Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kapacitet tribine 1.500 mjesta. Ja ne znam kako misle to organizovati
ima smisla jer istog datuma kad je derbi nas i kona i Velez igra na svom terenu zaostalu tekmu sa zrinjskim
vidjet ces na kraju bez gledalaca. Sta ce drugo! Ugl ovo je kriminal za teren. Trebali smo ga poceti raditi kad zavrsi polusezona. Kakav pucanj u koljeno. Ko god je prihvatio prije tuzla city da pocne radove je debil samo takav. Nemjerljiva stetaJavierBosnia je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:00Kapacitet tribine 1.500 mjesta. Ja ne znam kako misle to organizovati
Ima rjesenje i za to. Prodaja karata prva 3 dana samo za vlasnike sezonskih (dodju i preuzmu svoju kartu besplatno) i onda sta ostane neka puste u prodajuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:01
vidjet ces na kraju bez gledalaca. Sta ce drugo! Ugl ovo je kriminal za teren. Trebali smo ga poceti raditi kad zavrsi polusezona. Kakav pucanj u koljeno. Ko god je prihvatio prije tuzla city da pocne radove je debil samo takav. Nemjerljiva steta
Slazem se. Vlasnici sezonskih su uslovno receno "prevareni" iako su znali sta mogu ocekivati. Za sezonske je vec tema otvorena - nesto se mora uraditi po tom pitanju.JavierBosnia je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:03Ima rjesenje i za to. Prodaja karata prva 3 dana samo za vlasnike sezonskih (dodju i preuzmu svoju kartu besplatno) i onda sta ostane neka puste u prodajuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:01
vidjet ces na kraju bez gledalaca. Sta ce drugo! Ugl ovo je kriminal za teren. Trebali smo ga poceti raditi kad zavrsi polusezona. Kakav pucanj u koljeno. Ko god je prihvatio prije tuzla city da pocne radove je debil samo takav. Nemjerljiva steta
Ma što ovaj momak napisa, par dana prije derbija Savez ce se oglasiti da se igra bez gledalaca radi sigurnosti, a kao razlog će navesti mogučnost dolaska Manijaka i mogučnost susreta tri navijačke grupe.Eto vidječeš, glavu dajem da ce ovako bitiJavierBosnia je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:00Kapacitet tribine 1.500 mjesta. Ja ne znam kako misle to organizovati
Koja je treća?Lucas je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:09Ma što ovaj momak napisa, par dana prije derbija Savez ce se oglasiti da se igra bez gledalaca radi sigurnosti, a kao razlog će navesti mogučnost dolaska Manijaka i mogučnost susreta tri navijačke grupe.Eto vidječeš, glavu dajem da ce ovako bitiJavierBosnia je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:00Kapacitet tribine 1.500 mjesta. Ja ne znam kako misle to organizovati![]()
Ma yebe se njima za nas bojkot, oni se drze toga kao da ce Horde bit tu...MortemHz je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:10Koja je treća?Lucas je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:09Ma što ovaj momak napisa, par dana prije derbija Savez ce se oglasiti da se igra bez gledalaca radi sigurnosti, a kao razlog će navesti mogučnost dolaska Manijaka i mogučnost susreta tri navijačke grupe.Eto vidječeš, glavu dajem da ce ovako bitiJavierBosnia je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:00
Kapacitet tribine 1.500 mjesta. Ja ne znam kako misle to organizovati![]()
![]()
Vrlo vjerovatno, al eto. Ne moze biti sigurnije u kampu koji je 800m zracne linije udaljen od Bilinog Polja koje je proglaseno nesigurnim.
Igrat ce se bez publike naravno.Sramota,ispade puno gore po nas sto se odgodiloJavierBosnia je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:00Kapacitet tribine 1.500 mjesta. Ja ne znam kako misle to organizovati
RobijaMortemHz je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:10Koja je treća?Lucas je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:09Ma što ovaj momak napisa, par dana prije derbija Savez ce se oglasiti da se igra bez gledalaca radi sigurnosti, a kao razlog će navesti mogučnost dolaska Manijaka i mogučnost susreta tri navijačke grupe.Eto vidječeš, glavu dajem da ce ovako bitiJavierBosnia je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:00
Kapacitet tribine 1.500 mjesta. Ja ne znam kako misle to organizovati![]()
![]()
To što si napisao će gotovo identično Varešanović izjaviti na kraju sezone, kao alibi što nismo izašli u Evropu i da sebe ogradi od odgovornosti. Optužit će Dudića, bodovni zaostatak iz jesenjeg dijela i nepovoljen rasplet u kupu, a Mirvić će ga onda vjerovatno ostaviti i za narednu sezonu.Osttribine je napisao/la: ↑21 feb 2023, 12:58Sto se prije pomirite da nas je kockoglavi Fedja od kojeg je Arteta "prepisivao" (kad se toga sjetim) ostavio bez Evrope bice vam lakse, a sa ovim trenerom i ovolikim bodovnim zaostatkom kao i rasporedom u prva 4 kola nastavka top 3 je gotovo nemoguce. Nije nam isao na ruku ni rasplet u Kupu neki dan tj ispadanje Borca i Širokog koji ce sigurno prije nas zavrsiti na tabeli, a Zrinjski da ne spominjem.
Pito bi te ja jel vecina u bojkotu da se na Kosevu igra od 1 kola..Herson je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:28Upravo suprotno, ovo su odlicne informacije. Dosad je bila prica kako im problem pravi veliki pritisak sa tribina, pa izvolite gospodo pred praznim tribinama. Duplo su kvalitetniji, skuplji i placeniji od svih ostalih ekipa u ligi, potrebno je samo da izadju na teren i odrade ono za sto su toliko placeni. Vecina navijaca je u bojkotu svakako, tako da je i dopusten odlazak navijacima, ne bi otislo vise od 200 ljudi.