U kojem smislu se zaobilazi?Horoz je napisao/la: ↑21 feb 2023, 09:07Greška je nepozvati možda i najboljeg napadača Ligue 1.
Bez zaje.bancije, ne kontam zašto se zaobilazi Hamulić? Obećan mu je poziv, polako dobija minutažu, možda padnei go do okupljanja.
Konkurencija mu je Prevljak, ne sjeća se kad je bio strijelac.
Ne može kod nas bez budalaština. Taman se završi Huseinbašić, problem sa Hamulićem.![]()
Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Said Hamulic
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Gdje si to procitao da nece dobiti poziv?Horoz je napisao/la: ↑21 feb 2023, 09:07Greška je nepozvati možda i najboljeg napadača Ligue 1.
Bez zaje.bancije, ne kontam zašto se zaobilazi Hamulić? Obećan mu je poziv, polako dobija minutažu, možda padnei go do okupljanja.
Ne može kod nas bez budalaština. Taman se završi Huseinbašić, problem sa Hamulićem.![]()

Hamulic je trebao biti na spisku jesenas vec ali zbog nerada saveza i ne zakazivanja (prave) utakmice nije mogao debitovati.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Greška bi sigurno bila ne pozvati ga ali da je najbolji napadač L1 budimo realni.Horoz je napisao/la: ↑21 feb 2023, 09:07Greška je nepozvati možda i najboljeg napadača Ligue 1.
Do prije tri sedmice je Anel bio najbolji stoper europe sad nam je rupa, Tahirovića novi Matić sad se mišljenje promijenio nije za repke nikako.
Lagano i sa pohvalama i kritikama postoji i neka sredina koja je realnija od tih naj pa bilo to bolji ili gori.
A pozvati ga treba sigurno,samo što nastupa u ligi 5 trebalo bi da mu donese poziv bez obzira na forumu i učinak.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Bila je neka izjava koja je sugerisala na to,ne mogu sad da je nađem, a i nadigla se panika na forumu.ReX je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:31Gdje si to procitao da nece dobiti poziv?Horoz je napisao/la: ↑21 feb 2023, 09:07Greška je nepozvati možda i najboljeg napadača Ligue 1.
![]()
Hamulic je trebao biti na spisku jesenas vec ali zbog nerada saveza i ne zakazivanja (prave) utakmice nije mogao debitovati.
Koga su ujedale zmije i guštera se boji. Ne bi me čudilo da nešto mešetare i ograničavaju broj novih.
@Espiritosanto, mi se nekad znamo i našalit

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ma panika na forumu. To je ko da kazes da je u Los Angelesu suncano...Horoz je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:56Bila je neka izjava koja je sugerisala na to,ne mogu sad da je nađem, a i nadigla se panika na forumu.ReX je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:31Gdje si to procitao da nece dobiti poziv?Horoz je napisao/la: ↑21 feb 2023, 09:07Greška je nepozvati možda i najboljeg napadača Ligue 1.
![]()
Koga su ujedale zmije i guštera se boji. Ne bi me čudilo da nešto mešetare i ograničavaju broj novih.
@Espiritosanto, mi se nekad znamo i našalit![]()

@igrajlopte 🐦
Hadzibegic kaze da zeli svako okupljanje po 2-3 nova igraca zvati, postepeno uvoditi u sistem, ima to logike naravno, ali Hamulic mora bit na spisku jer je definitivno bolji i od Prevljaka, a meni i od Demirovica koji je ipak dosta ogranicen, ali je radilica.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
On mora biti medju ta 2-3 nova igraca jer ne vidim ko se to pojavio da je bolji i potrebniji od njega.forgempp je napisao/la: ↑21 feb 2023, 12:11Hadzibegic kaze da zeli svako okupljanje po 2-3 nova igraca zvati, postepeno uvoditi u sistem, ima to logike naravno, ali Hamulic mora bit na spisku jer je definitivno bolji i od Prevljaka, a meni i od Demirovica koji je ipak dosta ogranicen, ali je radilica.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ja ne znam kako neko moze tvrditi da je on bolji od Demirovica i Prevljaka a nije minute igrao u reprezentaciji i budimo realni tek je ovim transferom napravio iskorak na klupskom nivou. To sto je bio najbolji strijelac jedne polusezone Poljske lige ne znaci nista. U Ceskoj/Poljskoj ligi su dominirali Stilic, Harba, Mahmutovic, Lijevakovic itd pa nisu bili reprezentativni nivo, pogotovo Stilic kojeg su najvise prizivali.
Momak treba biti pozvan i to je to. Za dalje se treba izboriti za mjesto u reprezentaciji, valjda je selektor taj koji treba reci ko ce igrati i ko bolje odgovara sistemu.
Momak treba biti pozvan i to je to. Za dalje se treba izboriti za mjesto u reprezentaciji, valjda je selektor taj koji treba reci ko ce igrati i ko bolje odgovara sistemu.
Sve koje si nabrojao su se godinama vucarali po Ceskoj i Poljakoj a Hamulic nakon par mjeseci napravi transfer u ligu petice..jel bolji od Prevljaka i Demirovica to ce vrijeme pokazatitotasef1 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 21:14Ja ne znam kako neko moze tvrditi da je on bolji od Demirovica i Prevljaka a nije minute igrao u reprezentaciji i budimo realni tek je ovim transferom napravio iskorak na klupskom nivou. To sto je bio najbolji strijelac jedne polusezone Poljske lige ne znaci nista. U Ceskoj/Poljskoj ligi su dominirali Stilic, Harba, Mahmutovic, Lijevakovic itd pa nisu bili reprezentativni nivo, pogotovo Stilic kojeg su najvise prizivali.
Evo Toulouse gubi 2-0 7. minuta. Sto bih volio da Mamba na poluvremenu udje i objasni neke stvari
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ulazi na HT siguran sam. Dosta je više merhameta prema protivnicima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čuvali su ga od očiju javnosti previše dugo.
Vrijeme je da se lav pusti iz kaveza.
Vrijeme je da se lav pusti iz kaveza.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ma kakvi, ubacio onog Alzirca ko zamjenu za ozlijeđenog Rataoa
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hamulić je CF a ne krilo
⚜️~⚜️~⚜️
Nema ovaj trener dok se sjeti da ima izmjenu kasno bude 

Vrijemeeeee je za gol 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kkakav debiiiil , ovo je trebala biti cista asistencija
⚜️~⚜️~⚜️
Said će biti starter iduće kolo, 101%.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Majku yebo kako je nabi 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], jasmin10, Normus90, Sveti i 21 gost.