Pa hrvati smatraju da je muzika Tome Zdravkovića - cajke ...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Inače ne pazim tak da mi je svejedno što se toga tiče jer ne glumim da sam obrazovan kroz forum gdje najkvalitetniji post forumaša bude ovakav kao tvoj

Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 25 feb 2023, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Devijacija drustva je pocela davno prije zadruge i cajki. Jos 70ih, ako cemo vec tako gledati, a ne bi trebali. Bas od pojave toliko hvaljenog rocknrolla.
Cuj odredjivati nekome ko ce sta slusati i po tome suditi kakva je ko osoba. Sjeverna Koreja prava.
Cuj odredjivati nekome ko ce sta slusati i po tome suditi kakva je ko osoba. Sjeverna Koreja prava.
Ko pise sa mobitela moze biti nepismen, ne racuna se
Moramo podjeliti period prije i poslije dostupnosti medija i pojave društvenih mreža jer onda možemo ići u nedogled.
Društvene mreže i moderni mediji su korišteni za propagiranje najnižih moralnih vrijednosti sa tendencijom probijanja dna svakim novim trendom.
Samim tim Cajke,ne Zdravkovic i sl. Nego prave cajke su poslužile da se taj nemoral,droga i sve o čemu pjevaju uvede u mainstream o kojem čuješ 30put u danu i uništaješ sebi percepciju realnog prikaza života.
Složio bih se da je to svojevremeno radio RockNRoll pogotovo kada se upetljala Mk Ultra sa svojim projektima

Sve u svemu prvi u izlazak idem i pijem,pravim ciganluk se uz tu vrstu muzike ali isto tako nikad je sebi ne pustim mimo tog konteksta.
To da muzika može u startu definirat čovjeka i neke njegove stavove je isto diskutabilno.
Naginjem da se pomoću žanra koji osoba sluša kad je "sama u sobi" može složiti veliki dio psihoprofila,osnovnog.
Ocigledno nisi pisao preko mobitela, da jesi onda bi pisalo ne pismen, neracuna se.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Meh "to za sobu" ne bih se slozio, jer sam i slusam sve zivo sto mi zvuci dobro. Imo sam jedan period u srednjoj kad sam przio sam rock, ali sam onda skonto da sam sebe ogranicavam, kad mi i Sinan i 2 pac zvuce dobro, ali ne ono necu ja to, to je ovo ono. U Sarajevu 90ih se przilo sve zivo, iz Srbije dolazilo Karleusa, Ceca, B3, Luna, Funky G, Joksimovic, Zeljko Sasic, Lukas, Knez, OK band, pa one one hit wonders "Samo u snu", Dr. Iggy, pa iz Hrv Kolonija, Magazin, Petar Graso, Dar Mar (daj mi vina), pa nasih masu Halid, Armin Sakovic, Knockout, Macbeth itd. Sve se to na radiju (onaj na Ilidzi) pustalo, a istovremeno se przio Who let the dogs out, Eminem, Scooter itd. Isto mi je i danas kida mi Chris Stapleton a kida mi i 21 Savage, i sad ono ne bih trebao slusati Chrisa jer bi bio country a ovamo gangster, je.bo te label uzivajRosicky je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:16Moramo podjeliti period prije i poslije dostupnosti medija i pojave društvenih mreža jer onda možemo ići u nedogled.
Društvene mreže i moderni mediji su korišteni za propagiranje najnižih moralnih vrijednosti sa tendencijom probijanja dna svakim novim trendom.
Samim tim Cajke,ne Zdravkovic i sl. Nego prave cajke su poslužile da se taj nemoral,droga i sve o čemu pjevaju uvede u mainstream o kojem čuješ 30put u danu i uništaješ sebi percepciju realnog prikaza života.
Složio bih se da je to svojevremeno radio RockNRoll pogotovo kada se upetljala Mk Ultra sa svojim projektima
Sve u svemu prvi u izlazak idem i pijem,pravim ciganluk se uz tu vrstu muzike ali isto tako nikad je sebi ne pustim mimo tog konteksta.
To da muzika može u startu definirat čovjeka i neke njegove stavove je isto diskutabilno.
Naginjem da se pomoću žanra koji osoba sluša kad je "sama u sobi" može složiti veliki dio psihoprofila,osnovnog.
-
- Kontakt:
jel neko čuo za onog Cakija iz grupe Kismi? "milionerče ne se poigravaj ti, davaj, davaj..." 

- Beduin
- Kontakt:
Jutro ekipica. Ima li snijega u vasim mjestima?
Tuzla zabijelila i jos uvijek sipa. Najvise snijega ove zime.
Tuzla zabijelila i jos uvijek sipa. Najvise snijega ove zime.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pada bijelo go.vno, da bog da me zatrpalo kilometar da umrem
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ni ja ga ne volim organski 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
strpite se još mjesec, mjesec i po dana...
edit: tek je kraj februara, šta ste vi očekivali da će najednom doći proljeće bez zahlađenja?
edit: tek je kraj februara, šta ste vi očekivali da će najednom doći proljeće bez zahlađenja?
Neka malo, treba vode za ljeto 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ja sam ti ljetni tip

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Valja izdurat još bar 2 hefte ovog bijelog sranja…
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
đe je i šta radi Slobodan Batjarević Cobe?
Ne voliti snijeg je gotovo jednak pokazatelj da si losa osoba kao ne volit zivotinje. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.