FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko nam dovede ovog Kerima H yebo nam je majku. Em stranac, em qrac !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kar'ne teške.... poremse se svima u klubu, Mirviću i Ajli, narkomanu pogotovo i malom mu po sred usta
Igral Dal????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jedva cekam novu rekonstrukciju za 3 mjeseca, kojih li ce nam novih 10 igraca doci
-
- Kontakt:
Opet jalovo, bezopasno, kilavo, bez ideje,bez energije. Daleko smo od europe ako ovako budemo igrali.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kakav spic, brazilac zna lopte sta ocekujes halanda pitaru? FORMULA ZA USPJEH: stavi avrama u sredinu dala desno ja bih te pitao kakva bi igra i rezlutat bila.. eto pljuni me.
A zrinjski vazda nekog modrica nadje
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
Kyeremeh za 40 min nije tacan pas dao, evo i zuti fasova. Nema ga ko zamijenit. Ja maloprije govorim da NISI SMIO zrtvovat pouzdanog Avrama radi lika kojem je ovo debi u nasoj ligi. Da ne pricam o Ikicu. Al haj, kazu strucnjaci, kako ih sve ugurat u ekipu. Pa evo ugurasmo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Vise proslavili gol od ultrasa....
Pa kako ti više ne isključe internet da mi je znat.
Brat Avdija bojkotuje

Zivota mi sam nakon sto sam ga gledao 20 minuta protiv sahtara rekao da ce lik bit mamac za zute kartone u nasoj ligi. Svaki start ide u kostnapoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:13Kyeremeh za 40 min nije tacan pas dao, evo i zuti fasova. Nema ga ko zamijenit. Ja maloprije govorim da NISI SMIO zrtvovat pouzdanog Avrama radi lika kojem je ovo debi u nasoj ligi. Da ne pricam o Ikicu. Al haj, kazu strucnjaci, kako ih sve ugurat u ekipu. Pa evo ugurasmo.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dudić je imao taktiku, sa onim igračima nije bila moguća za funkcionisat. I jedino što je gore moglo zadesit jeste trener bez taktike zajedno sa nekolicinom antifudbalera koji su tu dovedeni i "primaju" masne pare. U ovom klubu je trenutno najmanje fudbala i zainteresovanosti za njim.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Crnci mali slabiji od mijanmarskih brazilaca ..vidi se da su iskusni ljudi odradili skauting
Preimenovati umjesto Fk u instagram klub tu smo najaci.

-
- Kontakt:
Ma ne mozemo centra preci. Ali realno Zrinjski je najjaci u ligi. Nasu sansu trebamo traziti protiv Sirokog, Zelje i Veleza. Danas bi bod bio ko kuca jer vecina nas nije ni ocekivala vise danas
Ni akcije ni šuta ni kornera. Vrte se na centru ko prdež u gaćama. Molit Boga da nekom frljokom završimo X
Uglješi 1 i 2 ponjamke se u usta
Uglješi 1 i 2 ponjamke se u usta
Avdija bio bogalj dok je mlad bio, mi ga doveli sa 47 godina. Rutiniraju nas ljudi prvo poluvrijeme ko da smo Aylah...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mi smo morali dovest 7x boljeg spica nego sto je Brazilac..Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:12
Kakav spic, brazilac zna lopte sta ocekujes halanda pitaru? FORMULA ZA USPJEH: stavi avrama u sredinu dala desno ja bih te pitao kakva bi igra i rezlutat bila.. eto pljuni me.
A zrinjski vazda nekog modrica nadje
Zasto?
Zato sto je premalo vremena za uigravanje a jos manje vremena za prosioanje bodeva ako je cilj evropa..
Benko bi dao dosad go na primjer
Zato je marketing na nivouIstinasamo123 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:14Crnci mali slabiji od mijanmarskih brazilaca ..vidi se da su iskusni ljudi odradili skauting![]()
![]()