Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Slabo uspijem od obaveza upratiti situaciju u našem Željkanu, kakva su očekivanja za derbi? Realno sad, bez prepucavanja i podjebavanja. Došao je Hodžić i onaj majmun Sulejman, ostalo sve isto prva postava? Je li naš Željkan favorit i je li me Kole uzeo na kvarnjaka za opkladu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Pa da sto da ne dobro za klub,dobro za navijace, dobro za hifuNazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2023, 12:54Ne moze Hifa odluciti bez dozvole kluba ! Nije ni Ligata odlucio sam od sebe da otme broj od bolesne djece i dodijeli ga vama...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 12:52To je hifa odlucila a ne mi
Nasi navijaci imaju popust na gorivo
Taj broj se korsiti u vise razlicitih svrha
Eo sad je npr za donacije turskoj i niko nije broj oteo
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 23 feb 2023, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.

Ako dobije Sarajevo tebi na profilu stoji američka zastava, a u potpisu "Željkan 17045". Mjesec dana?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Joker mi jos ne pricamo o derbiju toliko
Msm prica se ali ovo oko stadiona i navijaca
Trettno igman je u fokusu i zvijezda kup
A derbi kad dodje pricat cemo
To ti pricam, nije Hifa nametnula od sebe, nego vi prosili i isprosili. Razlika je to...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 12:59Pa da sto da ne dobro za klub,dobro za navijace, dobro za hifuNazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2023, 12:54Ne moze Hifa odluciti bez dozvole kluba ! Nije ni Ligata odlucio sam od sebe da otme broj od bolesne djece i dodijeli ga vama...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 12:52
To je hifa odlucila a ne mi
Nasi navijaci imaju popust na gorivo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne valja vam to Boga mi, vakat je da počnete. Pusti Igman, to je svakako vaša filijala i 3 boda zagarantovana ko Bakiru glasovi u Banovićima. Ali valja na Mirzinu kaznenu ekspediciju udariti na neutralnom terenu!Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:00Joker mi jos ne pricamo o derbiju toliko
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ne ocekuju se padavine, ali ide zahladjenje vremena ..Teren onako solidna podloga..Nadajmo se dobrom fudbalu.Espiritosanto je napisao/la: ↑23 feb 2023, 11:54Standardno Balja, ništa novo.elvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2023, 11:45Haha ma jok, doce vam kazlagic (sabrija II) A unistice nas petrovic u Nedelju, ode ovo u X, ko kuca, da niko ne prilazi boycu. Ne ljudi poklopili kompletno kolo sudijama, mamu im yebem.Espiritosanto je napisao/la: ↑23 feb 2023, 10:36
Hoćemo sabriju iduće kolo protiv Borca kući ako može![]()
Nego kakvo vrijeme očekujete u nedelju, hoće biti kiše, teren gore kakav je?
Valjda će se moći pogledati fina tekma
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Haha kakva nasa trener husref, igraci bodul, ahmetovic, hebibovic, oremus, vazda, dupovac i hamzic sve bivsi pitarijoker90 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:03Ne valja vam to Boga mi, vakat je da počnete. Pusti Igman, to je svakako vaša filijala i 3 boda zagarantovana ko Bakiru glasovi u Banovićima. Ali valja na Mirzinu kaznenu ekspediciju udariti na neutralnom terenu!Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:00Joker mi jos ne pricamo o derbiju toliko
Ramic, Bojo, Hrelja, Biber, alesevic, kasic zeljovci
Jos im dresovi crveni sve baca na vas
-
- Kontakt:
Djordje Pantelic krilni igrac Veleza slobodan nakon raskida ugovora. Gledam kome bi najbolje legao sada i prva mi na pamet pade Sloboda koja je uradila katastrofalan prelazni rok. Ako imaju imalo zelje za opstankom super prilika dok je frisak i dok nisu u velikom zaostatku da pojacaju jako slabasan roster. Prosao je citave pripreme sa Velezom 

-
- Kontakt:
Bit će koliko toliko jasnije nakon ovog kola.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:00Joker mi jos ne pricamo o derbiju toliko
Teško je pričati ko je kakav, kod Sarajeva mnogo promjena, kod nas tu i tamo slično. Vjerovatno nismo slabiji, e ako smo jači, ne zna se koliko.

A što se tiče ovog prvog kola.
Stavio sam predikciju, pa nekako navijački na Želju iako mislim da će biti mrka kapa, Hus je u Igmanu sada.
Borcu ni Kazlagić ne može valjati na ovu tanku ekipu. Široki mi je jači taktički. Mislim da Široki neće izgubiti.
Posušje je u prednosti na domaćem terenu u odnosu na Leotar.
Zrinjski je po meni slabiji. Imali su dosta trenera(i oni i generalno u ligi), Jakir je bio level iznad svih, tako da sigurno su slabiji. Sarajevo totalna nepoznanica, ali bih prije rekao da će oni dobiti nego Zrinjski.
Tuzla i Velež nekako izjednačeni. Po pripremam i kupu, ovaj Velež mi se više sviđa nego onaj u prvoj polusezoni.
Sloga i Sloboda već igrali u kupu. Mislim da će Sloga dobiti to kod kuće.
zavrseno

