FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Herson

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Herson » 20 feb 2023, 18:22

I usi i oci zaparaju komentari u kojima se spominju imena koja Ajla prati na instagramu. Takvi komentari vise prilice djecijim grupama u osnovnim i srednjim skolama nego forumu na kojem pisu navijaci jednog kluba.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 20 feb 2023, 18:30

samoSA je napisao/la:
20 feb 2023, 18:09
Nna sta spade Sarajevo,da se gleda koga naka Ayla prati i po tome se naglaba ko bi mogao doci
Svasta
Instagram klub za odabrano drustvo .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 feb 2023, 18:58

bordobijeli je napisao/la:
20 feb 2023, 16:27
esprit24 je napisao/la:
20 feb 2023, 14:25
Nije me iznerviro Fedjin otkaz, ni Obucino vodjenje ekipe, kao ni ajlin cyber rat sa navijacima, te mirzino postavljanje, kolko me nervira sutnja oko stadiona :puke: :puke: novinari se ko u ratu sunjaju oko koseva, snimaju kroz kapije, dronovima itd itd. Jel toliko tesko napraviti press i reci, yebe nas ovo, yebe nas ono, nema minusa, sta je sad razlog, ukradeni alat u TZ. Yebo vas vico nek vas i yebe kad ste nesposobni po tom pitanju. AKO NISTA BAREM NAS OBAVJESTITE DA NA KOSEVU NECEMO IGRAT DO APRILA
Nije vise interesantno prošli izbori. Opet pred izbore krenut ce prica o Koševu kao vrhunskom stadionu.
Je li Mnadic sjedi svako malo sa Vicom ili nas Vlasnik? O cemu ti prcicas? Zasto se klub ne javi i ne pita, ako je do Mandica, gdje je zapelo? Ili se boje Vice pa sute, jer, nece Mandic igrati na stadionu nego FK Sarajevo a opstina je dala NOVAC za teren, ne radi ga opstina. Nas klub je, imas clanak i izjavu, rekao da ce "pomno pratiti situaciju oko izgradnje terena", a kao sto vidimo, to nije bas tako. Mani se politike, mandic je imao preko 10k glasova vise od onog SDA.ovog kriminalca, bas mu je hiljadu dije pa i pet glasova nesto znacilo a da se ne lazemo, nema toliko.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 feb 2023, 19:14

Herson je napisao/la:
20 feb 2023, 18:22
I usi i oci zaparaju komentari u kojima se spominju imena koja Ajla prati na instagramu. Takvi komentari vise prilice djecijim grupama u osnovnim i srednjim skolama nego forumu na kojem pisu navijaci jednog kluba.
Jarane ovo je forum nije skupstina kantona hahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 feb 2023, 19:34

Pantelija je napisao/la:
20 feb 2023, 18:58
bordobijeli je napisao/la:
20 feb 2023, 16:27
esprit24 je napisao/la:
20 feb 2023, 14:25
Nije me iznerviro Fedjin otkaz, ni Obucino vodjenje ekipe, kao ni ajlin cyber rat sa navijacima, te mirzino postavljanje, kolko me nervira sutnja oko stadiona :puke: :puke: novinari se ko u ratu sunjaju oko koseva, snimaju kroz kapije, dronovima itd itd. Jel toliko tesko napraviti press i reci, yebe nas ovo, yebe nas ono, nema minusa, sta je sad razlog, ukradeni alat u TZ. Yebo vas vico nek vas i yebe kad ste nesposobni po tom pitanju. AKO NISTA BAREM NAS OBAVJESTITE DA NA KOSEVU NECEMO IGRAT DO APRILA
Nije vise interesantno prošli izbori. Opet pred izbore krenut ce prica o Koševu kao vrhunskom stadionu.
Je li Mnadic sjedi svako malo sa Vicom ili nas Vlasnik? O cemu ti prcicas? Zasto se klub ne javi i ne pita, ako je do Mandica, gdje je zapelo? Ili se boje Vice pa sute, jer, nece Mandic igrati na stadionu nego FK Sarajevo a opstina je dala NOVAC za teren, ne radi ga opstina. Nas klub je, imas clanak i izjavu, rekao da ce "pomno pratiti situaciju oko izgradnje terena", a kao sto vidimo, to nije bas tako. Mani se politike, mandic je imao preko 10k glasova vise od onog SDA.ovog kriminalca, bas mu je hiljadu dije pa i pet glasova nesto znacilo a da se ne lazemo, nema toliko.
Ma raja iz suoljeg u prazno. Da se razumijemo, yebe mi se i za Mandica, ali sto klub suti ?! I da je do Mandica - reci, da je do Vice - reci, da je do vanzemaljaca - reci !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 feb 2023, 19:47

