BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Begonja
Kontakt:

Re: BH tenis

Post Postao/la Begonja » 22 feb 2011, 21:42

retro je napisao/la:Red bi bio da se i Damiru da WC, prije nego Gorcicu, Ismar postenog meca nije dobio mjesecima, a Damiru bi itekako vazno bilo da igra odmah u glavnom zdrijebu jednog Challengera, a ako nece u svom gradu, gdje ce onda.

Delic ocekivano i vec sa ovom pobjedom, dobit ce par bodova i samo moze gore, jer prosle godine nije skoro nista igrao.
Nema šanse za to. Ismar mora dobiti WC, pa on ti na ovom turniru dođe kao organizator. Kad se sjetim prošle godine i meča protiv Bohlija gdje su ljudi uplaćivali po 1000 maraka na Ismara, a sudije mu nisu sudile out od metar i po :D

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 22 feb 2011, 23:04

Inače Delić odličan danas, sutra igra na centralnom koji je pokriven kamerama, možete ga gledati od 13h. Greul vuče neku ozljedu, pa možete i pare uplatiti na Amera.

Što se tiče Davis cupa, El Amrani je danas izgubio i on je također povrijeđen.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 22 feb 2011, 23:24

To je odlicno, El Amrani je jedina prava prijetnja, a Amer ga sigurno moze dobiti.

Greul je opasan, i favorit je, iako ima tu manju povredu, jer je sljaka njegova podloga, Amerova nije, a i duplo je kvalitetniji od Kleca, koji realno nije za prvih 150.

To za Gorcica znam, naravno kao i svake godine, namjestanja ima, a i bit ce ove godine, a uobicajeno ima vise iznenadjenja i ludih rezultata, jer podloga je brza kao staklo, a to najvise odgovara Mahutu, koji ove godine igra u odlicnoj formi. Jedino ako ne bude kakvih mucki i ispadne ranije.

Nekako mi je nerealno da ce Kavcic igrati, jer ove godine biljezi nastupe na vecim ATP turnirima, ali eto, vjerovatno zato sto se igraju Mastersi u to vrijeme, okusat ce se u Sarajevu.

Sretno Ameru i Damiru sutra.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Dino14
Kontakt:

Post Postao/la Dino14 » 23 feb 2011, 01:19

Kavcic je u USA i ja ne vjerujem da ce igrati na turniru. On je u stvari u USA da pokusa da igra na 2 Mastersa.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 feb 2011, 01:28

Begonja je napisao/la:
retro je napisao/la:Red bi bio da se i Damiru da WC, prije nego Gorcicu, Ismar postenog meca nije dobio mjesecima, a Damiru bi itekako vazno bilo da igra odmah u glavnom zdrijebu jednog Challengera, a ako nece u svom gradu, gdje ce onda.

Delic ocekivano i vec sa ovom pobjedom, dobit ce par bodova i samo moze gore, jer prosle godine nije skoro nista igrao.
tj. i najveca prednost amera posto prosle godine sve do jeseni nije igrao zarad povrede tako da svaki bod koji bude osvojio samo gore ce ici na ljestvici ,naravno do jesenji posto tada je prosle sezone se vratio posle povrede
i osvojio par bodova :) ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 23 feb 2011, 01:48

Dino14 je napisao/la:Kavcic je u USA i ja ne vjerujem da ce igrati na turniru. On je u stvari u USA da pokusa da igra na 2 Mastersa.
Može on pokušavati koliko hoće, ali davno su ulazne liste zaključene. Čak ni Miloš sa svojim rankingom nije mogao u glavni nego očekuje WC od organizatora.

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 23 feb 2011, 09:56

Begonja je napisao/la:

Nema šanse za to. Ismar mora dobiti WC, pa on ti na ovom turniru dođe kao organizator. Kad se sjetim prošle godine i meča protiv Bohlija gdje su ljudi uplaćivali po 1000 maraka na Ismara, a sudije mu nisu sudile out od metar i po :D
**** i po renkingu Ismar je nas igrac broj 4 ,steta sto nema 5 WC :D,licno bi je dao Dzumhuru al Ismar mora igrati .Ocekujem od nasih puno ove godine,i da Bašić prodje prvo kolo napokon.Damir uz malo srece moze i do glavnog turnira preko kvala..winner Dimitrov (moja želja ako ne moze neko od nasih :mrgreen: )

