Iz Stuttgartaforgempp je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:10Odakle je tačno Adrian Leon Barišić (koji grad)? Odmah ćemo znati igra li mu se za BiH ili ne.BenjooJutub je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:07Redovno je igrao za naše u19 i u21 reprezentacije.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:03Vidim samo 21 ima ali pitanje je da li je zainteresovan da igra za nas ugl treba ga zvati umjesto sanicanina bolje gurat igraca u od 21 godinu nego 28
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne pada mi ni jedan takav na pamet.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:12Igrali su mnogi do ne dodje do izbora za A repkuBenjooJutub je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:07Redovno je igrao za naše u19 i u21 reprezentacije.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:03Vidim samo 21 ima ali pitanje je da li je zainteresovan da igra za nas ugl treba ga zvati umjesto sanicanina bolje gurat igraca u od 21 godinu nego 28
Sramota ako onu klocinu Sanicanina uopste i zovne, a kamoli da bude u prvih 11
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mirko Maric ili tako nesto naoadac iz Sirokog Brijega igrao za U21 cim je presao u Dinamo presao za Hrv al sad je u italijanskoj B ligi ili C Karlo Matkovic kosarkas itdBenjooJutub je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:20Ne pada mi ni jedan takav na pamet.Hrvati i Srbi to odmah kaparišu ako imalo valja.
![]()
Momak tek prije dvije sedmice napunio 16 godina i vec je starter (danas doduse usao na poluvremenu). Nadam se da ce Rascic i Hasancic uskoro (preko medija) cuti za njega!
@igrajlopte 🐦
Kabak se povrijedio Bicakcic usao za Hoffenheim u 30. minuti. Kako je krenulo Bico ce bit starter protiv Islanda
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ako pogledamo formu Prevljaka (klupa u Eupenu), Hodžića (bivši fudbaler) i ostale, onda ovaj Haris Tabaković stvarno nije daleko od poziva.
-
JasminAgic
- Kontakt:
Ovo je forum reprezentacije BiH.
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
BH okrsaj u Belgiji, Smajo i Dinokio na klupi. 
-
JasminAgic
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la: ↑25 feb 2023, 18:52Ovo je forum reprezentacije BiH.
Jel znas da mu je otac Almin Kulenovic?!
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Da li bi se odazvaoJasminAgic je napisao/la: ↑25 feb 2023, 19:33
Jel znas da mu je otac Almin Kulenovic?!
-
JasminAgic
- Kontakt:
DaBrazzzoo123 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 19:35Da li bi se odazvao
Zabio je i Bajić veceras...i inače više u sezoni od Tabakovica. Hem je povremeni reprezentativac, hem "Sarajlija" iz Zelje a Sarajevo je selektorov grad kako sam kaže...tako da...
Ja se nadam lošoj formi dotičnih pa da pored Dzeke i Demirovica bude pozvan Hamulic.
On je trenutno bez treninga bolji od svih ostalih napadača.
Ali kao da gledam zvat ce Prevljaka da mu "pomogne" i oživi ga...
Ja se nadam lošoj formi dotičnih pa da pored Dzeke i Demirovica bude pozvan Hamulic.
On je trenutno bez treninga bolji od svih ostalih napadača.
Ali kao da gledam zvat ce Prevljaka da mu "pomogne" i oživi ga...
Riera majstor. Bistric 2 gola proslu tekmu i sad ga na klupi ostavi.
Isto ko Mancini sto je Dzeku ostavio na klupi nakon 4 gola Tottu.
Isto ko Mancini sto je Dzeku ostavio na klupi nakon 4 gola Tottu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Da li poatoji ikakva opcija stupit u kontakt sa Bazdarom iz Partizana ili kako Misimovicu to proturit ima li Bazdar ikakve konekcije sa Bosnom da bi mogao dobit pasos sad je otvoren konzukat u Novom Pazaru..Igrao je neko vece Europa Ligu odlican je
-
JasminAgic
- Kontakt:
Jakov Medic (1998) standardan u St. Pauli
Stoper, 193cm
Rodjen u Zagrebu, porijeklom iz BiH, zna li Hadzibegic za njega?
Stoper, 193cm
Rodjen u Zagrebu, porijeklom iz BiH, zna li Hadzibegic za njega?
08.01.2022
"Zvali su me iz BiH. Veoma su zainteresovani jer mogu igrati za BiH. Nije lako. Hrvatsko sam dijete, rođen u Hrvatskoj i srce mi je hrvatsko. Vuče me i dole jer mi je tata iz Hercegovine i dole sam kao mali uvijek bio. Još moram razmisliti oko toga. Uvijek postoji šansa", rekao je Medić.
21.09.2022
"Na kraju ipak ništa od Zmajeva. Selektor U23 reprezentacije Hrvatske Petar Krpan je uputio poziv Mediću, te dvojbe nije bilo. Hrvati su slavili 3:0, a Medić je odigrao kompletan meč protiv domaćina Mundijala."
13.11.2022
"Ja sam rođen u Zagrebu, tu sam odrastao, ali moj otac je iz Čitluka. Vezan sam jako za taj kraj, bio sam baš ljetos… Zbog porijekla imam pravo da igram i za BiH. Ipak, kontakt koji sam imao prošle godine je ujedno bio i posljednji, ljudi koji su nadležni znaju moju situaciju i moje mišljenje, mada ne bih o tome govorio u medijima. Zadržat ću za sebe"
"Zvali su me iz BiH. Veoma su zainteresovani jer mogu igrati za BiH. Nije lako. Hrvatsko sam dijete, rođen u Hrvatskoj i srce mi je hrvatsko. Vuče me i dole jer mi je tata iz Hercegovine i dole sam kao mali uvijek bio. Još moram razmisliti oko toga. Uvijek postoji šansa", rekao je Medić.
21.09.2022
"Na kraju ipak ništa od Zmajeva. Selektor U23 reprezentacije Hrvatske Petar Krpan je uputio poziv Mediću, te dvojbe nije bilo. Hrvati su slavili 3:0, a Medić je odigrao kompletan meč protiv domaćina Mundijala."
13.11.2022
"Ja sam rođen u Zagrebu, tu sam odrastao, ali moj otac je iz Čitluka. Vezan sam jako za taj kraj, bio sam baš ljetos… Zbog porijekla imam pravo da igram i za BiH. Ipak, kontakt koji sam imao prošle godine je ujedno bio i posljednji, ljudi koji su nadležni znaju moju situaciju i moje mišljenje, mada ne bih o tome govorio u medijima. Zadržat ću za sebe"
-
JasminAgic
- Kontakt:
Ma kakva u23 reprezentacija, to nije nista ozbiljno. Momak bi sigurno prihvatio poziv i nije nista losiji od Hadzikadunica kojeg ocito neko gura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.