Pa to je danas valjda lako provjeriti!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja stvarno ne kontam pojedine ovde. Je li vama jasno da mi nismo vlasnik stadiona vec samo zakupac. Isto ko sto smo u Zenici ili u Mostaru.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:07Kad god neko spomene Tuzlu C sjetim se kakvi smo levati ispali i nismo mogli sacekati 2 dana sa pocetkom radova da odigramo na Kosevu
I ovo sad za trening centar i Vrapcice smo ispali levatine
Nismo mi nikakva ugovorna strana u radovima na AFH pa da bi mogli odlucivati kada ce poceti radovi ili da mozemo nekoga tuziti zasto jos nisu zavrseni...
Znaci mozemo bez investitora hladno, jel? Pa stvarno ne znam koji ce nam djavo?Pantelija je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:19Koliko je klub zaradio od dolaska Mirvica samo na igracima?nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:02Cuj potanko donosi. Evo recimo:
Meni cvaja redovna (znaci ima se, jer nas ima ovdje bruku sa cvajom)
Skrsio se milion na pojacanja. Logicno ima se para.
Dale se dobre plate igracima. Hvala Bogu jel
Ulozilo se u akademiju. Neka hvala Bogu!
Pa kad se ima za sve to nek se babo malo i nasmrce, zasluzio je da se izgotivi!
Evo ovako jedino s djecom buntovnom se prica!
Samo ovaj sad prelazni rom smo zaradili vise nego smo dali na pojacanja.
U akademiju nije niata ulozeno, cak sta vise, smanjeni su troskovi i otpusteni treneri.
Sutra da digne ruke, sta je tacno ostalo?
Velike plate, ogroman br igraca na platnom spisku, nula ulozeno u kamp, nula u stadion...
A te igrace koji su se prodali iz akademije je roda donijela? Pa valjda ulazes i to da ih kasnije prodas.. Svasta! I svi ti ograci koji su se prodali su plod akademije, vecina. A akademiju je napravio ko?
U kakav stadion? Ovaj opstinski?
Pitaj BordoBoju ili s kojih se vec sve nikova javlja. On zna te IP adrese napamet..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma de Fare, nisi u Njemackoj. Ko koristi taj stadion jos pored nas? Sad cemo neke zakone pratiti. Jedini zakon je trebao biti FK Sarajevo u ovom slucaju. Sta je to uticalo da radovi otpocnu ili ne? Jel to neka ragbi selekcija trpila jer se blizi svjetsko prvenstvno?xfarex je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:34Ja stvarno ne kontam pojedine ovde. Je li vama jasno da mi nismo vlasnik stadiona vec samo zakupac. Isto ko sto smo u Zenici ili u Mostaru.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:07Kad god neko spomene Tuzlu C sjetim se kakvi smo levati ispali i nismo mogli sacekati 2 dana sa pocetkom radova da odigramo na Kosevu
Nismo mi nikakva ugovorna strana u radovima na AFH pa da bi mogli odlucivati kada ce poceti radovi ili da mozemo nekoga tuziti zasto jos nisu zavrseni...
Ovo je klasicno bacanje kosti nama, kao klubu. Znajuci da nam je dovoljan jedan/dva poraza te nema Boga da nam predstavi opravdanje. Poklat cemo se izmedju sebe kao sto uvijek biva. Otjerati trenera i 10 igraca.
za Koliko su Borcu uradili teren? 45 dana rok a rade ga 200
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Meni samo nije jasno kako nas savez stalno hebe a nasi se sa Vicom svako malo slikaju..
Sve mi znamo.
Sta imas ti babi pricati sta ce da radi i s kime se druzi. Ja vas placam, ja se pitam. Kad bude kontra vi cete se pitati. Fulas poentu ocito.NazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:14Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:02Cuj potanko donosi. Evo recimo:
Dobre plate - kod nas cesto izazivale kontra efekat, uhljebe se i boli ih qrac, ne trude se, nema rezultata, a dobra plata ide li idee.
Ulaganje u Akademiju - nisam upoznat na koji nacin (ne trolam) ako znas nesto vise ili mi je nesto promaklo podsjeti me.
Nek babo smrce, ali babo se okruzio qrvama i narkomanima koji ce mu posmrkati sve ako tako nastavi. A djeca ga upozoravaju da odyebe te qrve i narkomane jer mu nista nece dobro donijeti...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
to sto se nasi guraju, pokusavaju nesto, slikaju se. Ne mora znaciti da su odmag guzni haveri.
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:41Sta imas ti babi pricati sta ce da radi i s kime se druzi. Ja vas placam, ja se pitam. Kad bude kontra vi cete se pitati. Fulas poentu ocito.NazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:14Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:02Cuj potanko donosi. Evo recimo:
Dobre plate - kod nas cesto izazivale kontra efekat, uhljebe se i boli ih qrac, ne trude se, nema rezultata, a dobra plata ide li idee.
Ulaganje u Akademiju - nisam upoznat na koji nacin (ne trolam) ako znas nesto vise ili mi je nesto promaklo podsjeti me.
