geronimo je napisao/la:Kako mogu pojedini reci da je Gomez vrijedan tih 30 mio, i da je Bayern napravio pravi posao.
Skrti, ovakvi kakvi jesu, za tili cas mahnu rukom i bace tih tricavih 30 mio na stol. Odjednom nemaju zmiju u dzepu, sta vise cujem da se ovaj put nisu puno ni cjenkali.![]()
![]()
Filozofija tamo filozofija 'vamo, nismo mi placeni od FCB-a pa da brojimo njihove milione, normalno da mi je drago kada financijski dobro stoje, ali bi mi bilo daleeeko draze da shodno svojim mogucnostima vise ulazu u ekipu, da budu uvijek kandidati za osvajanje lige prvaka, ne da se godinama unazad blamiramo i da 1/4 finale bude plafon uspjeha, ove sezone nije bilo dovoljno ni za bundesku.
Po meni nije najveci problem bio u napadu, zato mi je krivo sto je tolika suma data za jednog, pa moze se slobodno reci osrednjeg igraca.
Prioritet: dobar golman-tu ne treba zaliti...zna se koliko je golman vazan.
-taj famozni desni bek
-jos jedan u sredini terena, ne mora biti plajmaker
Prodati: Tonia, Schweinija, Lella, Ottla, pustiti Bommela i Ze Roberta da idu, ne daje mi se jos moj idealni sastav za slijedecu sezonu, da sacekamo dok Uli & Co zavrse svoju einkaufs Tour
Ima glasanje jel Gomez vrijedan tih 30 miliona. Trenutno 37% kaže da nije vrijedan ni 5 miliona među njima sam i ja. 33% kaže da je previše, a 30% da vrijedi toliko.
Previše para, a ako škrte na ostalim igraćima radih 3-4 miliona onda su pokazali kakvi su, posebno ULI koji ga želi dovesti ima 2 godine.