Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 feb 2011, 15:57

Ljudi, skoncetrišite se malo. :)

Gerrard samostalno trenirao i sigurno je da će biti spreman za meč.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 23 feb 2011, 16:01

@Asylum sve si u pravu ali ja kao i navijac Chelsea nisam uopšte poceo navijati za klub zbog Abramovica jer to mi je glupost cista što ja imam navijati zbog njega meni je Chelsea bio simpatican i prije Abramovica.A što se tice Liverpoola zelim mu sve najbolje i da osvoji Evropa ligu i da se plasira u LP naredne godine zaista ja nisam od nekih forumaša koji namjerno provociraju tako isto nemam ništa ni protiv kojeg kluba.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 feb 2011, 16:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ljudi, skoncetrišite se malo. :)

http://www.dailyexpress.co.uk/posts/vie ... gue-clash/

Ovdje piše da propušta meč... :)

Više nemam volje da otvaram temu, samo se nešto prepirete, možemo li jednom u životu razgovarati kao ljudi?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 23 feb 2011, 16:11

Nista od Gerrarda sutra, ni na klupi.. Bolje i to jer nam vise treba za West ham i Manutd..

Daglish je najavio da bi J. Cole sutra mogao igrati, i Wilson je nest pricao da ce pokusati se nametnuti Daglishu na lijevom beku..
Mislim da sa ovakvim sastavom nebi trebali imat problema da pobjedimo.

-------------Reina------------
Glen----Carra----Agger----Wilson
J.Cole--Lucas--Meireles--Maxi
-------Kajt------Jovanovic-------

el pistolero
Kontakt:

Post Postao/la el pistolero » 23 feb 2011, 16:37

ma neznam ljudi sta se palite na ove djetinjarije ljudi kojima je samo do provokacije. Pustite djecicu nek odrastu. ja iskreno nemam namjeru nikoga provocirati niti blatiti neke klubove.svako ima pravo da navija za koga hoce al nek se kani liverpoola i navijaca liverpool. ja se nisam prijavio na ovaj forum da bih pisao i da bih pratio sta se desava na temi chelsea, man.un. itd. ngo sta se desava sa liverpoolom. svaka cast rizahu, monologu, feri... uvijek nadjem nesto zanimljivo medju njihovim postovima sto se tice kluba a to me jedino i zanima.YNWA. Poz ;)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 23 feb 2011, 17:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ljudi, skoncetrišite se malo. :)

Ma najbolje da se on fino odmori za West Hama, a prije svega za Scuma :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 23 feb 2011, 18:29

Rasprave su svakodnevnica,ali mene najviše nerviraju neki mogući sastavi za sljedeću sezonu... :lol: :lol: :lol:
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 feb 2011, 18:33

Škrtel: "Ne zanima me Wolfsburg"

Slovački reprezentativac i branič Liverpoola, Martin Škrtel, odbio je mogućnost da preseli u redove Wolfsburga...

Stoper Liverpoola, Martin Škrtel, nije bio previše sretan kada je čuo da se za njega interesira Wolfsburg te da bi ga Redsi možda i prodali njemačkom prvoligašu.

Iako je u zadnje vrijeme kritiziran zbog svoje igre, Škrtel niti ne pomišlja o odlasku: "Čuo sam za interes Wolfsburga, ali samo preko interneta. Jedno je sigurno, imam važeći ugovor s Liverpoolom i jako sam sretan i zadovoljan ovdje. Ako su čelnici kluba zadovoljni sa mnom onda definitivno neću nigdje otići".

Branič je u utakmici protiv Sparte u Europskoj ligi dobio priliku u zadnjih šest minuta, ali se zbog toga ne ljuti na trenera Dalglisha: "Trener je tako odlučio i ja u potpunosti poštujem njegovu odluku. Nisam pokušao saznati zašto me ostavio na klupi, ali to je njegova odluka".

Martin Škrtel je u Liverpool stigao u siječnju 2008. godine iz Zenita, a ove sezone je za Redse odigrao 27 utakmica te je postigao jedan gol.

