FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko ode u trening centar na tekmu cini veleizdaju - Elmedina Muftic.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobro je, pozitiva na temi prava, standardno. Opet ubjedjivanja zasto neko ne treba ili treba ici na utakmicu, gdje igramo itd.. Situacija takva da si prisiljen prijaviti teren koji god mozes ili koji ispunjava te osnovne kriterije.. I tako...
- BordoBBoja
- Kontakt:
Izgleda da su iz kluba prihvatili prijedloge za majice, cim se ovoliko brani

Trening obavljen u Visokom 
Mi smo tada bili u dugovima jer je Nam digao sidro.
Svi igrači su mogli besplatno napustiti klub jer nisu primili platu minimalno 3 mjeseca.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Zna li ko kako je onaj uvaženi forumaš što je trebao operisati srce? Ne pamtim nickove, a ko kad ih mijenjate svako toliko...
Uglavnom, ako šta treba, tu sam!.
Možemo li organizovati derby u Ryadhu? Ako može jedan Real, šta to nama fali?!? Kurchimo se mi i previše.
Možemo li organizovati derby u Ryadhu? Ako može jedan Real, šta to nama fali?!? Kurchimo se mi i previše.
Šahinović
Musa-Martinović-Šerbečić-Radović
Čirjak-Vrančić
Kyermeh(Giuliashvili)-Varešanović(Avramovski)-Zilkić
Olivera(Čataković)
Jel to to u neđelju?
Čirjak-Vrančić
Olivera(Čataković)
Jel to to u neđelju?
-
- Kontakt:
Samo se nadam da neće ubaciti Belmina i SalčinaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:51Šahinović
Čirjak-Vrančić
Olivera(Čataković)
Jel to to u neđelju?

Sudeci po zadnjoj utakmici sa Rigom, Balta ce igrat sa Cirjakom, Avdija na beku, ostalo je ok.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:51Šahinović
Čirjak-Vrančić
Olivera(Čataković)
Jel to to u neđelju?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Heheh tu sam brate, sve je pod kontrolom, još par nalaza da uradim, zadnji za COVID i rokamoVenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:46Zna li ko kako je onaj uvaženi forumaš što je trebao operisati srce? Ne pamtim nickove, a ko kad ih mijenjate svako toliko...
Hvala na tome što si se ponudio pomoći
U svakom slučaju ova u nedelju se gleda kući, vjerovatno i derbi i to je to, onda pod nož
U nedelju ovako:
Šahinović,Vršajević,Radović, Šerbečić,Martinović,Čirjak ,Vrančić,Ziljkić,Francis,Dal ,Oliviera
A jbt, ja konto to već gotovo... Ne daj se, roki. Tu sam šta god treba.Senner je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:13Heheh tu sam brate, sve je pod kontrolom, još par nalaza da uradim, zadnji za COVID i rokamoVenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:46Zna li ko kako je onaj uvaženi forumaš što je trebao operisati srce? Ne pamtim nickove, a ko kad ih mijenjate svako toliko...
U svakom slučaju ova u nedelju se gleda kući, vjerovatno i derbi i to je to, onda pod nož
U nedelju ovako:
Šahinović,Vršajević,Radović, Šerbečić,Martinović,Čirjak ,Vrančić,Ziljkić,Francis,Dal ,Oliviera
i da im jbmo majku kroz sestru
![]()
Mene kad su operisali, izbacili smo Genk. Ti nastavi niz.
A valjda neće... Nikako da provalim koja je uloga Salčina?!?bordobijelisampion je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:52Samo se nadam da neće ubaciti Belmina i SalčinaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:51Šahinović
Čirjak-Vrančić
Olivera(Čataković)
Jel to to u neđelju?![]()
-
- Kontakt:
Pa i kako se pisalo ovdje, ovo su zadnje šanse za neku prodaju inače ide raskid.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:35A valjda neće... Nikako da provalim koja je uloga Salčina?!?bordobijelisampion je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:52Samo se nadam da neće ubaciti Belmina i SalčinaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:51Šahinović
Čirjak-Vrančić
Olivera(Čataković)
Jel to to u neđelju?![]()
Ako Bog da brat mojVenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:32A jbt, ja konto to već gotovo... Ne daj se, roki. Tu sam šta god treba.Senner je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:13Heheh tu sam brate, sve je pod kontrolom, još par nalaza da uradim, zadnji za COVID i rokamoVenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:46Zna li ko kako je onaj uvaženi forumaš što je trebao operisati srce? Ne pamtim nickove, a ko kad ih mijenjate svako toliko...
U nedelju ovako:
![]()
Mene kad su operisali, izbacili smo Genk. Ti nastavi niz.
Okle se ovaj Avdija nametnu? Musa je bolji. Ako bude imao koga u oaru, komotno može pokriti desnu stranu. Avduka mi ne ulijeva povjerenje. Šta misli sa njim? Probijati po bokovima?Aduka87 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:03Sudeci po zadnjoj utakmici sa Rigom, Balta ce igrat sa Cirjakom, Avdija na beku, ostalo je ok.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:51Šahinović
Čirjak-Vrančić
Olivera(Čataković)
Jel to to u neđelju?
Bolje da upari Musu i Giulija. Težište bi se prebacilo desno, manje pritiska na Dala/Avrama. Mislim da smo previše statični sa Avdijom.
Za njega je kasno u Izboru na paletama da radi. Nek vidi sa onim našim Zukićem, ko ono voza sanitet po KC, da ga gore uliva nek razvozi pacijente. Mislim da je on gotov za ozbiljan fudbal.bordobijelisampion je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:39Pa i kako se pisalo ovdje, ovo su zadnje šanse za neku prodaju inače ide raskid.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:35A valjda neće... Nikako da provalim koja je uloga Salčina?!?bordobijelisampion je napisao/la: ↑21 feb 2023, 18:52
Samo se nadam da neće ubaciti Belmina i Salčina![]()
Ma samo u prvu i lakapo...Senner je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:40Ako Bog da brat mojVenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:32A jbt, ja konto to već gotovo... Ne daj se, roki. Tu sam šta god treba.Senner je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:13
Heheh tu sam brate, sve je pod kontrolom, još par nalaza da uradim, zadnji za COVID i rokamo
U nedelju ovako:
![]()
Mene kad su operisali, izbacili smo Genk. Ti nastavi niz.![]()
Sahinovic
Vrsajevic Martinovic Serbecic Radovic
Vrancic Cirjak
Kyeremeh Dal Zilkic
Oliveira
Vrsajevic Martinovic Serbecic Radovic
Vrancic Cirjak
Kyeremeh Dal Zilkic
Oliveira
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Trenutno korisnika/ca: ebi46, galia95, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, TETRAPAK i 83 gosta.