English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To je razlika između patriote i ove pizde munaficke. Da je u Bosni, bio bi u zna se kojoj stranci ovaj mali placko.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma čist faul Whitea, ne možeš držati golmana za ruku u petercu ali problem je što debili nešto sviraju a nešto ne.
Gledaj ovo

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Joj Kanea 
Šteta.

Šteta.
Chelsea uopće nema strukture prema naprijed
Kako ovo nije zuti za Ricarlisona znaci nevjerovatno. Onaj skolski tehnicki faul koje igraci prave svjesni da je automataki karton, al jok. Sudije nastavljaju da selektivno implementiraju pravila
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako ovo nije žuti za Kanea
Kakav je smecar Kane, izrazito odvratan lik.
Tu je negdje sa Romerom
Kane zasticen ko polarni medvjed. Svako 3 min neko lezi na podu, nisu 1 akciju odigrali kako treba al udaraju ko da je UFC.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tuzna utakmica, tuzna atmosfera i tuzni timovi
Uzas
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Silva i Enzo trebali bit na žutom također...
- wadethegreat
- Kontakt:
Vama bi jedno 70 posto ekipe trebalo na zutom biti

hahahahha cao dovidjenja.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dženneta će zaradit onaj koji prvi polomi noge Richarlisonu, kako odvratna njuška. Da ne pričam o Romeru.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jao kakav rusvaj
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.