FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne mogu da vjerujem da neko uopste cita sta ovaj lik pise hahaha i da se potrudim ne mogu desifrovat sta ovo znaci, a jos napise 30 redova teksta
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zrinjski il ništa
Nista valja nam ganjat -8 ili koliko vec kasnimo za trecim,sve naopako pa i ova dva ispadanja 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Nista, pisi propalo. Sa narkomanom je i cetvrto mjesto bilo tesko dostupno, a kamoli trece.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Imaš ekipu koja boli glava šta se brinete? Bezveze gledate kup ovakvom igrom Borca i Listice imamo se čemu nadati (ako trener zna postaviti ekipu).
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ma natamburat ce nas zrinjski 3 razlike, borcu ce sudije sredit da dobiju siroki iz penala i to je to, -11 panika frka trka, ni bog to ne stize
Mi imsmo utakmicu manje od borca i sirokog koji igraju prvu medjusobno, tako da nije bas -8, sve zavisi od rezultata protiv zrinjskog.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sad navijati da Zrinja uzme duplu 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Loš dan..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko smo jadni zapravo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Lose vrijeme za nas rajske ptice
Ove 4 tekme imperativ 10 bodova
Ove 4 tekme imperativ 10 bodova
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet otvaram tabelu i ne vjerujem da imamo skor od 7 4 7 i gol razliku 22:25

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sta je uradio Fedja to je zlocin. Obuca manje vise, ipak je ovaj napravio 10 puta vecu stetu. U naredne 4 tekme cemo odrediti svoju sudbinu. Ili cemo odmah biti otpisani iz borbe za Evropu, ili cemo biti ukljuceni u nju. Pobjeda na derbiju i minimalno 6 bodova iz ostale tri tekme. Ispod toga nista.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Težinom tome da budemo najbolji klub iz BiH a molimo Boga da selo iz Hercegovine osvoji kup
Instant uspjeh ne postoji nakon dvije (2) godine na nas i dalje djeluje onaj gubitak kapitala od Nama.
Šta ako se ove godine ne izbori Europa? Ništa. Uči u sljedeću još jače jer ova je propala.

Instant uspjeh ne postoji nakon dvije (2) godine na nas i dalje djeluje onaj gubitak kapitala od Nama.
Šta ako se ove godine ne izbori Europa? Ništa. Uči u sljedeću još jače jer ova je propala.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja mislim i da nas je Mirza vodio dosad bi imao bolji skor a i ne bi ispali iz kupa, samim tim sve vise vjerujem da je svlacionica bojkotovala Dudica. Ono izvodjenje penala mi je bilo nekako najofirnije i najveci dokaz da u to vjerujem.vedinjo98 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 21:35Sta je uradio Fedja to je zlocin. Obuca manje vise, ipak je ovaj napravio 10 puta vecu stetu. U naredne 4 tekme cemo odrediti svoju sudbinu. Ili cemo odmah biti otpisani iz borbe za Evropu, ili cemo biti ukljuceni u nju. Pobjeda na derbiju i minimalno 6 bodova iz ostale tri tekme. Ispod toga nista.
Ako ove sezone ne izborimo Evropu, pri narednom izlasku u istu bit cemo nenositelji u prvom pretkolu sta god da izborimo.
Evo ti odmah sta ce Mirza reci ako ne izborimo Evropu: "Došao sam kad je zaostatak bio veliki, a iz kupa smo ispali još u oktobru. Također pritisak je bio ogroman na pojedinim igračima, a ni ovaj bojkot navijača nam nije pomagao".
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 19 feb 2023, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ni prvi ni zadnji kojima se to desilo (možda). Kako me iritira ovaj pritisak da se sve mora iz prve de ba ljudi koji vam je đavo? Upumpano mnogo novca i pod moranje izboriti Europu sa onakvim strategom hop, cup, poskočiću.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
66.6%

Daj odma Zrinjski-Zeljo da znamo na cemu smo.Bgm Zrinjski nikad nije bio nesto zainteresovan ni zagrijan za kup tako da moramo napasti top 3 i ici svaku utakmicu na pobjedu ako kontamo Evropu.Svaka utakmica ko zadnja,sve ili nista
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!