Sami pitaju i sami odgovore daju.🤣

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 feb 2023, 19:55

Mandic je bolja opcija od rogaticke ublehe..ali cinimi se da je Mandic izjavio da je uplatio samo 260 k km..

Takodjr Mandic izjavio da je u ucrtano u budzetu 100 k km za nas klub 2022 al kaze tip nismo isplatili sve. (Ajla rekla samo 50 k km) kaze u toku 2023 ce isplatit znaci za 3 godine 100k km tacnije 33 k km godisnje..

Onaj hirurg zelju hladno iskesira 800 k km nasih para i nikom nista

Jos im mandic dade. 50 k km

Mandic nije zasluzio sledeci mandat nadam se dace 8 morka predlozit nekog drugog

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 feb 2023, 21:32

Bas kvalitetne diskusije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 feb 2023, 21:46

Evo hadzibegic javno rekao za vladana da je vrijeme da se odluci za koju ce repku braniti.
NEMA NAZAD

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 feb 2023, 22:00

holyman je napisao/la:
20 feb 2023, 21:46
Evo hadzibegic javno rekao za vladana da je vrijeme da se odluci za koju ce repku braniti.
Pa neka mu pošalje poziv i znat će odluku. Ako se i odluči za njih, ja mu dajem podršku. Ova naša lijepa država ništa ne radi za našu djecu, koja žele da napreduju u sportu.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 20 feb 2023, 23:02

fks74 je napisao/la:
20 feb 2023, 22:00
holyman je napisao/la:
Pa neka mu pošalje poziv i znat će odluku. Ako se i odluči za njih, ja mu dajem podršku. Ova naša lijepa država ništa ne radi za našu djecu, koja žele da napreduju u sportu.
Sarajevo je dio Bosne i Sarajevo mu je dalo sve!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 20 feb 2023, 23:37

Zeko87 je napisao/la:
20 feb 2023, 23:02
fks74 je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Sarajevo je dio Bosne i Sarajevo mu je dalo sve!

Covjek rece da je Vladan donio odluku pa onda nastavlja i govori na njemu je da odluci. Nisu cista posla kao da se pravi atmosfera Vladana na noz docekati i sta ce onda sve mu jasno u startu i ode hladno za Srbiju.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 feb 2023, 00:06

Šta mislite o štoperu Frani Ikiću iz Veleža ? Da ga kaparišemo za ljeto :D Po komentarima njihovih navijača, jesenas im je bio ponajbolji igrac.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 feb 2023, 00:20

Opet Vladan tema, nek momak brani za koga hoce. Yebes i igraca koji ti igra za reprezentaciju samo zato sto u boljim nema mjesta, pa ono, daj sta das. Posteno od njega ako je srcem izabrao Srbiju, drazi mi je 100 puta od kera Danilovica koji je izjavljivao kako su mu Orlovi na prvom mjestu a lafo sad igra za nas, ili istetoviranog Vranjesa, ma koliko on "ginuo" za reprezentaciju.
Vladanu sretno, da skine Vanju s gola aBd i proda se u Bundesligu a nama donese milione. :salut:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

unitarista
Kontakt:

Post Postao/la unitarista » 21 feb 2023, 02:27

fks74 je napisao/la:
holyman je napisao/la:
A Srbija je inače nešto uradila za Vladana? Samo pljujete državu, a dobro znate da neprijatelji države sve blokiraju u BiH. Kako ste tako nerealni?
nisam čiko sa avatara.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 21 feb 2023, 03:09

Bez potrebe se potezu te price oko Vladana. Kao nasem bivsem igracu, koji je ostavio dubok trag, zelim mu sve najbolje u karijeri. To za koga ce igrati je njegova odluka i stoji iza nje.