Nek babo smrce, ali babo se okruzio qrvama i narkomanima koji ce mu posmrkati sve ako tako nastavi. A djeca ga upozoravaju da odyebe te qrve i narkomane jer mu nista nece dobro donijeti...
I to je bezvezno iskljucivanje. Ne mozemo tako ni s jedne strane pristupati.
- 1 9 4 6 -
Ne mislim bukvalno, ali tako ti ga dodje!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:51nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:41Sta imas ti babi pricati sta ce da radi i s kime se druzi. Ja vas placam, ja se pitam. Kad bude kontra vi cete se pitati. Fulas poentu ocito.NazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:14
Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.
I to je bezvezno iskljucivanje. Ne mozemo tako ni s jedne strane pristupati.
Bogami ja nisam babi birao auto koje ce kupiti za njegove pare. Mogo sam reci meni se to svidja, al zna se ko pare daje!
- JavierBosnia
- Kontakt:
A gdje se to nasi sastaju sa Vicom i svako malo slikaju a drugi ne?
Mirvic sastanak u zgradi saveza = svi ostali su imali taj sastanak nije jedini
Sastanak u Antaliji = prisustvovali svi klubovi koji su tamo bili
U lozi sa Vicom = jos 200 ljudi bilo u lozi nikakve veze sa njim
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mozda zato sto ga volis i ukazujes mu na EVIDENTNE greske.nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:41Sta imas ti babi pricati sta ce da radi i s kime se druzi. Ja vas placam, ja se pitam. Kad bude kontra vi cete se pitati. Fulas poentu ocito.NazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:14Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:02Cuj potanko donosi. Evo recimo:
Al ne vrijedi, fulas ti zivot
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Zimski prelazni rok je odrađen na način da smo targetirali imena koje želimo dovesti na osnovu potreba stručnog štaba i detaljno urađene skauting analize. Svaki igrač je imao i intervju s stručnim štabom i menadžmentom. I na kraju, sa svim igračima koji su zadovoljili kriterije, pregovore o angažmanu smo radili predsjednik Mirvić i ja, uključujući i Klubove od kojih smo kupili neke od igrača. - Ajla
Ovo ne zvuči kao da je mirza privremeno riješenje...
FK Sarajevo stalno je u fokusu javnosti. Mnogo transfera, radovi na stadionu Koševo, glasna je velika navijačka armija koja želi najbolje klubu, ali da isto žele tvrde i vlasnik i od njega izabrana administracija koju predvodi direktorica Ajla Alimanović.
U izuzetno intenzivnom periodu za FK Sarajevo, za **** upravo govori direktorica kluba.
Za vikend počinje drugi dio sezone u Premijer ligi BIH, a Sarajevo dočekuje ekipu Zrinjskog na stadionu Veleža u Mostaru. Nakon toga ćete derbi igrati u Zenici i obje utakmice bez navijača. Kakav je vaš komentar na odluku FS BiH i kada očekujete povratak na Koševo?
Sinoć kasno smo dobili zvaničnu potvrdu ove odluke koja nas je negativno iznenadila. Kašnjenje u finaliziranju projekta rekonstrukcije terena najviše šteti našem klubu i veliko je troškovno i organizaciono opterećenje i za klub, i za naše navijače. U stalnom smo kontaktu i s Općinom, CSR-om, NSBiH i izvođačima i sve što se moglo ubrzati, ubrzalo se. Čekali smo samo toplije vrijeme koje je došlo i očekujemo da će se radovi ubrzo privesti kraju i da ćemo se vratiti na naš stadion.
Dok čekamo završetak radova, potrudili smo da nađemo najadekvatnije rješenje za prve dvije utakmice u proljetnom dijelu, obzirom na brojne zabrane kod alternativnih lokacija. Bio nam je važan adekvatan fudbalski ambijent i spremili smo i dodatne pogodnosti za navijače kako bi im olakšali dolazak na utakmice.
Iznenadna odluka komisije se odnosi na bezbjednost ali smo mi kao organizatori uvijek imali utakmice na najvećem nivou i bez incidenata, i sigurni smo da bismo i ove dvije utakmice organizovali bez ikakvih problema. Žao nam je zbog ovakve odluke jer cilj svim klubovima a i Savezu treba biti popularizacija utakmica i vraćanje navijača na stadione.
Veliki broj naših navijača su kupili sezonske karte i dolasci na „domaće utakmice“ u druge gradove su im već značajno povećali troškove. Jutros smo donijeli odluku da u znak izvinjenja i zahvalnosti za ogromnu podršku, njihove sezonske karte vrijede i za cijelu sljedeću sezonu.
U izuzetno intenzivnom periodu za FK Sarajevo, za **** upravo govori direktorica kluba.
Za vikend počinje drugi dio sezone u Premijer ligi BIH, a Sarajevo dočekuje ekipu Zrinjskog na stadionu Veleža u Mostaru. Nakon toga ćete derbi igrati u Zenici i obje utakmice bez navijača. Kakav je vaš komentar na odluku FS BiH i kada očekujete povratak na Koševo?
