu reci da znam sta radimo i da imamo neki sistem i da gradimo nešto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 27 feb 2023, 00:47

mirzatele je napisao/la:
27 feb 2023, 00:19
Da li ćemo ikada vidjeti vezni red:
Vrancic Cirjak Avramovski

slika
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 feb 2023, 00:50

miky_hz je napisao/la:
27 feb 2023, 00:33
27 feb 2023, 00:00
miky_hz je napisao/la:

U tom smislu sigurno ne treba jel mi imamo nekad i puno gore ideje realno i samo bi nešto nazad gledali,eto ti bi npr Karacica a on sad evo sad vodi ekipu iz prve lige rs(hocu reci "daleko je dogurao") :) ,vodio Široki jel je tamo rodjen i eto pola sezone Posusje,isto bzvz lik sa 50 tak godina koji nije mogao maknut odavde sto govori opet dovoljno za sebe,svaki kvalitet neko prepozna uglavnom.

Glede drugog dijela Ayla nema dodira sa fudbalom kroz sam zivot pa je logicno da kao takva nemoze davati uspjesne savjete o fudbalu a kamoli isti voditi,ko sto ja nemogu voziti avion jel neznam jednostavno logika sve :mrgreen: Ona je mozda dobra za finansije ili marketing neznam ni koje joj je zvanje,ali zvanje sportskog radnika nema pa samim tim nema sta ni traziti tu.

Uglavnom strucni ljudi i kontinutet,a bojim se da mi nismo neka zdrava sredina za kontinuitet,tako da mislim da cemo narednih 20 godina vrtiti se na istom.

Ja se od kad navijam za Sarajevo samo jednom se sjecam da smo zadrzali ekipu dvije sezone i gle cuda tad smo najbolji bili,ovo ostalo maskembal i naša lazna euforija na autobuse igraca,kad vidim prelazni rok sa plafon 2 nova igraca tad mogu reci da znam sta radimo i da imamo neki sistem i da gradimo nešto.
Ma daj i Bracu samo da pobjeđujemo više u pm.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 27 feb 2023, 01:17

Jesmo li i definitivno izgubili šansu za evropu današnjom utakmicom? Mislim da jesmo, da je bilo ikakvih naznaka igre možda bi se i nadao jer ipak je Zrinjski najbolja ekipa lige, ovako sa ovim što sam vidio večeras sam izgubio svaku nadu za bilo šta, ekipa koja pokušava igrati na neki individualni kvalitet i to je to. Majke mi sa ovom igrom bi vrlo lako mogli da se uključimo u borbu za opstanak. Zadnjih 6 trenera sve gori jedan od drugog, onaj Dudić koliko god je bio mahnit bar smo znali poneku akciju i stvarali prilike, ovo sad je katastrofala, da je bogdom Feđa imao ovu ekipu na startu bar bi završili treći, ovog treba odmah razdužiti kad stignu u Sarajevo.
DAJ DŽENU IZGIDOSMO

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 27 feb 2023, 01:36

Ja ne znam cemu ovoliki pesimizam
Zrinjski je jak ali nema poraza do kraja
Ja vjerujem u titulu!!!!!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mercurial, muhamedhulk, PAPE3, Semrush [Bot], Vanja8 i 101 gost.