Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Bolje zvati u19 igraca betisa i pogurat mu karijeri nego npr sanicanina koji ima 28 godina i igra u Partizanu
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ne moze on biti U-19 igrac Betisa kad mu je 20 godina. Nego nije to problem, problem je sto ne postoji nikakva garancija da je on bolji igrac od Sanicanina, niti da ce to ikada postati. I pozovi takvih 5-6, oprosti se od sansi za plasman u petom kolu kvalifikacija, a moze se desiti da nijedan od njih ne ispadne nivo Sanicanina, a ne nesto vise.
Fudbal je danas toliko pokriven skautingom da reprezentacija ne prodaje. Bar ne reprezentacija sama, mora se i nesto za klub odigrati.
Fudbal je danas toliko pokriven skautingom da reprezentacija ne prodaje. Bar ne reprezentacija sama, mora se i nesto za klub odigrati.
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Preko cega gledas ovo?
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
-
JasminAgic
- Kontakt:
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Niko Salihamidzic ima nas pasos

nije hans izdo
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Nisam lazljivac ja to imam instalirano na mobitelu i nisam znao da ima na netu meni se ne zove soccerway vec footbalscoutabroadJasminAgic je napisao/la: ↑19 feb 2023, 21:38https://us.soccerway.com/players/player ... rzegovina/
Kakav program lazljivce, evo ovde gledajte
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
A hajde mi objasni kojom je logikom bolji ovaj iz Betisa?
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Ne kazem brate da je bolji, vec sigurno ima bolje treninge i bolje uslove za napredak i plus je mladizdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 feb 2023, 21:49A hajde mi objasni kojom je logikom bolji ovaj iz Betisa?
Mozda je taj bolji ne znam moram ga pogledati
Nisam nigdje napisao da je bolji igrac, vec da ga je bolje zvati ako nista zbog CV
Jer mnogi sanjaju za drugi tim Betisa igraju s 20 godina
Sta fali momka zvati jos je lijevak umjesto Sanicanina pa ako ne bude bilo hajra lahko je zamjeniti
Al sad dok je mlad i dok je u betisu
Msm da je pravo vrijeme, a ne mi sve kontra radimo vracamo i guram igrace tipa gojak, sanicanin koji ce tesko ikad u boljem klubu igrati nego ovaj malac
To je moje gledanje i ja koliko sam upratio tako i u Njemackoj funkcionise
Ljudi nevjerovatno glupe stvari pisu. Kad bi zvali tako svakog igraca iz u19 u23 timova gdje bi nam kraj bio. Vecina od tih igraca ne zarade normalne pare od fudbala u karijeri, a mi da zovemo sve redom. Nerealne stvari ljudi pisu… ko onaj neki sto govori da je Turkes zamjena za Dzeku… strasno
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ključajte komplet pdf
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
jesi li poslao pitanje hadzibegicu?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 21:54Ne kazem brate da je bolji, vec sigurno ima bolje treninge i bolje uslove za napredak i plus je mladizdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 feb 2023, 21:49A hajde mi objasni kojom je logikom bolji ovaj iz Betisa?
Mozda je taj bolji ne znam moram ga pogledati
Nisam nigdje napisao da je bolji igrac, vec da ga je bolje zvati ako nista zbog CV
Jer mnogi sanjaju za drugi tim Betisa igraju s 20 godina
Sta fali momka zvati jos je lijevak umjesto Sanicanina pa ako ne bude bilo hajra lahko je zamjeniti
Al sad dok je mlad i dok je u betisu
Msm da je pravo vrijeme, a ne mi sve kontra radimo vracamo i guram igrace tipa gojak, sanicanin koji ce tesko ikad u boljem klubu igrati nego ovaj malac
To je moje gledanje i ja koliko sam upratio tako i u Njemackoj funkcionise
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Ne bih svakog al kad imas npr Ahmedhodzica,Hadzikadunica koji su hajmo rec uz Kolasinca sigurni za stoperske pozicijeBenko123 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:01Ljudi nevjerovatno glupe stvari pisu. Kad bi zvali tako svakog igraca iz u19 u23 timova gdje bi nam kraj bio. Vecina od tih igraca ne zarade normalne pare od fudbala u karijeri, a mi da zovemo sve redom. Nerealne stvari ljudi pisu… ko onaj neki sto govori da je Turkes zamjena za Dzeku… strasno
Zovnes nekog mladjeg iz dobrog kluba da stekne iskustva
Neces zvat npr krilo dje nemamo neki kvalitet
Eo npr imas Begovica i Sehica sto ne bi zvao malog Kanurica iz Oxforda kao trecu opciju
22 godine vraca se za koji mjesec u premierligasa
Nothingham
S kim ce se bolje spremat nego s golmanom poput Begovica koji je citav zivot u Engleskoj i tako gledas ostale pozicije i igrace
A to za Dzeku ja nikad izvalio nisam
Mi za Edina zamjene nemamo i daj boze ikad da je dobijemo
Nemamo jos napadaca u rangu recimo Ibisevica , a kamoli Dzeke
Nemamo 10tke otkad je Miske otiso
Nemamo ofamzivnog beka Lulica radilicu koji pokrije sve na svojoj strani i odbrani i u napadu
Isto za desnu strani vazi od Mujdze nismo imali ni jednog do Dedica malog
trebalo nam je preko 5 godina da nadjemo zamjenu
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 19 feb 2023, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
I ja treba tebi da objasnjavam nesto a spominjes Kanurica… Nemam rijeci stvarnoManijakalnost99 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:12Ne bih svakog al kad imas npr Ahmedhodzica,Hadzikadunica koji su hajmo rec uz Kolasinca sigurni za stoperske pozicijeBenko123 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:01Ljudi nevjerovatno glupe stvari pisu. Kad bi zvali tako svakog igraca iz u19 u23 timova gdje bi nam kraj bio. Vecina od tih igraca ne zarade normalne pare od fudbala u karijeri, a mi da zovemo sve redom. Nerealne stvari ljudi pisu… ko onaj neki sto govori da je Turkes zamjena za Dzeku… strasno
Zovnes nekog mladjeg iz dobrog kluba da stekne iskustva
Neces zvat npr krilo dje nemamo neki kvalitet
Eo npr imas Begovica i Sehica sto ne bi zvao malog Kanurica iz Oxforda kao trecu opciju
22 godine vraca se za koji mjesec u premierligasa
Nothingham
S kim ce se bolje spremat nego s golmanom poput Begovica koji je citav zivot u Engleskoj i tako gledas ostale pozicije i igrace
A to za Dzeku ja nikad izvalio nisam
Mi za Edina zamjene nemamo i daj boze ikad da je dobijemo
Nemamo jos napadaca u rangu recimo Ibisevica , a kamoli Dzeke
Nemamo 10tke otkad je Miske otiso
Nemamo ofamzivnog beka Lulica radilicu koji pokrije sve na svojoj strani i odbrani i u napadu
Kvaliteknog desnog beka od Mujdze nismo imali do Dedica to je par godina…
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Pa koga ces gurati golmana od 22 godine u engleskoj il onog skoro s 30 godina u kiparskoj ligi
Halo druze, da si ga u zivotu pogledao pola sata dovoljno bi ti bilo. Engleska 6 liga? Jel me zayebavas fakat. Boze sacuvaj sta citamManijakalnost99 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 22:18Pa koga ces gurati golmana od 22 godine u engleskoj il onog skoro s 30 godina u kiparskoj ligi
Treba vidjeti sa Kovačevićem zeli li igrati ili ce navodno cekat ponudu srbije