Kovacevic bolji od svih, budimo realni.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:00Stas imamo Begovica koji je Kahn za Kovacevica ima Sehic ima Vasilj nije da nas je nesto pogodila Vladanova odluka
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
JasminAgic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kovačević da sad krene ispočetka karijeru, neće imati istu kao Begović, nikad.
Begović je u njegovim godinama bio 2. najbolji golman lige i Stokeov igrač sezone (proglašen za oboje), ovaj ne može da napravi transfer iz poljske lige.
Begović je u njegovim godinama bio 2. najbolji golman lige i Stokeov igrač sezone (proglašen za oboje), ovaj ne može da napravi transfer iz poljske lige.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Haj da je igrao prije u Borcu, pa otisao kod Srba, al yebo te iz Sarajeva si otisao u Poljsku, i na kraju otisao za Srbiju igrat. Ma mrs u pic.ku materinu sugavu. Sve najgore u karijeri mu zelim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bgm ako šta od onog malog Zovke bude to i jeste izgleda, budućnost na golmanskoj poziciji nije uopšte optimistična.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ne treba podcjenjivati, Kovačević ima potencijal da bude baš dobar golman. Već sada bi i kod nas bio najbolji, ali ok.
Od onog trenutka kad je izabrao Srbiju, ja mu želim najgore povrede. Radovao sam se svakoj odbrani, gledao izvještaje, sad bih se radovao da mu neko nogu slomi.
I nije apsolutno problem izabrati Srbiju. Svaki igrač koji doživljava Srbiju kao svoju, a doživljava je 99% njih iz RS, neka igra tamo. To je sasvim ok, isto kao što se mi nadamo za Tahirovića, ranije Ahmedhodžića, Kolašinca i sl. Nije toliko strašno ni što je branio u Sarajevu, jer hajd, Sarajevo gleda vlastiti interes. Problem je što je sisao mlade reprezentacije i koristio mogućnost za razvoj kroz mlade reprezentacije. Da je sa 15 godina rekao "Neću, hoću za Srbiju", riječ mu ne bih rekao.
Od onog trenutka kad je izabrao Srbiju, ja mu želim najgore povrede. Radovao sam se svakoj odbrani, gledao izvještaje, sad bih se radovao da mu neko nogu slomi.
I nije apsolutno problem izabrati Srbiju. Svaki igrač koji doživljava Srbiju kao svoju, a doživljava je 99% njih iz RS, neka igra tamo. To je sasvim ok, isto kao što se mi nadamo za Tahirovića, ranije Ahmedhodžića, Kolašinca i sl. Nije toliko strašno ni što je branio u Sarajevu, jer hajd, Sarajevo gleda vlastiti interes. Problem je što je sisao mlade reprezentacije i koristio mogućnost za razvoj kroz mlade reprezentacije. Da je sa 15 godina rekao "Neću, hoću za Srbiju", riječ mu ne bih rekao.
Velika greska bi bila spisak bez Hamulica, jos posebno dok je ovako zagrijan za reprezentaciju. Mozda grijesim, ali ja mislim da ce Hamulic biti najvece pojacanje za reprezentaciju. Onaj momak je zvjerka vec sad, a ima tek 22 godine
Sveti sava poceo da mu preuzima um I da izlazi iz njega.. to je vjesto krio dok je bio kod vas a cim je otisao od vas pokazao je sta mu je u srcu I dusi . Ja ga nekrivim , cak mi je I drago sto je otisao kod prekodrinaca..Ja fakat nekontam sta vas tu iznenadzuje ? 99 posto srba razmislja kao on samo sto ih je vecina previse hinjava da to otvoreno kaze pred vama nego se jako dobro kamofliraju I pretvaraju se da su ko fol multi- kulti , raja itd.. onda kod odu od vas ili medzu svoje pjevaju neku drugu pjesmu I pricaju neku drugu pricu.. kako vise nemozete da skontate taj njihov mentalni sklop nego ste uvijek iznova zaprepasteni kad pokazu svoje pravo lice..
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa ne mora nužno biti, evo Sarajevu je prvi golman 2003. godište. Ne kažem da će nužno napraviti karijeru, ali ima bolju startnu poziciju od Kovačevića. Godinu ranije je počeo braniti, može otići u sličan klub sa manje godina. Mada još nije ni blizu onoga što je Kovačević bio u Sarajevu.
Svi redom da se skupe (Sehic, Vlatko, Keno, Vasilj) nemaju upola karijere kao sto je imao veliki Beg. Steta sto je izbacen iz reprezentacije jer se ne uklapa u mahalu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:07Kovačević da sad krene ispočetka karijeru, neće imati istu kao Begović, nikad.
@igrajlopte 🐦
Veliki Beg je sam sebe izbacio. Jer su mu pare bile bitnije od toga da brani i napreduje u karijeri. On bi da sjedi na klupi u klubu, a da bude jedinica u repki. Malo licemjerno. Sehic je dugo grijao klupu u repki, iako je branio redovno u klubu i bio u boljoj formi od Begovica. Bio proglasen jednom i golmanom kola u Ligi prvaka dok je branio za Qarabag. Ovaj nakon 2-3 utakmice na klupi repke odmah digao sidro. I ponasa se kao uvrijedjena mlada.ReX je napisao/la: ↑21 feb 2023, 00:34Svi redom da se skupe (Sehic, Vlatko, Keno, Vasilj) nemaju upola karijere kao sto je imao veliki Beg. Steta sto je izbacen iz reprezentacije jer se ne uklapa u mahalu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:07Kovačević da sad krene ispočetka karijeru, neće imati istu kao Begović, nikad.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Naravno. U pravu si donekle sto kazes za te klupske izbore. Ima sigurno i toga. Ali nazalost to je jedan mali dio cijele price. Pravi razlozi njegov izbacaja su svima maltene poznati. Ali haj necemo vise o njemu.