Sinoć kasno smo dobili zvaničnu potvrdu ove odluke koja nas je negativno iznenadila. Kašnjenje u finaliziranju projekta rekonstrukcije terena najviše šteti našem klubu i veliko je troškovno i organizaciono opterećenje i za klub, i za naše navijače. U stalnom smo kontaktu i s Općinom, CSR-om, NSBiH i izvođačima i sve što se moglo ubrzati, ubrzalo se. Čekali smo samo toplije vrijeme koje je došlo i očekujemo da će se radovi ubrzo privesti kraju i da ćemo se vratiti na naš stadion.
Dok čekamo završetak radova, potrudili smo da nađemo najadekvatnije rješenje za prve dvije utakmice u proljetnom dijelu, obzirom na brojne zabrane kod alternativnih lokacija. Bio nam je važan adekvatan fudbalski ambijent i spremili smo i dodatne pogodnosti za navijače kako bi im olakšali dolazak na utakmice.
Iznenadna odluka komisije se odnosi na bezbjednost ali smo mi kao organizatori uvijek imali utakmice na najvećem nivou i bez incidenata, i sigurni smo da bismo i ove dvije utakmice organizovali bez ikakvih problema. Žao nam je zbog ovakve odluke jer cilj svim klubovima a i Savezu treba biti popularizacija utakmica i vraćanje navijača na stadione.
Veliki broj naših navijača su kupili sezonske karte i dolasci na „domaće utakmice“ u druge gradove su im već značajno povećali troškove. Jutros smo donijeli odluku da u znak izvinjenja i zahvalnosti za ogromnu podršku, njihove sezonske karte vrijede i za cijelu sljedeću sezonu.
Sarajevo ljubavi moja.
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Sve iskusni sportski radnici dovodili igrace upoznati godinama sa trzistem hahahabordobijelisampion je napisao/la: ↑23 feb 2023, 15:04Zimski prelazni rok je odrađen na način da smo targetirali imena koje želimo dovesti na osnovu potreba stručnog štaba i detaljno urađene skauting analize. Svaki igrač je imao i intervju s stručnim štabom i menadžmentom. I na kraju, sa svim igračima koji su zadovoljili kriterije, pregovore o angažmanu smo radili predsjednik Mirvić i ja, uključujući i Klubove od kojih smo kupili neke od igrača. - Ajla
Cuj oni radili skauting analize
Pa nije vam ovo igrica pizda vam materina
Fukara nije mogla kioske voditi a sad dovodi igrace
Bilbija sudi, pa ovo postaje smijesno a ustvari je zalosno.
Neznam kad smo dobili zadnji put a dam sudio Bilbija
Neznam kad smo dobili zadnji put a dam sudio Bilbija
U novi boj ...
Skroz se je fulala poenta s tom usporedbom Mirvaha s babom. Mirvah nije babo,Mirvah samo babi zanosi jaja u krivinama.
Ako nekome nije jasno ko daje pare u fudbalu. Da ponovimo pare daju navijaci. Navijaci su potrosac,kupac proizvoda. Sponzori dolaze zbog navijaca.
Ako nekome nije jasno ko daje pare u fudbalu. Da ponovimo pare daju navijaci. Navijaci su potrosac,kupac proizvoda. Sponzori dolaze zbog navijaca.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pravi hinjavi pacov Bilbija.. on, petrovic, jelic i u ovu odabranu ekipu ide i Gigovic.
- 1 9 4 6 -
Nisam na taj nacin mislio. Jest da mi jedini na njemu igramo ali se mi ni za sta ne pitamo jer smo mi tu fakticki pod kirijom. Mi se mozemo samo buniti i zaliti i nista vise.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:38ma de Fare, nisi u Njemackoj. Ko koristi taj stadion jos pored nas? Sad cemo neke zakone pratiti. Jedini zakon je trebao biti FK Sarajevo u ovom slucaju. Sta je to uticalo da radovi otpocnu ili ne? Jel to neka ragbi selekcija trpila jer se blizi svjetsko prvenstvno?xfarex je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:34Ja stvarno ne kontam pojedine ovde. Je li vama jasno da mi nismo vlasnik stadiona vec samo zakupac. Isto ko sto smo u Zenici ili u Mostaru.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:07Kad god neko spomene Tuzlu C sjetim se kakvi smo levati ispali i nismo mogli sacekati 2 dana sa pocetkom radova da odigramo na Kosevu
Ovo je klasicno bacanje kosti nama, kao klubu. Znajuci da nam je dovoljan jedan/dva poraza te nema Boga da nam predstavi opravdanje. Poklat cemo se izmedju sebe kao sto uvijek biva. Otjerati trenera i 10 igraca.
za Koliko su Borcu uradili teren? 45 dana rok a rade ga 200
O stadionu su govorili vise puta i ljudi iz kluba, da nama nije nikakav interes samo ulagati u stadion vec treba da dobijemo i krug oko stadiona kako bi nam se to sve isplatilo.
Sve dok tako nesto ne dobijemo na potpis, mi smo samo zakupci na odredjeno vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], KarloIvandic, Proximic i 30 gostiju.