To mu je izgleda sretna odjeca al isto tako jos nije shvatio da mu ne donosi puno srece, kao i sto jos nije shvatio da ovo sirenje rukama i galama na igrače ne donosi neki veliki rezultat, bas me zanima trenutni govor u svlacionici
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Šta kažu Štila ne valja? Čovjek 8 asistencija i 4 gola u ligi, kad igra vodi ekipu. Gdje nam je danas sredina? Pogotovo kad se Hodžić povrijedio? Bgm Bekrić ako može 20 minuta odigrati nek uđe u '70?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Al stvarno prvo lik ide otvorenim putem do gola i onda udje u putanju stoperu,Drljo ima cist pas na srugu on dribla
Mora se vise centrirati momci,nema ovdje igre na ovom terenu vise lopti u guzvu,pa to nam oni rade i vi jos niste skontali
Mora se vise centrirati momci,nema ovdje igre na ovom terenu vise lopti u guzvu,pa to nam oni rade i vi jos niste skontali
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Dovesti nekog trenera koji forsira napadacki fudbal ovo sto igra ovaj papak istetovirani je sve samo nije fudbal
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
samoposmatram
- Kontakt:
Teren nije za igre u sirinu pasovi nemogu prolaziti kao na Grbavici. Zgusnut trojicu naprijed centralno i samo duga lopta. Unervoziti odbrambene Igmana. Bukvalno nemaju posla jer se brane sa svih 11. Lopta se dzaba valja po odbrani
- LegendaIvica
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sta ono rece neko prije utakmice, bolje bez Stile, spori smo sa njim...Mekic lopte dirnuo ne bi da nije bilo slobodnog udarca.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Al nema nista gore od ovih polovnjaka sto im je domet Zeljo,kod nas se trenutno nalaze na bekovima
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- dubioza144
- Kontakt:
Meka ti je najbolji igrac na terenu19vendetta87 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:01Sta ono rece neko prije utakmice, bolje bez Stile, spori smo sa njim...Mekic lopte dirnuo ne bi da nije bilo slobodnog udarca.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Dobro mozda okrenu
- LegendaIvica
- Kontakt:
Brate Mekic je danas nas daleko najbolji igrac19vendetta87 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:01Sta ono rece neko prije utakmice, bolje bez Stile, spori smo sa njim...Mekic lopte dirnuo ne bi da nije bilo slobodnog udarca.
Jadno i tesko za gledati. Bez Stilica i Hodzica mi nemamo igre nikako, Jasarevica mjenjati odma na poluvremenu ocito da je van forme, za sada Drljo i Cocalic najbolji, Mekic isto solidan borben,Bender trenutno ima problema i mora ga malo zamjeniti da se dozove, sve ostalo manke vise lose, ismjene moraju odma na startu
Sta li ti gledas brate moj da mi je znati19vendetta87 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:01Sta ono rece neko prije utakmice, bolje bez Stile, spori smo sa njim...Mekic lopte dirnuo ne bi da nije bilo slobodnog udarca.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Nama dok god Hajdarevic igra u ekipi necemo imati napretka
20' Bodul je pronašao Hrelju koji šutira ali brani Bender.
23' Loš udarac Bodula sa 20ak metara iskosa iz slobodnjaka.
31' Mahmić sa 10 metara ali preko gola. Dobra prilika je to bila.
33' Jao, jao, jao, Šta je sada promašio Hebibović.
Odlazi ubleho.34' GOOOOL. Vodi Igman.
@igrajlopte 🐦
Ako Mulalic ostane na klupi poslije ovoga ne znam sta mi uopste mislimo sa sobom
Ubacuj sportskog direktora da nas vadi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- LegendaIvica
- Kontakt:
Zar je moguce da nije izmjenu napravio
Al čuj Bogićevic daje neke upute na papiru Arminu Hodžić, isto neka dobra komedija, ko da imamo neku taktiku pa mu pokazuje šta da radi

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
farisbond245
- Kontakt:
Sad se vidi koliko nam Štila fali