Jedi vnago

Vehlez + Slobodaaa > zrinka + Tuzlic
Alo pasoš je, ko jeeee ?ACAB67 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 00:07Ala se prepucavaju navijaci malih klubova...niste jos upoznali pravi najjaci BORAC!zato sada idemo gazimo vico ce navlaciti sa sudijama, u najgoru ruku tu je mile dodik da to sve rijesi jer ga se svi boje...NEKA ME GAZE NEKA ME TUKU JA VOLIM BORAC I BANJA LUKU!!! BORAC ZIVI VJECNO TRPAJ NEJAC
![]()
Je li te stid dijela navijaca i onoga sto se radi sa sudijama? Ta zastava koju stavljas je sve osim prekrojavanje historije, klub su ti osnovali komunisti.ACAB67 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 00:07Ala se prepucavaju navijaci malih klubova...niste jos upoznali pravi najjaci BORAC!zato sada idemo gazimo vico ce navlaciti sa sudijama, u najgoru ruku tu je mile dodik da to sve rijesi jer ga se svi boje...NEKA ME GAZE NEKA ME TUKU JA VOLIM BORAC I BANJA LUKU!!! BORAC ZIVI VJECNO TRPAJ NEJAC
![]()
Ne priznajemo mi ništa poslije 1990! Samo ovaj Kup prošle godine..
Od istorije se ne živi
Bio sam na ovoj tekmi, rasuli ih maksimalno, trebalo je biti makar 8-0...
I gazili i tukliACAB67 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 00:07Ala se prepucavaju navijaci malih klubova...niste jos upoznali pravi najjaci BORAC!zato sada idemo gazimo vico ce navlaciti sa sudijama, u najgoru ruku tu je mile dodik da to sve rijesi jer ga se svi boje...NEKA ME GAZE NEKA ME TUKU JA VOLIM BORAC I BANJA LUKU!!! BORAC ZIVI VJECNO TRPAJ NEJAC
![]()
Pregazite vrapčiće slijedeće koloACAB67 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 00:07Ala se prepucavaju navijaci malih klubova...niste jos upoznali pravi najjaci BORAC!zato sada idemo gazimo vico ce navlaciti sa sudijama, u najgoru ruku tu je mile dodik da to sve rijesi jer ga se svi boje...NEKA ME GAZE NEKA ME TUKU JA VOLIM BORAC I BANJA LUKU!!! BORAC ZIVI VJECNO TRPAJ NEJAC
![]()
Ma one sezone kad su ispali 2-0 izgubili na Tušnju a mogli primiti 7-8 komada, Bobić se pretvorio u De Geu ! i To da su primili 5, trebali su reci hvala vam, al' et..
Odmah im Bobića uzeli nakon toga
Guess the club
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 35 gostiju.