Samo je vraćat Haliloviću na šut.Mostarac45 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 13:55Izgleda da nas ceka hrkljus u nedelju najavili su kisu i snjeg u srebreniku bod bi bio tu ko kuca

Samo je vraćat Haliloviću na šut.Mostarac45 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 13:55Izgleda da nas ceka hrkljus u nedelju najavili su kisu i snjeg u srebreniku bod bi bio tu ko kuca
Završava papire?
Da, zbog toga je tamo.ra1981 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 15:58Završava papire?
Kad je Borac u pitanju, od svakoga...
Haskić, Hasanović, Vehabović i Dejanović imaju po dva žuta kartona i prijeti im opasnost od suspenzije za utakmicu protiv Borca.
Hvala na info. Znači na njih četvoricu ne možemo računati, eventualno još neko... Ko ih j...., opet ćemo ih dobitifudbalfudbal je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:46Haskić, Hasanović, Vehabović i Dejanović imaju po dva žuta kartona i prijeti im opasnost od suspenzije za utakmicu protiv Borca.
Naravno ne treba zaboraviti ako neko od igrača direktan crveni dobije, da je i njima hlađenje.
Ne znam kakva su pravila, prenose li se i žuti kartoni u kup ili samo crveni?
Teška saobraćajna nesreća. Bila sam na licu mjesta. Sve pohvale za stručni tim, igrače a posebno za medicinski tim koji su cijelo vrijeme pružali medicinsku pomoć nastradalim. Rođeni svaka čast i hvala Vam od mene.
Trener Veleža Avdo Kalajdžić u razgovoru za „Avaz“ opisao je dramatične scene iz Srednjeg, nakon saobraćajne nesreće u koji su učestvovali autobus „Rođenih“ i jedno putničko vozilo.
- Brzo smo reagovali i priskočili u pomoć povrijeđenim iz smrskanog automobila – rekao je Kalajdžić i dodao:
- U automobilu ih je bilo šest ili sedam. Među njima bilo je i jedno dijete, daj Bože da ostane živ. Boga molim za njega... Jedva smo ga izvukli iz automobila, svi mi – igrači i treneri, morali smo odvaljivati dijelove automobila da bi pomogli povrijeđenim. Kasnije je došla Hitna pomoć i odvezla povrijeđene, njih četiri – pet, a sa nama su ostale dvije djevojke koje nisu bile teže povrijeđene. A svi kritični putnici iz automobila su odvezeni u bolnicu.
Fudbaleri i treneri Veleža su već skoro sat i po na mjestu saobraćajne nesreće.
- Čekamo novi autobus... Pošto sam sjedio odmah više vozača, povrijedio sam koljeno – odmah mi je oteklo. Inače, svi imamo traume... Upravo ponovo dolazi Hitna pomoć, zbog dvije pomenute djevojke – istakao je legendarni igrač, a sada trener Rođenih.
Sutra je hrkljuš trening za hrkljuš srijedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.