Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Cini se da je ove sezone neizbjezno finale kornjace protiv Edwarda
Bicu iskren i reci da sam 77% siguran da ce to finale da bude.
Boston mora pasti,nemoj njih opet u finale samo ce se dzaba osramotiti.
Hoće kad ga ovako post upaju, problem je što u ligi današnjoj na jednoj utakmici najmanje ima ovakvih posjeda.
Svaki put kad gledam highlightse imam osjecaj da ce mu noge puknuti ko cackalicababoedindzeko09 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:57dužinom i fizikalijama, pogledaj ponekad malo neki njegov highlight ove godine, bilježi 3 blokade po meču i nikada nije završio meč bez blokade.
Pa ne znam baš da li bi ga neka druga ekipa pustila da šutira jednu utakmicu trojke 3-15 , pa 2-14 i da sljedeću utamicu opali 19-20 trojki i pogodi 11-12 , pa opet isto . Vrhunski šuter i odličan odbrambeni igrač , ali ko ima luksuz da šutira 15+ trojki svaku utakmicu bez obzira koliko će pogoditi ?BuffonGigi je napisao/la: ↑25 feb 2023, 08:22Westbrook je vec poceo da radi ono zbog cega smo se svi nadali da ce otici iz Lakersa u Clipperse, da pravi TO i da gubi utakmiceaferim momcino.
Klay Thompson je drugi najbolji suter kojeg je historija vidjela, bio bi sigurno i priznatiji da se nije potrefilo da igra u istoj eri i cak istom timu sa daleko najboljim.
Klay ima 33 godine, 2 brutalne povrede iza sebe i daleko od toga da je u prajmu. A i dalje je sposoban sprasiti 12 komada za noc. Ja govorim o Klayu kad je bio na vrhuncu, da je bio prva violina ekipe, mogao je hladno imati 30ppg uz 50-40-90 procente. Samo kad se sjetim one njegove 3/4, kontam sta bi bilo da su ga pustili jos da igra. A bilo je jos slicnih utakmica.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 feb 2023, 10:00Pa ne znam baš da li bi ga neka druga ekipa pustila da šutira jednu utakmicu trojke 3-15 , pa 2-14 i da sljedeću utamicu opali 19-20 trojki i pogodi 11-12 , pa opet isto . Vrhunski šuter i odličan odbrambeni igrač , ali ko ima luksuz da šutira 15+ trojki svaku utakmicu bez obzira koliko će pogoditi ?BuffonGigi je napisao/la: ↑25 feb 2023, 08:22Westbrook je vec poceo da radi ono zbog cega smo se svi nadali da ce otici iz Lakersa u Clipperse, da pravi TO i da gubi utakmiceaferim momcino.
Klay Thompson je drugi najbolji suter kojeg je historija vidjela, bio bi sigurno i priznatiji da se nije potrefilo da igra u istoj eri i cak istom timu sa daleko najboljim.
Zašto da ne, ako bi bio prva violina ekipe.
Jedan je superstar i top5 igrac na svojoj poziciji svih vremena. Drugi granicni all star igrac. Ne znam kako su za poredjenja.jose je napisao/la: ↑25 feb 2023, 13:17Zašto da ne, ako bi bio prva violina ekipe.
Pitanje je jedino da li bi individualne uspjehe mijenjao za titule koje je osvojio sa GSW.
Ja vjerujem da je James Edward Harden ostao sa KD i RW u Oklahomi, da bi došao do neke titule. Ovako ima individualne rekorde, ali... Na kraju možda osvoji kao veteran sa 12 minuta po utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.