FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pojest ce nas ljudi na sredini terena ko malu djecu.
Šta se desava sa Dzaficem?? 

Samo sabura, da Bog da Varešanović's family ode iz kluba i više nikad se ne vrate!napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 16:32Nece on pitat naseg maga sto ga zavaljuju, logicno da je na tribinama...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
E varesanovicu jbm ti svee, 2 ponajbolja na tribinama da bi igrao vrsajevic i tvoj SINCINA, pa jbm.li ti ga u usta
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Na klupi golman, stoper, desni i lijevi bek, dva zadnja/centralna vezna, napadac i Salcin. Bog zna sta on moze odigrat. Znaci Dal i krila neprikosnoveni...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- belosevic23
- Kontakt:
5 stranaca ko je dobio papire cirjak ili baltazar
- siroliver69
- Kontakt:
E yebo ti pas mater...splasnu optimizam kad vidjeh da nema najboljeg naseg igraca, ni na klupi.
Neznam sto nema Dzafica na klupi,ovako i Salcin i Tomaševic na klupi a kandidati za istu poziciju .
Prema naprijed se nema nekog izbora na klupi.A vodeci se time da teško dajemo u prvom,kontao sam da mozemo na kvalitetne izmjene probati nešto uraditi,ovako nemamo neki izbor.
Nek nam je sretno svakako.
Prema naprijed se nema nekog izbora na klupi.A vodeci se time da teško dajemo u prvom,kontao sam da mozemo na kvalitetne izmjene probati nešto uraditi,ovako nemamo neki izbor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vidjet cemo danas sve. sa srecom nek im je.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Svi ce ovi nakon pobjede da se pojedu, amin.
Neka samo neko napise, umjesto koga Avramovski da bude u timu? Samo nemojte pisati Dal, jer ce lik igrati dokle god je u21 pravilo.
Umjesto koga Musa, umjesto koga gruzijac...
Shvatite, da 5 stranaca moze biti u timu. Danas je ovaj trojac, sutra ce biti neko drugi.
Neka samo neko napise, umjesto koga Avramovski da bude u timu? Samo nemojte pisati Dal, jer ce lik igrati dokle god je u21 pravilo.
Shvatite, da 5 stranaca moze biti u timu. Danas je ovaj trojac, sutra ce biti neko drugi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nešto ja sumnjam da je on posvađan s Mirzom, jednostavno imaš 5 stranaca i to je to. Naravno, da je normalna situacija bio bi Mustafić na AM, pa možda čak bi bolje prošli i sa Taretom Ramićem ili Vrančićem.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 16:32Nece on pitat naseg maga sto ga zavaljuju, logicno da je na tribinama...
Jer desno se Kyeremeh lijepo pokazao bar u one dvije pripremne, Balta je jedini destruktivac u principu, a nazad je Martinović stalan i nezamjenjiv. Jedino u špicu da je Oliveira pa da upadne Daniel kao 5. stranac.
Nešto sumnjam da mu je Gulaš nešto skrivio ili pak Musa, pa su na tribini danas.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 26 feb 2023, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
**** mu Dal sve, fakat ga je gurno u startnu, mislio sam da nece imati obraza 

U novi boj ...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 16:36Neznam sto nema Dzafica na klupi,ovako i Salcin i Tomaševic na klupi a kandidati za istu poziciju .
Necu da pravim neku urotu, ali sto li nema napadackih opcina? Nemas ni desetku na klupi. Salcin i tomasevic alal vera…
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Najbolji igrač FK Sarajevo je na tribinama !!! 

Zadnja izmjena: SarajevoNG, dana/u 26 feb 2023, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma ova ekipa i ona od jesenas se u putu ne mogu sresti...miky_hz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 16:36Neznam sto nema Dzafica na klupi,ovako i Salcin i Tomaševic na klupi a kandidati za istu poziciju .
Realno, da Zrinjski nije prvak i da mi nismo imali ovako losu polusezonu, mi bi danas bili favoriti za pobjedu... Po imenima, daleko najjaci...
A jes malo neobicno da nemaš ni jedno krilo na klupi,mislim u situaciju smo bili da tu imamo igraca i za posudit (i posudili smo na kraju krajeva),sad dodje tekma dva krila ti u citavom rosteru. 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 feb 2023, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
.ZipSarajevo je napisao/la: ↑26 feb 2023, 16:37Svi ce ovi nakon pobjede da se pojedu, amin.
Zadnja izmjena: umrobihzbogtebe1946, dana/u 26 feb 2023, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Realno nas najbolji sastav u ovom trenutku, sve ostalo je izmisljanje tople vode. Igraj bordo bijeli ale
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kogmagie46, Lecler, Pena i 44 gosta.