Realno je bilo za pomisliti da bi pogotovo nakon toliko godina provedenih u Sarajevu, odlucio braniti za nas, ali ocito da nije tako. Medjutim, kako god, zeliti mu povrede itd. je ruzno i nema smisla.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 feb 2023, 05:26

Vladen demonstrira sa ovim potezom da je VICO DODIG MILE

MISLIM dosta nasih igraca koji su se ridili po fancuskoj luks svedskoj igraju za bh

Al ovo sto je vladen uradio rodio se u drzavi (kao i 80 koljena njegove famelije) postao igrac u toj drzavi branio u B repki napravio ino angazman i onda imigracija. Zamislite da je dzeko veda to uradili..

Sretno vladenu sto god odluci, al ako je ovo istina (pricali se ozenio se nije htio doc radi svadbe itd) mislim da ce on u pl bh da se vrati za 3-4 godine..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 21 feb 2023, 06:51

vise ce nam vladan para donijeti nego bosnje koje se prodaju Vici. **** sve ko god lose kaze sta za vladana. Momak je ginuo za nas dres i donijet ce nam milion u klub na ljeto . ž
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 21 feb 2023, 07:20

Pitar6785 je napisao/la:
21 feb 2023, 05:26
Vladen demonstrira sa ovim potezom da je VICO DODIG MILE

MISLIM dosta nasih igraca koji su se ridili po fancuskoj luks svedskoj igraju za bh

Al ovo sto je vladen uradio rodio se u drzavi (kao i 80 koljena njegove famelije) postao igrac u toj drzavi branio u B repki napravio ino angazman i onda imigracija. Zamislite da je dzeko veda to uradili..

Sretno vladenu sto god odluci, al ako je ovo istina (pricali se ozenio se nije htio doc radi svadbe itd) mislim da ce on u pl bh da se vrati za 3-4 godine..
:rol:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 21 feb 2023, 08:22

"Nikad mi neće biti jasno kako neko ko se rodio, živi i radi u Sarajevu, može navijati za Zvezdu, Partizan, Hajduk..." Ovo je moj pok. stari vazda govorio. Dobro, nije mu bilo jasno kako neko može navijati i za željezničar, ali iz nekih sasvim drugih razloga.
Iskren da budem, nije ni meni jasno jako se neko može odlučiti za nekog drugog. Jbg, ovdje sam se rodio, krenuo u školu, prvi put zaljubio, potukao, plakao, smijao, djecu izrodio... Volim li ovu državu?
Ovdje niko ne voli državu, da se bezveze ne zavaravamo. Istim intenzitetom, ali na različite načine, jednako je mrze i Bošnjaci i Srbi i Hrvati. Dovoljan pokazatelj te i takve mržnje jest što nigdje nisam pomenuo Bosance koji su na nivou statističke greške. Ne volim je ni ja, ali ne mogu sebi dozvoliti da mi nešto tako glupo kao religija kroji rodni i nacionalni identitet. Ako mi neko seosko popče mora reći šta sam, onda i nisam nego za tora.
S druge strane, postoji i ona: "Ubi bene - ibi patria", gdje mi je dobro - tu mi je domovina, pa sa te strane bi se moglo razumjeti da neko izabere Poljsku, Portugal, Njemačku i štatijaznam...
A opet, sa treće strane, imamo slučaj Švicarske gdje igrači raznih narodnosti hrle igrati. I ne samo Švicarske. Dakle, kad se skine svjetlucavo kvazi-patriotsko pakovanje, krivci za odlazak igrača su nerad, javašluk, laž, licemjerje, pakost, neznanje i bezobrazluk. Vladan, a niti bilo ko, ne može biti personifikacija pobrojanih osobina.
Zato me, najiskrenije, zalibo tukić za koga če igrati, ne plaća mi on račune. Ja, ionako, posmatram fudbalere u okviru njihove 90-ominutne izvedbe. Niti bih se družio s njima, niti me boli hurko šta oni misle. Što napisa neko iznad; On je roba i kao takvog ga treba posmatrati. Ni više, ni manje.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, ebi46, galia95, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, TETRAPAK i 87 gostiju.