Nemaš kad za vikend, ovo je nadoknada, nije redovno koloajdohordas je napisao/la: ↑21 feb 2023, 14:31Hajde što se igra u pičci lijepoj maternoj (trening kamp), hajde što se premještamo kao kuje, ali koji retard odluči da bude u pola radne sedmice sve mu yebem.
Najlošija sezona za klub u zadnjih 20 godina, nevjerovatno koliko turbulencija. Povraća mi se više na ove negativnosti oko kluba, fuj.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Joj kad nahajcamo atmosferu protiv plave raveku. Vec zamisljam igraci izlaze a mi se skuckali na onu tribinicu i pjevamo Sarajvo za tebe zivimo 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Samo sutiiii
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
I dnevni termin ce biti jel de?
Koliko glup moras bit da poredis medjudrzavne odnose Svedske i BiH s jedne strane, te BiH i Srbije s druge strane?NazorUso je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:07Bespotrebna polemika oko Vladana opet... Selektor je samo prenio ono sto mu je Vico rekao. Evo prilike, pozovi ga, stavi na spisak, ako odbije onda imamo odgovor na sva pitanja, ovako su naglabanja.
Za koga god se odlucio, ja mu zelim svu srecu svijeta. Nek napravi milonski transfer i tako klubu donese vecu svotu novca.
Smeta mi jedna stvar: Kada BiH klepi npr. Hadzikadunica i ovaj se odluci za nas, onda idu svr.savanja, likovanja itd. Sta on ima s Bosnom, sta mu je Bosna dala (ovako neki rezonuju Vladana i Srbiju)... Ali eto, odlucio se za nas, i niko.od Sveda mu ne zeli "da slomi obje ruke"... Cudan smo, da ne kazem pogan narod.
Ne bi mu niko zelio da slomi ruke da ide branit za Svedsku.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Mi i dalje jako bitne informacije saznajemo iz medija. Klub se ne oglasava. I tako...
#PonosnaDoNeba #IcoUdriRumuna #RenanHopHop
JVVST, prvo glup te odgojio pa tako razgovaras, drugo nije ovo rat pa da gledamo medjudrzavne odnose. Ide braniti za drugu drzavu bas kao sto Svedi idu igrati za nas !
#PonosnaDoNeba #IcoUdriRumuna #RenanHopHop
JVVST, prvo glup te odgojio pa tako razgovaras, drugo nije ovo rat pa da gledamo medjudrzavne odnose. Ide braniti za drugu drzavu bas kao sto Svedi idu igrati za nas !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
idealno
- 1 9 4 6 -
Gostujemo ionako tako da Hz ne bojkotuju 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dali neko zna o ovim registracijama igraca koji je propis imal ono treba ti jos jedan papir ili je samo formalnost..
Znam kad je Goran bio trener da nam nisu dali da regustrujemo igrac jer smo bili duzni Pio/MIO, al ovo kad je sve ok (nadam se sve uredno da je)
E sad te radne vize ovo ono dali to ima neki zajebancija, posto vecina igraca jede nas hljeb mjesec dana vec
Znam kad je Goran bio trener da nam nisu dali da regustrujemo igrac jer smo bili duzni Pio/MIO, al ovo kad je sve ok (nadam se sve uredno da je)
E sad te radne vize ovo ono dali to ima neki zajebancija, posto vecina igraca jede nas hljeb mjesec dana vec
Tribina za 100 000 Mirzinih navijaca !! Za Ajlah,Mirvah i Vicah !!

Registrovani su sljedeći igrači: Martinović, Vrančić, Guliashvili, Kyeremeh, Oliveira i Ziljkić.Pitar6785 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 15:36Dali neko zna o ovim registracijama igraca koji je propis imal ono treba ti jos jedan papir ili je samo formalnost..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ja bi razumio ovu polemiku da je neko podrzao Mirzu, medjutim nije niko! Isto tako necemo da prizivamo kraj ulaganja i propadanje ekipe.
- 1 9 4 6 -
- ElCartel11
- Kontakt:
Možemo li kako Kyeremehu ili Oliveiri srediti naše državljanstvo 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Predlazem da budem presjednik HZ na forumu da mi bude savjetnik samozdravlje i morto
Naredjujem da podrzimo klub igrace 2/3 ss (ne mirzu) do trenutka dok se (ako se) izgubi matematicki evropa..
Pustiti 2 dana ako ayla i cicak nepodnesu ostavkuu (hadzi ugovor ustice u maju svakako) onda hz trebaju da izadju sa saopstenjem a svi do jednog da stanemo uz njih taman ako budu trazili i Mirvicevu ostavku
Nadam se da nece vise oustat klipive sa treninga onakve treninge imaju u kantonalnoj ligi gdje limar ili obucar trener
Naredjujem da podrzimo klub igrace 2/3 ss (ne mirzu) do trenutka dok se (ako se) izgubi matematicki evropa..
Pustiti 2 dana ako ayla i cicak nepodnesu ostavkuu (hadzi ugovor ustice u maju svakako) onda hz trebaju da izadju sa saopstenjem a svi do jednog da stanemo uz njih taman ako budu trazili i Mirvicevu ostavku
Nadam se da nece vise oustat klipive sa treninga onakve treninge imaju u kantonalnoj ligi gdje limar ili obucar trener
-
- Kontakt:
Ma budi mili sta hoces!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
eto te ko konakovicPitar6785 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 15:56Predlazem da budem presjednik HZ na forumu da mi bude savjetnik samozdravlje i morto

- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, InatSilniBosanski, Kaunas, Konzerva, misstianopenaldo, spezial i 83 gosta.