FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel volimo svi Ahmu i drag nam je...volimo!!!
Jel mislimo da je covjek i pravi insan koji ne bi lagao...mislimo!!!
E Mersudin Ahmetovic je rekao da klubu nista nije SVETO i da smo ŠEJTANSKI klub!!!!
Ko ne vjeruje moze samnom na kafu pa da mu Ahmo to ponovi!!!
Jel mislimo da je covjek i pravi insan koji ne bi lagao...mislimo!!!
E Mersudin Ahmetovic je rekao da klubu nista nije SVETO i da smo ŠEJTANSKI klub!!!!
Ko ne vjeruje moze samnom na kafu pa da mu Ahmo to ponovi!!!
Jeeeeebo tebe Vinko, i sto je uradio uradio je sa ekipom koju mu je Husref napravio.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Zrinjski igra kuci u svom gradu, lakse im je igrati jer nasima treba vremena da se priviknu na klimu 

-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 26 feb 2023, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Mirza daj otkaz veceras i uraditi CES najbolje za klub za koji kazes da ne voli niko vise od tebe
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
U ekipi imas Avramovskog i Vrancica a sreda ti najveci problem...mada ni ta 2 ne mogu zajedno al da jedan ne igra je ludostmiky_hz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:29Ja u sustini drago mi je da cemo se svi sloziti da gubimo utakmicu u oba smjera zbog trojke u sredini,koja nit je kreativna da pomogne napadu nit je pokretna da pomogne odbrani.
Dobro neko napisa teško odbrani i napadu sa ovom trojkom,to je to,problem br.1 Uz naravno to sto nemamo plan igre generalno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Odbrana ok,krila i Avdija jako lose.Kretnja 0
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 feb 2023, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sehinovic NESMIJE bit na golu nazalost jos veca unleha je onaj podplaceni zenicanin od 1,5 visine
Sehinovic olveira ce nam ujebat evropu
Sehinovic olveira ce nam ujebat evropu
Hajmo ssd niz vjetar.
Ja i dalje ne kontam da ga ljudi zele. Repuh ne bi 13 bodova prokockaoobrijanopile je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:30
FC United Of Manchester !
- feniksptica
- Kontakt:
Dal nek trci prema nasem golu odniijet ce ga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koliko je dugo ovih 15 minuta upm proslo je 25 min da ga ****
-
- Kontakt:
Kakva je prevara ovaj porodični prijatelj porodice Ušmrkanović
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Testo je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:28Ma Čirjak i Dal , to je kancer ekipe.
Besim mora da organizuje igru sa stopera zbog njih.
Za Baltu znaš da je čovjek striktno orijentisan na defanzivu i to radi dosta solidno danas.
Čirjak puni zuji, ali malo meda daje.
Gdje su pasovi, organizacija igre, držanje posjeda, diktiranje tempa ? Nšta od toga nema.
Dal je danas nešto kao second striker, uopšte se ne vraća nazad. Bukvalno igrač manje na terenu.
Rješenje: Čirjak out - Vrančić in , Dal out - Mustafić in
Ne znam sta si vidio da je bas lose za cirjaka ali hajde jer covjek nije taj sto ce u ovom sistemu diktirati igru. On je svoj posao obavio. Ali to je to ugl, mozda i dal vrancic glat
Bas Dal se uhvatio Renana i uz njega gore drugog spica igra.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Boli me qurac...feniksptica je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:26Vidim da cu na tebi zaradit ban do kraja utakmice..ZipSarajevo je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:23Moramo biti agresivniji, ovi nasi ko da je prijateljska.
Napredak je da imamo 60% lopte, al nemamo jos sansi. Prije nismo imali ni sansi a ni posjed lopte.
Mogu igrati zašto ne,Vrancic je centralni vezni,Avramovski je desetka,to sto su oba dobro tehnicki potkovana neznaci da nemogu igrati skupa,cak naprotiv.feniksptica je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:30U ekipi imas Avramovskog i Vrancica a sreda ti najveci problem...mada ni ta 2 ne mogu zajedno al da jedan ne igra je ludostmiky_hz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:29Ja u sustini drago mi je da cemo se svi sloziti da gubimo utakmicu u oba smjera zbog trojke u sredini,koja nit je kreativna da pomogne napadu nit je pokretna da pomogne odbrani.
Dobro neko napisa teško odbrani i napadu sa ovom trojkom,to je to,problem br.1 Uz naravno to sto nemamo plan igre generalno
Mi treba lopte da igramo ne samo da ganjamo,nema ni jedna ekipa u svijetu dva teškaša,a puno ih ima sa dva tehnicki dobra igraca kao sto su njih dva.
Al pišaj ti kad ovaj ništa nije mjenjao ja poluvremenu da promrda tu sredinu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], broj6, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], tajsamja, Vanja8, zeljovolimte i 80 gostiju.