BosniaBoston je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:26
Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:17
BosniaBoston je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:10
Pa čime se baviš uopšte felixians? Ako uopšte imaš posao nemoj nipodaštavat taj uspjeh, to je već 70 posto cijele priče. Malo žene, dotjerati fizički izgled, hobi i tjt - kompletna ličnost
ružan, glup i lud, ukratko to je moja ličnost. zadnjih godina nemam stalan posao, prije tog osjećao sam se i bio koristan u obiteljskom dućanu. ne snalazim se na bilo kakve novonastale okolnosti, a radnja je zatvorila 2020. nešto uleti honorarno(no i tu sam uzimao manje no što su mi davali jer znam da nisam nešto doprinio sem fizički,a slabić sam, no dao sam sve od sebe) i ujesen berba maslina, nekad uletim pomoći oko kuće što održavamo čovjeku koji je veći dio godine u njemačkoj i to je otprilike to.
nema šanse za nikakve žene, uostalom sam sebe mrzim s pravom, a i od 10 poziva na druženje s prijateljima, 8 bih odbio, znam da nisam nimalo dobro društvo niti se sa mnom može pričati osim par tema, ograničen sam u svakom smislu i to dobro znam. da sam manje samovjestan, više bih riskirao pa možda i profitirao u nekom segmentu. makar mi je brat ispao dobar, samo vodi brz život- ultras, dobro i prođe, udesi s autom, motorna pila.. pred put u pariz s dragom, a sada pred london za valentinovo sjebe nogu na treningu. i tako ozlijeđen je uživao, nek.
Ma suosjećam se s tobom iskreno, nije svakako na tom nivou ali mi se često dešava da se povučem u sebe kako ne bih sebi stvorio neku štetu ili pružio ljudima priliku da poslije ismijavaju neke moje osobine, pokrete, izjave…Ranije sam se često znao “ofirati” u nadi da ću ispasti duhovit, ovakav onakav ali nažalost većina jedva dočeka da ti se naruga i da te etiketira. Razumijem komentare u smislu “šta te briga šta ljudi misle” ok, ne misle o meni sigurno često ali sigurno u tih 5 sekundi kad me se sjete ne bude baš pozitivnih misli. Tako da ne brini se, ima nas još dosta koji overthinkamo sve i svašta zbog naše naravi ili iskustva iz prošlosti
A sve je to život. Ma nikog ja ne krivim, ljude, okolinu pa ni sebe, bolest je to(zasigurno). Razumijem ja i to ruganje sa sobom i drugima, sve ja otprilike opravdavam, valja i ispušni ventil. Ali još u školskim danima, osnovna i srednja, nisam se ja dao zahebavati nikad, uvijek bih puštao nekog da provocira, nije mi bilo ugodno, al ajd.. i kad mi prekipi, pafff,udarim ja uvijek prvi pa što bude. Tako i na forumu, doslovno radi tog što sam hvalio neke dinamove igrače ili hajdukove(koji su sada pred očima cijelog svijeta oduševili, a bili su pljuvani i sprdani od hajdukovaca, dakle ispao sam 1000% u pravu i uvjeren sam da sam jedini što se moglo analizirati i po komentarima na soc.mrežama i plus-minus omjerima na forumu, konstantno štovao josipa juranovića i argumentima iskazivao zašto je on daleko od tarabe, lošeg igrača, "kadeta" itd. i da će ostvariti dobru karijeru, JEDINI, a to je samo najizraženiji primjer)...
dolazili su mi skriveno u radnju da nisam primijetio i onda je lik koji je navodno dugogodišnja desna ruka predsjedniku kluba i glasnogovornik, okačio i moju fotku na jedan od foruma, a lokalni torcidaši s kojima sam išao i zajedno na utkm. i gostovanja su mi se ozbiljno prijetili, tu ne bih prezao da su me samo dirnuli i tako malo-pomalo ugasila se moja ljubav, a tom Hajduku sam posvetio život do svoje 24.godine, desetke tisuće eura, na face imao stranicu od 20K, život bih dao za nj bio, no prosvijetlilo me.. zgadio mi se više i sport i sve, samo eto, navika i to što mi zaista ide sjajno taj "scouting" za što ponavljam, crno na bijelo ima kad sam radio shortlist otprije 3 do 5 godina i kamo su završavali igrači za male pare(koje bi recimo i par bh klubova za neke moglo izdvojiti samo jasno ovi ne bi prelazili).
Trebao sam ić na "ulicu", u kocku i all-in se osamostaliti, nešto bi bilo od mene. Možda bih bio mrtav i gladan već, no možda bih prosperirao, u svakom slučaju nešto bi se događalo