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 23 feb 2011, 11:11

Po mom misljenju ce Basic u kvalifikacije, jer pogledajte nesto, Dzumhur, Delic, Setkic i Gorcic igraju za reprezentaciju od 04-06 a turnir odnosno kvalifikacije pocinju 05.03.11 sto znaci da ova 4 gore navedenih nece moci igrati, jasno je kao dan da je Basic u kvalifikacijama sto po meni nije nimalo logicno jer je on mozda i u najboljoj formi. :x
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 23 feb 2011, 11:44

edo3majka je napisao/la:Po mom misljenju ce Basic u kvalifikacije, jer pogledajte nesto, Dzumhur, Delic, Setkic i Gorcic igraju za reprezentaciju od 04-06 a turnir odnosno kvalifikacije pocinju 05.03.11 sto znaci da ova 4 gore navedenih nece moci igrati, jasno je kao dan da je Basic u kvalifikacijama sto po meni nije nimalo logicno jer je on mozda i u najboljoj formi. :x
Zaboravio sam da kvale pocinju dok su oni gore,vjerovatno si upravu onda.Mada sad mi pade na pamet da Delic igra u Casablanci u glavnom zrijebu sa zasticenim rankingom pa mozda su racunali na to i onda pored njega 4 WC sto bi bilo ekstra da imamo petoricu u glavnom turniru. :mrgreen:

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 23 feb 2011, 13:26

Moguce je da Delic udje po zasticenom Rankingu ;)

Evo sad ce Delic ovdje poceti 8-)

http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=207
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 23 feb 2011, 16:02

Po svemu sudeći Greul je predao zbog stomačnog virusa. (edit Greul počinje dubl :roll: )

Negdje sam načuo da Delić ima pravo na zaštićeni ranking još turnira, a u tom slučaju u glavni turnir bi ušao i Bašić sa pozivnicom. Kako god očekujem vas u Skenderiji, danas su izršene neko promjene na ulaznoj listi, niko od onih iz glavnog ždrijeba još uvijek nije otkazao dolazak.

Još da napišem za Gorčića, da samo neznalica može reći da je loš igrač, vrlo vjerovatno dotičnog niste ni gledali već ste pratili rezultate po Futuresima gdje Ismar ide da zigu, a ne da grai :D

eldintyson
Kontakt:

Post Postao/la eldintyson » 23 feb 2011, 16:11

Begonja je napisao/la:Po svemu sudeći Greul je predao zbog stomačnog virusa.

Negdje sam načuo da Delić ima pravo na zaštićeni ranking još turnira, a u tom slučaju u glavni turnir bi ušao i Bašić sa pozivnicom. Kako god očekujem vas u Skenderiji, danas su izršene neko promjene na ulaznoj listi, niko od onih iz glavnog ždrijeba još uvijek nije otkazao dolazak.

Još da napišem za Gorčića, da samo neznalica može reći da je loš igrač, vrlo vjerovatno dotičnog niste ni gledali već ste pratili rezultate po Futuresima gdje Ismar ide da zigu, a ne da grai :D
nije **** los sta je napravio u karijeri nista kitu...nek ide da zigu negdje drugo a nek igra ko hoce da igra

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 23 feb 2011, 16:31

Držao sam Davis cup reprezentaciju i uviejk odlično igrao u Sarajevu. Ove Futurese ne računam, zato što on igra Ligu Italije u tenisu.

eldintyson
Kontakt:

Post Postao/la eldintyson » 23 feb 2011, 16:42

svaka njemu cast al po meni basic je trebao umjesto njeg bit i to je to

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 23 feb 2011, 16:57

eldintyson je napisao/la:svaka njemu cast al po meni basic je trebao umjesto njeg bit i to je to
Gorčić je ovdje prije svega zbog dubla.

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 23 feb 2011, 17:33

slika

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 23 feb 2011, 17:57

Begonja je napisao/la:slika
Je li to danas predao meč?
FEDERER= KLOC

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 23 feb 2011, 18:10

Begonja je napisao/la:
eldintyson je napisao/la:svaka njemu cast al po meni basic je trebao umjesto njeg bit i to je to
Gorčić je ovdje prije svega zbog dubla.
Ma drug znas da to nije najvazniji razlog al helem nejse,valjda ovo s Delicem nije nista ozbiljno,zao mi je jer sam bio ubjedjen da je mogao uzeti jos bodova ovdje i nalozen doci da igra prvi put Sarajevo.Damir danas ispade od Gueza ocekivano.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 mar 2011, 14:12

Raspored mečeva:

Petak, 04.03.2011.
1.meč: Amer Delić – Reda El Amrani (12:00h)
2.meč: Aldin Šetkić - Talal Ouahabi

Subota, 05.03.2011.
Dubl: Delić/Gorčić – Khaddari/Fattar (14:00h)

Nedjelja, 06.03.2011.
1.meč: Aldin Šetkić – Reda El Amrani (12:00h)
2.meč: Amer Delić - Talal Ouahabi

Sretno
momci!

eldintyson
Kontakt:

Post Postao/la eldintyson » 03 mar 2011, 16:05

el amrani kao nesto moze da napravi ali delic je bolji to je sigurno sad koliko je spreman to cemo da vidimo
setkic ako ne pobijedi ovog ouahabija nek batali tenis

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.