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Svi u Modricu Sloboda nas treba
SVI !
SVI !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Sretan početak lige svima koji slave
Moja neka predviđanja:
Zrinjski 1
Borac 2
Siroki 3 na guzove (borba će bit sa Sarajevom i nadam se da ce Sarajevo bit 3 al teško sa uljanim)
Velež preko kupa Evropa
manje ekipe neću ni spominjat
Selam
p.s Sorry Tuzlaci sto Slobodu smatram manjom ekipom
Moja neka predviđanja:
Zrinjski 1
Borac 2
Siroki 3 na guzove (borba će bit sa Sarajevom i nadam se da ce Sarajevo bit 3 al teško sa uljanim)
Velež preko kupa Evropa
Selam
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne bi taj panj nikome pomogao, drugi Kenan Saric ako znate o kome se radi.Bururetuglavi je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:24Djordje Pantelic krilni igrac Veleza slobodan nakon raskida ugovora. Gledam kome bi najbolje legao sada i prva mi na pamet pade Sloboda koja je uradila katastrofalan prelazni rok. Ako imaju imalo zelje za opstankom super prilika dok je frisak i dok nisu u velikom zaostatku da pojacaju jako slabasan roster. Prosao je citave pripreme sa Velezom![]()
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Meni tu mirise na nulu,jer ce i jedni i drugi paziti da ne zijane. Vi pogotovo,jer poraz bi Mirzi znacio smrtnu presudu od strane navijaca.joker90 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 12:56Slabo uspijem od obaveza upratiti situaciju u našem Željkanu, kakva su očekivanja za derbi? Realno sad, bez prepucavanja i podjebavanja. Došao je Hodžić i onaj majmun Sulejman, ostalo sve isto prva postava? Je li naš Željkan favorit i je li me Kole uzeo na kvarnjaka za opkladu?
Zeljo je zadrzao sve bitne igrace,a od novih,napadaci se jos traze i nije to ni blizu uigrano.
Ono sto raduje raju je ovaj mali Drljo,koji je odirgao u rangu Mire Stevanovica. Ima u Zelji materijala,samo fali malo onog elana pobjednickog. Ko onda kad ste vi sa Rahmanom,Ahmetovicem i onim cigom cupali 20 bodova iz nicega.
Sto se vas tice,ni vi sami nemate sliku vase ekipe.
Milion puta ispricana prica,veliki promet,i mnogo se puta pokazalo to kao promasaj,bez obzira na kvalitet igraca.
Jedan novi igrac dodje pa se razlika osjeti,a ne onoliki broj.
Meni to kad vas djeluje ko kladionicar kad se vadi i popravlja,zelja za dobitkom a sve nesta na silu.
Mislim ovo kazem generalno za ostatak sezone,a u derbiju nikad ne znas. Moze biti najbolji ikad,mada meni mirise na nerijeseno uz cuvanje vlastitog gola sa obje strane.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 feb 2023, 18:32Meni tu mirise na nulu,jer ce i jedni i drugi paziti da ne zijane. Vi pogotovo,jer poraz bi Mirzi znacio smrtnu presudu od strane navijaca.joker90 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 12:56Slabo uspijem od obaveza upratiti situaciju u našem Željkanu, kakva su očekivanja za derbi? Realno sad, bez prepucavanja i podjebavanja. Došao je Hodžić i onaj majmun Sulejman, ostalo sve isto prva postava? Je li naš Željkan favorit i je li me Kole uzeo na kvarnjaka za opkladu?
Zeljo je zadrzao sve bitne igrace,a od novih,napadaci se jos traze i nije to ni blizu uigrano.
Ono sto raduje raju je ovaj mali Drljo,koji je odirgao u rangu Mire Stevanovica. Ima u Zelji materijala,samo fali malo onog elana pobjednickog. Ko onda kad ste vi sa Rahmanom,Ahmetovicem i onim cigom cupali 20 bodova iz nicega.
Sto se vas tice,ni vi sami nemate sliku vase ekipe.
Milion puta ispricana prica,veliki promet,i mnogo se puta pokazalo to kao promasaj,bez obzira na kvalitet igraca.
Jedan novi igrac dodje pa se razlika osjeti,a ne onoliki broj.
Meni to kad vas djeluje ko kladionicar kad se vadi i popravlja,zelja za dobitkom a sve nesta na silu.
Mislim ovo kazem generalno za ostatak sezone,a u derbiju nikad ne znas. Moze biti najbolji ikad,mada meni mirise na nerijeseno uz cuvanje vlastitog gola sa obje strane.
Uz ovu prognozu dodati da je Varešanovic u proslom mandatu kod nas vodio tri derbija(Osim je tad bio vaš trener) i svi su završeni 0:0

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dovoljan je napisao/la: ↑23 feb 2023, 16:24Sretan početak lige svima koji slave
Moja neka predviđanja:
Zrinjski 1
Borac 2
Velež preko kupa Evropa
Selam
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 119 gostiju.