FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
UPS je napisao/la:
Ako ste vi normalni sekunde.... Jasno mi je da ste isfrustrirani time sto navijate za klub sindikalno-zanatskog profila, ali mi nije jasno kako mozete biti protiv sporta? Vasa mrznja, zavist, ljubomora, kompleks sve vam je to prece od sportskog nadmetanja i fair play-a.... tuzno i jadno
Majko mila jest lijepo bilo na ovoj temi dok ovaj isfrustrirani "UPS" ponovo nije poceo u skladu sa svojim mentalnim sklopom valjati gluposti.Pa jadu treba da znas da su 99% svjetskih klubova osnovali radnici bilo zeljeznica,brodogradilista, rudnika i drugi i da su ti klubovi na to izuzetno ponosni,isto tako treba da znas da je klub sa kojim ste vi igrali i od te utakmice stvorili legendu isto tako klub kojega su osnovali radnici zeljeznice(Mancester junajted).Postoji i 1% klubova koje su stvorili rezimi kao fasisticki u Njemackoj i Italiji ili komunisticki u bivsem SSSR,bivsem DDR i bivsoj SFRJ(znamo koji nema potrebe imenovati ih),a vidi zanimljivosti sve te tri komunisticke drzave su bivse.Sto se tice fair play-a sjetise vasega sramnoga poraza od C.Zvezde na Kosevu kada smo uzimali titulu 1971/1972 godine(ako si bio rodjen) i vase radosti ka da je Leotar osvojio titulu a mi bili drugi.Pocisti svoj prag pa drugom drzi predavanja.Nama nasa avlija i metla a vama vasa i popusti vise sa glupostima.
Ako ste vi normalni sekunde.... Jasno mi je da ste isfrustrirani time sto navijate za klub sindikalno-zanatskog profila, ali mi nije jasno kako mozete biti protiv sporta? Vasa mrznja, zavist, ljubomora, kompleks sve vam je to prece od sportskog nadmetanja i fair play-a.... tuzno i jadno
Majko mila jest lijepo bilo na ovoj temi dok ovaj isfrustrirani "UPS" ponovo nije poceo u skladu sa svojim mentalnim sklopom valjati gluposti.Pa jadu treba da znas da su 99% svjetskih klubova osnovali radnici bilo zeljeznica,brodogradilista, rudnika i drugi i da su ti klubovi na to izuzetno ponosni,isto tako treba da znas da je klub sa kojim ste vi igrali i od te utakmice stvorili legendu isto tako klub kojega su osnovali radnici zeljeznice(Mancester junajted).Postoji i 1% klubova koje su stvorili rezimi kao fasisticki u Njemackoj i Italiji ili komunisticki u bivsem SSSR,bivsem DDR i bivsoj SFRJ(znamo koji nema potrebe imenovati ih),a vidi zanimljivosti sve te tri komunisticke drzave su bivse.Sto se tice fair play-a sjetise vasega sramnoga poraza od C.Zvezde na Kosevu kada smo uzimali titulu 1971/1972 godine(ako si bio rodjen) i vase radosti ka da je Leotar osvojio titulu a mi bili drugi.Pocisti svoj prag pa drugom drzi predavanja.Nama nasa avlija i metla a vama vasa i popusti vise sa glupostima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ups ufati se sarajeva i neseri dok voz stoji! da ti nivo inteligencije nije između planktona i tostera ovu temu bi zaobilazio i nebi ti institucija zvana Zeljo bila toliko breme i kompleks!
UPSu je intelekt na nivou paramecijuma, ne može on skontati kad mu ljudi fino porucuju...ne može se fino i uljudno sa divljakom.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
droba je napisao/la:Ups ufati se sarajeva i neseri dok voz stoji! da ti nivo inteligencije nije između planktona i tostera ovu temu bi zaobilazio i nebi ti institucija zvana Zeljo bila toliko breme i kompleks!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ama pusti, ja ne znam tko je ovdje ljubomoran!!! Mislim sve je jasno, uostalom da nije ljubomoran nebi se ni javljao ovdje. To su ti oni sto pjevaju moj grad, moj klub a dode ih 1.000 na tekmu!!!!Da, naravno mi smo ljubomorni na vas ! Nama je životna želja da naši igrači nemaju za hrenovke da mole u suzama po medijima da ih gazde ne izbace iz stana !!! LJUBOMORNI SMO NA F.K. HRENOVKA
HAHAHAHAHAHAHA uozbilji se jadan ne bio dok nije kasno![]()
![]()
![]()

FORZAA ZELJO!!!!!

Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 23 feb 2011, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Zeljeznicar Zrenjanin i Proleter Sarajevo

Ljubav prema lalama.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Još malo 

Subota 26. februar 17 sati i 30 min.
FK Željezničar - FK Olimpic
(Skakić, Forto, Udovičić)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Samo jos da ne pada kisa, zbog raje i zbog terena.ellaxaz je napisao/la:Subota 26. februar 17 sati i 30 min.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ne jednu kume!!!ellaxaz je napisao/la:

FORZA ZELJOOOO!!!
ellaxaz je napisao/la:Subota 26. februar 17 sati i 30 min.
jos tacno 2d 22h 22m i 22 s

1998. Zubandan 05.06.Capt_Billy je napisao/la: Ne jednu kume!!!![]()
![]()
PET IH TREBA BITI!!! 1972, 1999 - Zuban najbolje ikada, 2001, 2002, 2010
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA ZELJOOOO!!!

Najluđi su Zubanovi inicijali.

- Capt_Billy
- Kontakt:
Molio bih ako je ikako moguce da mi netko objasni kako se moze postaviti slika sa svog PC (My photos) na forum??
Hvala unaprijed!!

Hvala unaprijed!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Evo izasla su imena sretnih dobitnika ulaznica za mec FC Zeljeznicar vs FC Olimpic!!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/im ... a-ulaznica

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/im ... a-ulaznica
Prvo upload-ujes slike, imas bezbroj stranica ali evo npr. ovdje http://www.imageshack.us i onda kad to uradis dobit ces forum cod odmah, a mozes ljepo i otovoriti sliku i onda ici copy link i ovjde koristit bb-codove i to ti je toCapt_Billy je napisao/la:Molio bih ako je ikako moguce da mi netko objasni kako se moze postaviti slika sa svog PC (My photos) na forum??![]()
![]()
Hvala unaprijed!!
Mes Que Un Club
Željezničar skoro kompletan pred meč protiv Olimpica:
Stančeski među 18, Nyema bez dokumenata
http://www.****/index.php?id=13652
Stančeski među 18, Nyema bez dokumenata
http://www.****/index.php?id=13652
- zubanovic89
- Kontakt:
Dragan Skakić glavni sudija protiv olimpika
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Strah me ove utakmice, prva je u polusezoni, a Olimpic zna biti nezgodan u gostima. Prednost Zelje je u srcu terena, gdje ce kod njih vjerovatno igrati kloc Kiso, Vidovic i Kresser. Alimanovic moze biti vrlo opasan. Takodjer, puno smo uigraniji, oni imaju dosta novih igraca. I, imamo Viscu od kojeg ocekujem da ce eksplodirati u ovoj polusezoni.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- nookey
- Kontakt:
Zna li ko kakav je teren, najavljuju snijeg i sutra i prekosutra, a u subotu sunčano, ali minus 10 

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!