Velika karijera. Zasluzio je puno vise postovanja u reprezentaciji. Ipak pricamo o nasem najboljem golmanu svih vremena. Pa svidjelo se to nekom ili ne.
Velika karijera. Zasluzio je puno vise postovanja u reprezentaciji. Ipak pricamo o nasem najboljem golmanu svih vremena. Pa svidjelo se to nekom ili ne.
@igrajlopte 🐦
Jedini razlog zasto je izbacen iz repke je taj sto je dzeki I ostaloj slauf ekipi u lice sprasio sta misli o njima i njihovom odnosu prema repci tj o kolacima, sisi, partijanju itd
U svako doba bi prije Saida pozvao nego Tahirovica i Denisa. Po meni je jedan od manjine nasih igraca koji nije dizelas. Tahirovic uplasen djecak i 4 tekme sto sam gledo bio vazda medju 3 najgora igraca, al "igra" za Romu ebiga. Denis je jedan od najgore ocjenjenih igraca svaku tekmu sto je odigrao za Keln, i nevidim zasto je toliki hype u vezi njega. Ali dobro, kod nas se uvjek gleda ime kluba prije potrebe i drugih stvari.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
A jesi li se zapitao kako bi taj Hamulic izgledao u Bundesligi ili Serie A? Evo nije nesto zapalio slabiju Ligue 1 koliko ja vidim.Fudo je napisao/la: ↑21 feb 2023, 05:52U svako doba bi prije Saida pozvao nego Tahirovica i Denisa. Po meni je jedan od manjine nasih igraca koji nije dizelas. Tahirovic uplasen djecak i 4 tekme sto sam gledo bio vazda medju 3 najgora igraca, al "igra" za Romu ebiga. Denis je jedan od najgore ocjenjenih igraca svaku tekmu sto je odigrao za Keln, i nevidim zasto je toliki hype u vezi njega. Ali dobro, kod nas se uvjek gleda ime kluba prije potrebe i drugih stvari.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
S Hamulicem je ista situacija kao i s Hadzikadunicem, a to mnogi ne uzimaju u obzir.
Došli su u Lige 5, a zadnju takmičarsku utakmicu su odigrali prije 4 mjeseca maltene. Dakle, nisu bili u takmičarskoj formi a došli su u timove i lige gdje je sezona u jeku. Oni tek dolaze na potrebni nivo kada je forma u pitanju, a po riječima trenera Mallorce, Hadzikadunic još nije spreman.
Ja se nadam da ce Hamulic prije spiska dobiti koju minutu vise i zabiti makar jedan pogodak...da ne moram prizeljkivati sitniju povredu Prevljaka od 15ak dana za vrijeme reprezent.pauze.
Mišljenja sam da taj igrač može biti prevaga na terenu u kvalifikacijama pa makar zadnjih 20 minuta. Bolju opciju s klupe kada je navala u pitanju nemamo.
Sto se tice Begovica..nema se tu sta prigovoriti Hadzibegicu.
Došli su u Lige 5, a zadnju takmičarsku utakmicu su odigrali prije 4 mjeseca maltene. Dakle, nisu bili u takmičarskoj formi a došli su u timove i lige gdje je sezona u jeku. Oni tek dolaze na potrebni nivo kada je forma u pitanju, a po riječima trenera Mallorce, Hadzikadunic još nije spreman.
Ja se nadam da ce Hamulic prije spiska dobiti koju minutu vise i zabiti makar jedan pogodak...da ne moram prizeljkivati sitniju povredu Prevljaka od 15ak dana za vrijeme reprezent.pauze.
Mišljenja sam da taj igrač može biti prevaga na terenu u kvalifikacijama pa makar zadnjih 20 minuta. Bolju opciju s klupe kada je navala u pitanju nemamo.
Sto se tice Begovica..nema se tu sta prigovoriti Hadzibegicu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Fudo je napisao/la: ↑21 feb 2023, 05:52U svako doba bi prije Saida pozvao nego Tahirovica i Denisa. Po meni je jedan od manjine nasih igraca koji nije dizelas. Tahirovic uplasen djecak i 4 tekme sto sam gledo bio vazda medju 3 najgora igraca, al "igra" za Romu ebiga. Denis je jedan od najgore ocjenjenih igraca svaku tekmu sto je odigrao za Keln, i nevidim zasto je toliki hype u vezi njega. Ali dobro, kod nas se uvjek gleda ime kluba prije potrebe i drugih stvari.

Momak igra prvu profesionalnu sezonu u Bundesligi poslije avantura u 4. yebenom rangu, logično da će biti oscilacija. Do pauze za svjetsko je bio jedan od njihovih najboljih igrača. On je zlato za nas na poziciji koja nam škripi najviše, naročito poslije povreda Pjanića i Bešića i zaslužuje prvih 11 odma u kakvom god da je stanju. Said nema šta tražiti u ovom trenutku pored Džeke i Demirovića u prvih 11.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sve dok Vucko ne prizna Kosovo (i Srbija ne udje u EU) nikakve on prihode nece dobiti sa srpskom zastavom pored svog imena. Isti qurac. Non-EU igrac. Da je hrvat, bila bi donekle drugacija situacija. Ko ga yebe.
Moj Vlatko sta si docekao, da te jedan Kurir prca a nisi jos ni obukao dres orlova.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Hazre i 26 gostiju.