Gerrard vjerojatno propušta i uzvrat protiv Sparte

Ne čini se izglednim da će Liverpool moći računati na svog kapetana Stevena Gerrarda u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europa lige. U srijedu će "redsi" tražiti bolji rezultat od praških 0-0 protiv Sparte.

Službene potvrde iz kluba, u kojem je Gerrard u utorak samostalno trenirao, nema, no engleski mediji tvrde da je izglednije očekivati da se vrati u ligaškom susretu protiv West Hama sljedećeg vikenda.

Gerrard je, zbog ozljede prepona, propustio posljednje dvije utakmice svoje momčadi.

Protiv Sparte neće biti niti Fabija Aurelija (aduktor) niti Luisa Suareza (nema pravo nastupa), no dobre vijesti menadžeru Kennyju Dalglish povratcima donose Daniel Agger i Jay Spearing.
FK Pjetlovi

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 23 feb 2011, 20:08

Mladi danas pobijedili Huddersfield Town sa 4:1. Dva gola postigao je Morgan, a po jedan Sterling i Adorjan.

Liverpool U18s: Stephens, Rafferty, Smith, Wisdom (McGiveron 73), Sama, Thomas, Sterling (Walsh 59), Roberts, Morgan (Mukendi) 59, Adorjan, Silva. Unused subs: Wearing, Cooper.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 23 feb 2011, 20:11

lfc.tz je napisao/la:Mladi danas pobijedili Huddersfield Town sa 4:1. Dva gola postigao je Morgan, a po jedan Sterling i Adorjan.

Liverpool U18s: Stephens, Rafferty, Smith, Wisdom (McGiveron 73), Sama, Thomas, Sterling (Walsh 59), Roberts, Morgan (Mukendi) 59, Adorjan, Silva. Unused subs: Wearing, Cooper.
Opet Sterling strijelac :shock: Sve je jasnije i jasnije da je on novi Crni Messi :lol:

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 23 feb 2011, 20:14

Liverpool je popularniji klub od Manchester Uniteda, sudeći prema izvještaju Sport+Markta i PR Marketinga.

Rezultati izvještaja su dobijeni na osnovu ostvarenog profita od prodaje marketinških proizvoda.

U istraživanje su uključena 182 kluba i preko 10.000 ljudi iz različitih zemalja, a „redsi“ su nadjačali svu konkurenciju, a nalaze se na trećem mjestu liste deset najvećih klubova po ostvarivanju profita. United se nalazi na šestom mjestu.

Real Madrid i Barcelona vode na listi, a Primera je prva među nacionalnim ligama u kategoriji prihoda ostvarenih od prodaje marketinških rekvizita i nalaze se ispred engleskog Premiershipa. Njemačka Bundesliga je treća, a Italija i Francuska na četvrtom i petom mjestu.

Fudbalski dresovi su najprofitabilniji segment.

----Mislim kako cemo sada jos bolji da budemo jer imamo 2je nove zvijezde ciji dresovi ce se kupovati dramaticno.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 feb 2011, 20:16

kako cujem okupljanje navijaca Fc Liverpool sa cijelog balkana je u Tuzli 6 marta ... tacnu lokaciju nezz ali ako neko zna vise o tomee neka javi ovdje ... :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 23 feb 2011, 20:18

fukara87 je napisao/la:kako cujem okupljanje navijaca Fc Liverpool sa cijelog balkana je u Tuzli 6 marta ... tacnu lokaciju nezz ali ako neko zna vise o tomee neka javi ovdje ... :)
Napokon!

Drago mi je zbog Rahima , odlicna serija

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 feb 2011, 20:29

SEZONA JOŠ NIJE IZGUBLJENA

Martin Škrtel vjeruje kako ima još nade da se sezona 2010/11. ocijeni uspješnom i da kao takva bude upamćena.

Redsi će u četvrtak nastaviti borbu za trofej Europa lige, a pobjeda ih vodi među posljednjih 16 i korak bliže finalu u Dublinu.

Iako je ovo natjecanje najbolja prilika da se sezona okonča uspjehom, Slovak vjeruje da još uvijek postoje šanse da se u Premier League domognu jedne od prve 4 pozicije.

