Jedini s mudima
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- siroki1991
- Kontakt:
Kad ti Skripari u Sarajevu zapale 2 policijska auta , bace koju baklju na benzinsku postaju u centru grada, nozem izbodu starca u vlastitoj kuci, gadjaj i i ti njih slobodno…fks74 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:56Ni prvi ni zadnji put, nama je uvijek dole isto. Milion puta su gađali naše igrače, ubijali navijače ništa neobično.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:42Sutra kad vam bude orilo ubij baliju, kad umjesto golmana Sirokog bude Sahinovic promjenit ces pricu.
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci prica napadali ne drzi vodu, sad su i boli jadne starce...jao sram ih bilo pu pu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nigdje veze, šta se dešava s tobom @Onlyfans?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Pobjeda kako je najsladje, u 93 min.
Srdacan pozdrav za ove pokusaje od novinara sa ovog portala, ima li jos neka fb i insta objava da je citirate i objavite kao vijest jadovi.
Srdacan pozdrav za ove pokusaje od novinara sa ovog portala, ima li jos neka fb i insta objava da je citirate i objavite kao vijest jadovi.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ovo sa bakljom ima samo jedan epilog: 3-4 utakmice kazne bez navijaca, novcana kazna i kazna predsjedniku kluba
Koliko je ova naša liga truba,gledam ove PL igrace koji su u velikom broju otišli u Kolubaru u Srbiju i sve same rezerve tamo(Bagaric,Tatomirovic,Molls,Cosic,Damir Sadikovic,Cosic,Zuibaru itd ) .Ovdje bi 80% ovih "zvijezda" docekano ko velika pojacanja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne baljezgaj, svaka utakmica dole na ivici prekida. Bilo gdje u svijetu da se pogodi igrač, utakmica bi bila prekinuta, samo kod vas ne.siroki1991 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 21:09Kad ti Skripari u Sarajevu zapale 2 policijska auta , bace koju baklju na benzinsku postaju u centru grada, nozem izbodu starca u vlastitoj kuci, gadjaj i i ti njih slobodno…fks74 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:56Ni prvi ni zadnji put, nama je uvijek dole isto. Milion puta su gađali naše igrače, ubijali navijače ništa neobično.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:42
Sutra kad vam bude orilo ubij baliju, kad umjesto golmana Sirokog bude Sahinovic promjenit ces pricu.
Jedini jadovi ovdje ste vi. Ja bih se odrekao svog kluba da sam na vašem mjestu. Stidio bih se kriminalnog načina dolaska do bodova.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 feb 2023, 21:14Pobjeda kako je najsladje, u 93 min.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbineZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 feb 2023, 21:14Pobjeda kako je najsladje, u 93 min.
Volim BORAC VOLIM BANJA LUKU
- Meraak1921
- Kontakt:
Ovo vise nije smijesno, al hajde nek se ne puca samo..

Treba ukinuti zajedničku ligu, svakako jači dio klubova premijer lige dolazi iz Federacije. Nek se Borac iživljava nad klubovima iz četniteta.
Na kraju sezona oba prvenstva organizaovati final four i to je to.
Na kraju sezona oba prvenstva organizaovati final four i to je to.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Kad odes u Srbiju,kako nazivaju vas iz ovih 49 posto. srpci,srpki,republikosrpci ili bosanci.
Pustimo se politickih pretenzija,pricamo o normalnom svijetu. Kako vas zovu.
Eh sad još da Igman uzme, Sarajevo iščupa X i da polako hladimo šampanjac 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
pa usudite se podžahkad navratit šokcisiroki1991 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 21:09Kad ti Skripari u Sarajevu zapale 2 policijska auta , bace koju baklju na benzinsku postaju u centru grada, nozem izbodu starca u vlastitoj kuci, gadjaj i i ti njih slobodno…fks74 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:56Ni prvi ni zadnji put, nama je uvijek dole isto. Milion puta su gađali naše igrače, ubijali navijače ništa neobično.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:42
Sutra kad vam bude orilo ubij baliju, kad umjesto golmana Sirokog bude Sahinovic promjenit ces pricu.
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
ŠEHITLUCI VISOK GREBEN
DODJES POŠTEN ODES JEB.E.N
DODJES POŠTEN ODES JEB.E.N
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- Meraak1921
- Kontakt:
Ko da gledam 5.000km kazne i to je to , a ti bosnjo suti i gledaj 
-
worchester
- Kontakt:
Ovo bacanje baklji u teren je idiotluk uvijek bio i bice.
Da borac ima iole krstene napadace utakmica bi bila rijesena jos u prvom poluvremenu i ne bi bilo potrebe za dramom do kraja.
Cetkovic odlicno intervenisao kod jedine sanse sirokog.
Jovo Lukic treba prestati razmisljati o tome da ce nekad biti dobar igrac.
Blagaic jeste dao go ali mi ne djeluje da je bolji od tatara i jurilja.
Igra borca i nije bila toliko losa,sanse se i stvore samo sto ce uvijek biti problem sto nema ko da da go sa j.e.bena 3 metra. Panjevi fedor,jovo i mrkaic ( jest da je bio u ofsajdu ali bez obzira ono mora zabiti) su veceras zasluzili samare za onakvu dekoncentraciju i qurcobolju
Da borac ima iole krstene napadace utakmica bi bila rijesena jos u prvom poluvremenu i ne bi bilo potrebe za dramom do kraja.
Cetkovic odlicno intervenisao kod jedine sanse sirokog.
Jovo Lukic treba prestati razmisljati o tome da ce nekad biti dobar igrac.
Blagaic jeste dao go ali mi ne djeluje da je bolji od tatara i jurilja.
Igra borca i nije bila toliko losa,sanse se i stvore samo sto ce uvijek biti problem sto nema ko da da go sa j.e.bena 3 metra. Panjevi fedor,jovo i mrkaic ( jest da je bio u ofsajdu ali bez obzira ono mora zabiti) su veceras zasluzili samare za onakvu dekoncentraciju i qurcobolju
Svi smo mi srbiBarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2023, 21:38Kad odes u Srbiju,kako nazivaju vas iz ovih 49 posto. srpci,srpki,republikosrpci ili bosanci.
Pustimo se politickih pretenzija,pricamo o normalnom svijetu. Kako vas zovu.
kako zovu vas sarajlijice i mostarce? Sarajevski i mostarski srbin da daaa
sto se Borca tice idemo ka tituli, zrinjski ce pastiii
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Nemanja99 i 25 gostiju.