Držiš i sarmela ,

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Držiš i sarmela ,
Imas pp. Nije za javnost prica. Iako je Marsal napisao vec neke stvari.
Marsal je napisao/la: ↑19 feb 2023, 23:49Žao mi je što je na kraju digao ruku na sebe. Znam da je imao problema ali moglo se sve riješiti. Pili smo jednom kafu u Zenici i najiskrenije sam mu ponudio se šta god treba ali bio je baš ponosan momak. Šteta, žao mi majke i sestre što su ostale iza njega.
Ko i justin
Nazalost nije medju nama od Marta 2021.AshburtonG je napisao/la: ↑20 feb 2023, 01:03
Nije to taj nick brate. Ovaj "Vrebac" je bio aktivan 2021 zadnji put. Nadam se da je ozdravio...
I dalje nisu rješili migraciju baze a kamoli funkcionalnost
A i vizuelno desktop verzija mi je smece, bas mi je nepregledna, kao neki moderni dizajn ustvari gore nego je prije bilo. Mobilna se moze prezvakati
Kako znaš ?GG3 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 12:18Nazalost nije medju nama od Marta 2021.AshburtonG je napisao/la: ↑20 feb 2023, 01:03
Nije to taj nick brate. Ovaj "Vrebac" je bio aktivan 2021 zadnji put. Nadam se da je ozdravio...
Pošalji mail, i ja sam mailom tražio da riješe to i evo sad mogu.
Postavi novu sifru.
Oni ti krivi artikal poslali? Moras s njima to rijesiti, OLX tu ne yebe zivu silu. Mogu te prevariti ne zanima ih
harden je napisao/la: ↑20 feb 2023, 14:11Oni ti krivi artikal poslali? Moras s njima to rijesiti, OLX tu ne yebe zivu silu. Mogu te prevariti ne zanima ih![]()
Mene frajer zajeba sa 6 maraka. Smarao me da mu posaljem kabal, posaljem obicnom postom dogovorimo se da ce platiti kad dodje. Doslo u ponedjeljak prosli, ja mu napisao vise nacina kako mi moze platiti, lik ne yebe zivu silu. Mislim necu ga ni ganjati za 6KM, al smijesna situacija![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.