FK Slavija
Re: FK Slavija
Evo i doktor otisao iz Slavije.Mogu slobodno reci legenda kluba,a i dobar je covek,znam ga ovako kada dodjem tamo.
Moram priznati da meni nesta opasno smrdi ovde,sada samo da ako se osnuje taj KMF ne bude doslo do raspada FK,toga se najvise bojim.
Moram priznati da meni nesta opasno smrdi ovde,sada samo da ako se osnuje taj KMF ne bude doslo do raspada FK,toga se najvise bojim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Citam osnovan je i zvanicno KMF Tango,brate mogli su neko "fudbalskije" ime dati.
Predsednika jos uvek nema,verovatno ce da bude Kosarac,dok ce sportski direktnor biti jedan jedini veliki Sretko.
A treneri bi trebali biti Mirko Marvan i Gojko Kozic(za ovoga nisam cuo).
Sta ima novo u FK,ona dva lika su izgleda jos tu,a sve je izvesnije da ce doci ovaj levi bek Radnika,Jovanovic.
Predsednika jos uvek nema,verovatno ce da bude Kosarac,dok ce sportski direktnor biti jedan jedini veliki Sretko.
Sta ima novo u FK,ona dva lika su izgleda jos tu,a sve je izvesnije da ce doci ovaj levi bek Radnika,Jovanovic.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
To od Slavije nema vise nista,nekada bili poznati po tome da su imucniji klub,a sada jad i bijeda
.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Kako sam citao u Blicu juce pise da je neki dosao iz Sutjeske lijevi bek na probu nekim Simic JovanDevil je napisao/la:Citam osnovan je i zvanicno KMF Tango,brate mogli su neko "fudbalskije" ime dati.
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?
Danas u "Sportu" citam,da su dosli i Nestorovic,nekada igrac Crvene Zvezde(tacnije omladinac),a posle toga Bezanija,Bask te Albanija igra u vezi,mislim oko 25.godina da ima.Solidan igrac secam ga se ja,mada nisam ga gledao zadnjih sezona.Ronaldo_7 je napisao/la:Kako sam citao u Blicu juce pise da je neki dosao iz Sutjeske lijevi bek na probu nekim Simic JovanDevil je napisao/la:Citam osnovan je i zvanicno KMF Tango,brate mogli su neko "fudbalskije" ime dati.
I dolazi neki Emir Zeba,omladinac Sarajeva,pa imao avanturu u Jablonecu i Slovacku pa potpisao za Zeljeznicar,koji ga je poslao u nekog nizeligasa na pozajmicu.Ja iskreno prvi put cujem za ovoga lika.
- hamalainen
- Kontakt:
? ' "!
Ruzan ti taj avatar, nosi ga u caruk...
Ima li kakvih novosti u Slaviji sem ove krize što čitam na portalima, jel ko došao - otišao?
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- hamalainen
- Kontakt:
' трпај & ?!
Prema onome sto mi rodjak kaze,Slavija ce biti kvalitetna i u nastavku prvenstva.U klub su dosli Sadikovic i Zeba,a niko nije otisao,takodje pregovara se i sa Nestorovicem i dalje.
E jeste nasli i koga ce te potpisivati cuj Zebu,mora da se sam javio da dodje 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hamalainen
- Kontakt:
? " је трпао по 20 $ " ? $ оне за & ' $ " ?,стога за ? $ " ? & је ? ? & ? $ & " $ $ " $ $ " " " у " ' '!miky_hz je napisao/la:E jeste nasli i koga ce te potpisivati cuj Zebu,mora da se sam javio da dodje
Kako Slavija ulazi u ovu polusezonu ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Koliko ja imam informacije,ako ne jaca onda istao kao i predhodne polusezone.Dosli su Sadikovic i Zeba(je li to brat od Zajka?),a iz kluba osim N.Papaza i Sehovca niko nije otisao(oni nisu ni igrali nikako).Kako kazu isplacene su obaveze prema igracima i u dobrome raspolozenju ulaze u novu sezonu.harry_90 je napisao/la:Kako Slavija ulazi u ovu polusezonu ?
tesko da oba igraca mogu biti pojacanja bilo kom klubu pogotovo sadikovicDevil je napisao/la:Koliko ja imam informacije,ako ne jaca onda istao kao i predhodne polusezone.Dosli su Sadikovic i Zeba(je li to brat od Zajka?),a iz kluba osim N.Papaza i Sehovca niko nije otisao(oni nisu ni igrali nikako).Kako kazu isplacene su obaveze prema igracima i u dobrome raspolozenju ulaze u novu sezonu.harry_90 je napisao/la:Kako Slavija ulazi u ovu polusezonu ?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Tako sam i ja cuo,al' opet ovaj Zeba u Cesku isao nije valjda tolika letva.pile87 je napisao/la:tesko da oba igraca mogu biti pojacanja bilo kom klubu pogotovo sadikovicDevil je napisao/la:Koliko ja imam informacije,ako ne jaca onda istao kao i predhodne polusezone.Dosli su Sadikovic i Zeba(je li to brat od Zajka?),a iz kluba osim N.Papaza i Sehovca niko nije otisao(oni nisu ni igrali nikako).Kako kazu isplacene su obaveze prema igracima i u dobrome raspolozenju ulaze u novu sezonu.harry_90 je napisao/la:Kako Slavija ulazi u ovu polusezonu ?
Nego je li to brat od Zajka?
Nije mu brat, al je bio nesto kratko u Zelji nakon Ceske ja sam i treninge gledao nista posebno po nicemu se ne istice...Devil je napisao/la: Tako sam i ja cuo,al' opet ovaj Zeba u Cesku isao nije valjda tolika letva.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nekad je bio dobar igrac u omladinskom pogonu FkSARAJEVO strasan tim su imali:Haurdic,Comor, H.Handzic,Putica,Babic,Stanic ,Ovaj ZEBA,Ljubovic i mnogi drugi koji su se na kraju posvetili Fakultetu.....Da je SARAJEVO znalo sacuvati ovaj tim danas bi bili prvaci sigurno...pile87 je napisao/la:Nije mu brat, al je bio nesto kratko u Zelji nakon Ceske ja sam i treninge gledao nista posebno po nicemu se ne istice...Devil je napisao/la: Tako sam i ja cuo,al' opet ovaj Zeba u Cesku isao nije valjda tolika letva.
- hamalainen
- Kontakt:
Пораз у ? је ? ' у " ?,?,? $ те " $ ' " " опстајат $ $ ова ? траје.? је ? " " ' ? него јесенас.
- slani grad
- Kontakt:
trpaj,slavijo,trpajhamalainen je napisao/la:Пораз у ? је ? ' у " ?,?,? $ те " $ ' " " опстајат $ $ ова ? траје.? је ? " " ' ? него јесенас.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.