"U posljednjih nekoliko tjedana ostvarili smo dobre rezultate, nadam se da možemo nastaviti u istom tonu. Europa liga je sjajna prilika da sezonu završimo s trofejem, te moramo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. U PL uvijek postoji šansa, ako osjetimo priliku, nastojati ćemo je iskoristiti. Preostalo nam je još 11 utakmica, moramo ići postepeno i nastojati ostvariti što više pobjeda, a na kraju ćemo vidjeti gdje smo."

Liverpool se ove sezone preporodio nakon povratka Kennyja Dalglisha na klupu. Škrtel je oduševljen suradnjom s novim menadžerom.

"Za mene je sjajan osjećaj raditi s Kennyjem, on je istinska legenda i ikona kluba. Dati ću sve od sebe da mu pomognem."

Na pitanje o planovima u budućnosti na Anfieldu, Martin je odgovorio potvrdno.

Potom se uključio i Dalglish, koji je pun hvale na račun Škrtela i ostatak svoje obrane.

"Logika je vrlo jednostavna, ako ne primimo gol, imamo veću šansu za izvući nešto iz utakmice. To ne znači da u utakmicu ulazimo s defanzivnom taktikom, ali od čvrste obrane počinje kreiranje napada i ona nam pruža veću šansu za pobjedu. Zadovoljavajuće je što svatko od njih obavi svoj posao. U utakmici u pragu igrali su Johnson, Carra, Soto i Wilson, načinili smo nekoliko izmjena, ali to nije utjecalo na čvrstoću obrane i vratara, kojem se također mora odati priznanje." :ugeek:
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 feb 2011, 21:04

volimliverpool je napisao/la:Rasprave su svakodnevnica,ali mene najviše nerviraju neki mogući sastavi za sljedeću sezonu... :lol: :lol: :lol:
Pa dobro nema tu nista lose sto se malo masta :) sto da ne?? ovde jedino nevalja to sto se ljudi pljuju medjusobno :roll:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 feb 2011, 21:06

Red Assassin je napisao/la:Liverpool je popularniji klub od Manchester Uniteda, sudeći prema izvještaju Sport+Markta i PR Marketinga.

Rezultati izvještaja su dobijeni na osnovu ostvarenog profita od prodaje marketinških proizvoda.

U istraživanje su uključena 182 kluba i preko 10.000 ljudi iz različitih zemalja, a „redsi“ su nadjačali svu konkurenciju, a nalaze se na trećem mjestu liste deset najvećih klubova po ostvarivanju profita. United se nalazi na šestom mjestu.

Real Madrid i Barcelona vode na listi, a Primera je prva među nacionalnim ligama u kategoriji prihoda ostvarenih od prodaje marketinških rekvizita i nalaze se ispred engleskog Premiershipa. Njemačka Bundesliga je treća, a Italija i Francuska na četvrtom i petom mjestu.

Fudbalski dresovi su najprofitabilniji segment.

----Mislim kako cemo sada jos bolji da budemo jer imamo 2je nove zvijezde ciji dresovi ce se kupovati dramaticno.

Pa naravno da smo popularni malo je klubova poput LIVERPOOL-a i ponosan sam sto sam njihov navijac.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 23 feb 2011, 21:07

fukara87 je napisao/la:kako cujem okupljanje navijaca Fc Liverpool sa cijelog balkana je u Tuzli 6 marta ... tacnu lokaciju nezz ali ako neko zna vise o tomee neka javi ovdje ... :)
Moze li neko opsirnije o ovome,moze i na pp ;)
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 23 feb 2011, 22:07

Nidje veze u Tuzli...a jos jedna stvar 6. marta igramo sa Scumom :D

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 23 feb 2011, 22:10

Pa sta mislis sto je okupljanje ako ne zbog utakmice :lol:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 23 feb 2011, 22:13

asylum je napisao/la:Pa sta mislis sto je okupljanje ako ne zbog utakmice :lol:
Pa znam...nego preglupo sto je u Tuzli...omg

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.