FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

barca_87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la barca_87 » 21 feb 2011, 21:33

ma nedim ce nam dobro doc ,,taman da popuni mjesto zbog odlaska smajlovica jer mi mujic nije najdrazi nesh :D ,,,jedino sto ce onda mali bekic manje dobijat prostora za igru,to ne valja al et ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 feb 2011, 21:39

barca_87 je napisao/la:ma nedim ce nam dobro doc ,,taman da popuni mjesto zbog odlaska smajlovica jer mi mujic nije najdrazi nesh :D ,,,jedino sto ce onda mali bekic manje dobijat prostora za igru,to ne valja al et ;)
Ne sikiraj se Amer Bekic nece izgubit mjesto u timu jer on ima dobre kvalitete, ako Halilovic dodje imat cemo onda 2 iskusna napadaca ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 21 feb 2011, 23:55

Od kad sam se rodio
SLOBODU sam volio
za nju cu navijati
na istoku umrijeti
i kad dodzu nevolje
i kad nema nade
uvijek ce vas bodriti
TUZLANSKE "FUKARE".
i kod kuce i na strani
vijerni tvoji huligani

Slobodaaaaa :D :D da se malo prisjetimo starih pjesama s kojim smo bodrili prije nasu Slobodu
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 feb 2011, 00:00

SaLL/ihovic je napisao/la:Od kad sam se rodio
SLOBODU sam volio
za nju cu navijati
na istoku umrijeti
i kad dodzu nevolje
i kad nema nade
uvijek ce vas bodriti
TUZLANSKE "FUKARE".
i kod kuce i na strani
vijerni tvoji huligani

Slobodaaaaa :D :D da se malo prisjetimo starih pjesama s kojim smo bodrili prije nasu Slobodu
A vise je necemo bodriti, jel' ? :?
Ako sad navijaci ne navale na tribine, nece nikad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 feb 2011, 00:33

Potpisujem tvoj post Omerbavarac, ja mislim da je kranje vrijeme da se pojave navijaci na tribine a ne da samo cekaju neke derby utakmice :roll:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 feb 2011, 00:38

slika

Nadam se da ce bit pun Tusanj kao na ovoj slici.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 22 feb 2011, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 feb 2011, 00:52

slika

NAS SJEVER !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 feb 2011, 01:28

fukara87 je napisao/la:Sjecam se Nedima Halilovica dok je igrao u Slobodi ma da nije igrao najbolje kao npr u Varteksu ali mislim da ako on dodje necemo imat problema u napadu .

igro je Nedim Halilovic -Laki kako smo ga vali dosta dobro za Slobodu, pa iz Slobode se i prodao zato sto je bio dobar...njega smo dobili djaba od zmaja od bosne :)...bio je jedan od najboljih igraca zmaja uz Muratovica i Sarajlica koji su tad igrali za njih i da bi Zmaj kao domacin igrao svoje utkamice na Tusnju mi smo dobili Halilovica za uzvrat...kod nas je Lacki odigrao dosta dobro i volio bi ga ponovo vidjeti u nasem klubu i da tu okonca karijeru
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 22 feb 2011, 08:33

Omerbavarac je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:Od kad sam se rodio
SLOBODU sam volio
za nju cu navijati
na istoku umrijeti
i kad dodzu nevolje
i kad nema nade
uvijek ce vas bodriti
TUZLANSKE "FUKARE".
i kod kuce i na strani
vijerni tvoji huligani

A vise je necemo bodriti, jel' ? :?
Ako sad navijaci ne navale na tribine, nece nikad.
maaa neeee nisam to mislio nego ovo je malo starija pjesma s kojom smo prije bodrili Slobodu ...sad imaju neke nove ....sinoc se bas prisjeti ove pa reko da napisem ima jos ja mislim al sam zaboravio tekst .....a naravno da cemo je bodrit ... ikad vodis i kad gubis ja mogu reci ponosno ja te volim, ja te volim, ja te volim SLOBODO
SLOBODA do groba .

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 22 feb 2011, 10:37

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Nedim Halilović, karijeru bi mogao nastaviti u tuzlanskoj Slobodi.

Tuzlanska Sloboda u proljetni dio sezonbe mogla bi ući znatno pojačana. Naime, kako sada stvari stoje na korak do dolaska na Tušanj je Nedim Halilović.

"Razgovarali smo sa Nedimom. Igrač njegovih kvaliteta jako dobro bi nam došao. Sve ćemo znati u nekoliko narednih dana", rekao je trener Slobode, Denis Sadiković.

Bosanskohercegovački internacionalac trebao se priključiti Varaždinu, no iako je tokom zime trenirao sa hrvatskim prvoligašem, dogovor nije postignut.

Podsjetimo, Halilović je sa dosta uspjeha nastupao za varaždinsku momčad i to u periodu od 2001. do 2006. godine. Odigrao je za tadašnji Varteks 124 utakmice i pritom je postigao 20 golova.

