English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nunez je svemirski brod za letvu Madzukica. Nunez I radi vise I bolji je igrac.
Samo da zavrsnicu popravi zabijat ce 30+ po sezoni.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Neki se doživotno neće oporavit 

Chris Wood da je popravio zavrsnicu imao bi minimalno dvije sezone po 20 komada. Covjek je masio 20ak zicera po sezoni. U ekipi koja pita kvalitetnim centarsutevima, tata bi izbio mozda i na 25.
Veliki Wood.
Veliki Wood.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nemojmo suditi Mudryku jer je Chelsea u k.urcu, al' cemo suditi Nunezu sa vise nego solidnim brojkama u najgoroj Kloppovoj sezoni. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mudrik ima sindrom Dembelea u Barsi od odlaska Messija do ove sezone kada je ekipa kliklnula, jedini nešto pokusava a samim tim i griješi pa raja konta da je rinaka a ustvari je izvor kreacije čitave ekipe. Kada klikne biće to strašan igrač
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja svim srcem navijam da se Murdyk raspadne i bude flop stoljeca, al de budimo malo realni. Covjek je odigrao 3 utakmice za Celzi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja sam samo prenio činjeničnu statistiku, apsolutno mi se **** za Trunksa.
I dalje sam misljenja da ce im Madueke biti bolje pojacanje.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Dobar si ti kad si im popamtio sva pojacanja
Kakva odbrana u pm
Kakav je ovo golman. 

Strasna odbrana
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakve dvije odbrane 

Nema veceg nafakaskog kluba na svijetu, I jos ih Atwell isčupa iz jedne ciste kontre, tesko je protiv toga svega igrati
-
- Kontakt:
Bruno & Rash 

JihuuuuuuuuuuMarcus Rashford has scored 23 goals in all competitions so far this season. This is now his best ever scoring season.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.