baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 21:01
Felixians4 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 20:57
Tako je, kako je, prihvatio sam iako je pakleno teško biti u mojoj koži, no svjestan sam da je život nepredvidiv i da mnogi proživljavaju razne strahote. Ovih dana ću obaviti razgovor s mojima, vrijeme je za transparentnost, napatio sam i njih, no i namjerno sam održavao status quo koliko se moglo da oni se ne stresiraju više od potrebnog.
Kralju, za sve u životu ima rješenje. Nebitna je starosna dob, ako ti želiš nešto da ostvariš ili imaš neke planove, idi i ostvari ih. Izađi malo, socijaliziraj se sa ljudima, učlani se u teretanu, kreni na neke rekreacije fudbal/košarka. Radi na sebi, kakvo pominanje smrti i fraza poput dosta mi je života i svega, zamisli kako bi se roditelji osjećali da čuju to od tebe, kamoli da to ne daj Bože uradiš?
Ako ti ništa od navedenog ne pomogne, ima stručna pomoć, nije sramota brate mili, ja sam prvi koji je bio išao po istu nakon smrti jednog člana porodice tijekom tinejdžerskih dana i to me je izvuklo iz svega u prelomnim godinama.
Lijepo je to što ti sugeriraš, svjestan sam, no vidi se da niste psiholozi, kamoli psihijatri. Da je to tako jednostavno, bilo bi super. Promjena sredine bi mi pasala, upravo to je bio cilj, no propalo. Pa evo pročitaj da zbog njih koji mi stalno pokušavaju pomoći i odgađam te nekako izdržavam. A nema baš za sve rješenje.
Da, stručna pomoć je ta kojoj žudim, no i tu ne želim da se to sazna iako svi koji me vide i jedanput ili me poznaju, primijete da sam čudak i psihički u vinklu, drugo je kad se pročuje "na selu", obitelji padne reputacija.
Tebi hvala što na temi na kojoj smo aktivni prema meni si korektan, što normalno diskutiramo on topic, a hvala ti i na ovome i ono što si oblatio ove klonove koji degutantno pišu o drugima, evo upravo sam ja na tom nba topicu sada uhvaćen na zub jer sam htio da se iskorijeni takav sulud govor mržnje.
Ma vi ste tu super, ono kad ste kačili fotografije. Normalni, pravi, zdravi, lijepi momci sa budućnosti, obrazovani. Bh sport će polako se dizati, makar povremeno bude uspjeha, a svakako je najbitnije valjda sreća i zdravlje što su usko povezani porodice i bližnjih oko vas, baš sve ostalo je sporedno i nemjerljivo manje bitno