Iz Varteksa je otišao u švedski Orebro, da bi se zatim vratio u Hrvatsku, tačnije u Rijeku, odakle ga fudbalski put vodi u Dinamo iz Tirane. Posljednju sezonu odradio je ponovo u Švedskoj, u trećeligašu Dalkurdu. U dresu našeg nacionalnog tima odigrao je 16 utakmica.
SLOBODA do groba .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2011, 11:38

Miljenko Bosnjak registrovan za Slobodu.Stigli su neophodni papiri za njega,tako da svoj debi u PL,imace protiv Slavije u subotu ;) jos nisu stigli papiri za Nikolica,ovi iz Dunajske Strede stvarno se prave glupi,imali pola godine da to rijese i nista.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 feb 2011, 10:20

Denis Mujkić otišao u Španiju na dogovor sa Ukrajinskim klubom

Kapiten tuzlanske Slobode golman Denis Mujkić zajedno sa svojim menadžerom Ademom Šabovićem od jučer (utorak) se nalazi u Španiji (Malaga) gdje se na priprema nalazi jedan ukrajinski premijerligaš sa kojim bi jedan od najboljih golmana Premijer lige trebao potpisati ugovor, ako se dogovore oko finansijskih uvjeta. Treba istaći da Mujkiću ugovor istiće naljeto što znači da je zimski prijelazni rok prilika da klub na njemu nešto zaradi.

KONAČNO: Staniša Nikolić dobio certifikat

Staniša Nikolić nogometaš tuzlanske Slobode konačno je dobio certifikat iz ekipe Dunajske Strede i nakon šest mjeseci pauze u subotu će protiv Slavije odgrati prvu zvaničnu utakmicu. Sigurno da je ova vijest obradovala Šefa Stručnog štaba, Denisa Sadikovića, jer Nikolić je veliko pojačanje za njegovu momčad na poziciji desnog bočnog.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 feb 2011, 10:58

Nadam se da ce Mujkic uspjeti pronaci inozemni angazman,jer je to zasluzio,i zelim mu puno srece,davno je prevazisao nasu ligu,i sigurno jedan od najboljih golmana u ligi zasluzuje napredak u svojoj karijeri,usput ako se uspiju dogovorit sa ukrajinskim klubom,klub ce u ovim teskim vremenima uspjeti zaradit.Imamo mladog Divkovica koji moze Mujkica dostojno zamijenit.Dobra vijest da je Nikolic dobio neophodan certifikat i sto cemo ga moci gledati u subotnjem mecu protiv Slavije,nadam se da ce se vrijeme popraviti,jer poznavajuci kakvi su nam tereni ne bi me cudilo da se kolo odgodi.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 23 feb 2011, 12:05

u subotu..svi ko jedan
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 feb 2011, 12:09

Tekma je u 14:30 .. Zna li neko ko sudi ovaj mec ?

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 23 feb 2011, 14:11

Sad treba dobro izvagati izmedju para i sezone.Mujka je sigurno medju boljim golmanima lige i moze nam dosta pomoci u tom pohodu na evropu.Pogotovo jer nema sad Grade ionako nam je odbrana rupa.Sreca imamo napad drama dobar tesko da mozemo primiti koliko mozemo dati u slucaju da Mujka ostane,ako ne mislim da nam se lose pise
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 feb 2011, 15:38

Mujkic se vratio u Tuzlu i ceka odgovor iz Metalurga,inace posljednjeplasiranog tima u Ukrajinskoj ligi.Ponudio je svoje uslovima celnicima ovog kluba,znace se za nekoliko dana dal ide ili ostaje na Tusnju?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 feb 2011, 16:37

zasluzio je Denis dobar transfer i dobar ugovor, njemu se na odlasku nista ne moze zamjeriti, jos ako i ispostuje da klub i zaradi sta na njemu, tj da ode dok je jos pod ugovorom onda za Denisa kapa dole po ko zna koji put.

Sto se tice golmana mislim da ne gubimo pretjerano, Denis je najbolji golman u PL ,ali je i Tino odlican i ovo je pravo vrijeme da i on pocne braniti. Bez 1-2 vrhunska pojacanja u odbrani bez obzira na odlazak Denisa jako tesko da mi mozemo u Evropu, zato bi bilo odlicno da Tino brani do kraja sezone, stice iskustvo i onda abd naredne sezone ako se zadrzi kostur ove ekipe da se napadne i evropa. Nego sta je sa Efendica nesto nisam upratio, jel potpisao u Njemackoj ili
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 23 feb 2011, 16:57

Moje misljenje je da Tino i nije bas pouzdan barem prema onome sto sam ga gledo dok je branio u kup utakmicama,nije bas siguran ali logicno da nije kada momak ne brani skoro pa nikako,jedino staviti ga sad za ovu polu sezonu neka se malo kali da bude spreman za slijedecu,ali ako je iko i pomisljo na izlazak u europu to je sad definitivno ne moguce bez Denisa,a mozda je ovako i bolje,moro je i on otici nekada isto kao sto je i mali Tino zasluzio priliku da bude prvi golman

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 feb 2011, 18:16

Sloboda - Slavija sudi Vladimir Dominkovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.