a iŠ' soTono!FC BAYERN je napisao/la:Olimpija - Roma 2 ili h2

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
a iŠ' soTono!FC BAYERN je napisao/la:Olimpija - Roma 2 ili h2
i Sevilla dobi' crveniWilly je napisao/la:Hajdeeeeeeee Portoooooooooo dajte jedan sa desetoricom.
Monolog je napisao/la:
Za danas imam samo jedan tiket, prošla je Penneta, ostala su još 2 para(nebitno koja).
Opet ja..losmi je napisao/la:http://www.facebook.com/pages/Kladionic ... 0959294099
Evo preporucujem ovu stranicu na fb,jer dosta dobro pogadjaju,a danas ce dati i dojavu kvota 7.5
PS:Nadam se da je dozvoljeno postavljanje linkova?
Da vidmo...St.Truiden-Mechelen X-2 @ 7.5
Tacan rezultat meca : 0-1 @ 8.5
PS:Apelujem opet da se ne zalecete sa uplatama,jer nmg da garantujem 100 % da ce proci,lik koji mi je dao dojavu,delovao mi je iskreno i zato cu da ispratim sa 500 din.
hodza kako zavrsi ovaj diamantidishodža je napisao/la:3 poena 4 ass za poluvrijemehaka je napisao/la:znal iko gdje mogu vidjeti ovog Diamantidisa
haka je napisao/la: hodza kako zavrsi ovaj diamantidis
Postao/la hodža dana 23 feb 2011, 18:23
Obradovićeva momčad je apsolutni favorit. Igraju u odličnoj formi, a podrška navijača u ovom susretu će im biti kao i na svim utakmicama kada igraju momci u zelenim dresovima. Najbolji asistent Eurolige Dimitris Diamantidis treba 11 asistencija kako bi postao sedmi najbolji asistent svih vremena.
u Premieru je Diamantidis ponuđen 11,5 poena...mislim da neće večeras to prebaciti, jer će ganjati što više asistencija, a ne očekuje se neizvjesna tekma, jer će to PAO riješiti bez problema, tako da ne vidim razlog da on uzima šuteve...
mislim da vrijedi probati za kvotu 1,85
Pogodjen Sweeting 2.30,Schaffhausen vodi 28:24,nadam se da ce pobjedit,Leksand - Rogle 3/3 0:1harry_90 je napisao/la:Schwank - Kubot 2
Querrey - Sweeting 2 6:7 4:6 2.30
Schaffhaussen - Medvedi 1 32:29 2.70
Leksand - Rogle under 5.5 golova
20.06 na 5 km 100.30,jos dok uzmu porez,ovo sam poslao drugu da uplati,pa cemo vidjet sta ce biti..
BANovici je napisao/la:daj ba seljacino ja kad sam gledao utakmice lige prvaka ti si isao u obdaniste...Ebo te kopenhagen.......Flash_28 je napisao/la:Normala je da je blago ti mozes samo da sanjas da gledas osminu finala lige prvaka i to sa punim timom chelsea... Mozes gledati 4 ligu banovica kreka vs hajduk iz malog milevca...... hahahhahahahahahahaahahahahahahahahaBANovici je napisao/la:joj jest mu i blago, sta se tu ima gledat, i to jos na -15, ebo to...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ebo te sto ti je seljak..Odakle si ti to otisao u tu ebenu dansku, iz koje vukoebine??
boli nas kita ba za kopenhagen..Ko gleda tekme uplati sebi kartu i ide, pa ne zivimo mi u izolatu....Levatu jedan ima frajer iz sarajeva svake sedmice ide da gleda valenciju, svake sedmice svaku utakmicu, ne propusta ni jednu....A ti otiso u dansku 92 i sad nakon xxx godina otisao na jednu utakmicu i svima saljes slike i svi moraju znati..jesi poslo i u svoje selo da poljepe plakate da si bio na toj utakmici??
Ma sta levati znaju nego da se zale kao junferice. isto kakve zene sa pijace. Sise su prave.Willy je napisao/la:Pusti ti njih, daj za navijače Čelsija još koju sliku.![]()
Šta fali nekad neka autentična slika iz Lige šampiona, volio bih vidjeti slike sa večerašnjih utakmica. Jeste da bi im prije bilo mjesto na temi o Ligi šampiona, ali šta ima veze, svašta se ovdje postiralo.
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Marseille - Manchester United 2 2.30
Lewes - Ebbsfleet - 2 2.05
kolko igra ovaj drugi ?ever je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:Marseille - Manchester United 2 2.30
Sto izbaci onaj treci ?Ja sam poslusao ova dva,kako i rekoh
Nemoj mijenjati,pa sta ako fulis,piski ga
0:1DAVID VILLA 7' je napisao/la:kolko igra ovaj drugi ?ever je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:Marseille - Manchester United 2 2.30
Sto izbaci onaj treci ?Ja sam poslusao ova dva,kako i rekoh
Nemoj mijenjati,pa sta ako fulis,piski ga
etop vratio sam treci,nisam bio napiso 1 ili 2 zaboravio samo sam stavio 1 ali gube 0:4ever je napisao/la:
0:1Hajmo Berba!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.