NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Domaci dres je top
Zadnja izmjena: Convicts, dana/u 18 feb 2023, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ni meni nije "legao" domaci...Vise mi lici na Slobodu nego na nas, ne znam zasto. Bolje bi bilo mozda da su uradili "retro" verziju dresa, pola crno pola crveno, bijeli broj na ledjima. Pogotovo sa V izrezom, bas ono birvaktile...al hajd, sta je tu je,
-
- Kontakt:
Dobri dresovi. Bijeli pogotovo, bombona 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dizaj dresa kako domaći, tako i gostujući treba biti isti što je i urađeno. Retro može na domaćoj garnituru a šta uraditi onda na gostujućem? Ne možeš samo boje izmiješati
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Top dresovi, ipak mi gostujuci za nijansu ljepse izgleda
Mislio sam na ove:

ali nebitno....Najbitnije je da imamo stabilnog dobavljaca opreme, koji ce snabdjevati i fan shop dresovima, da ce raja nositi orginalne Celikove dresove, pa kako se kome koji svidja, bilo bijeli, crno crveni, sivi... Bitno je da idemo naprijed.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znam na sta si mislio, ali samo da pokazem da su i ovakvi bili ranije. Tako da i ovo dodje "retro". Ima jos i 80ih jedan dres slican.

Celik!3,2,2.
U pravu si. Mea culpa.
- BatistutA19
- Kontakt:
Sutra srce na teren pa sta nam bog da ,valjalo bi da prodjemo a ako ispadnemo nije tragedija.Samo trazim borbu igraca i srce a u navijace ne sumnjam minimalno 6000 ocekujem.
Drago mi je za Albu sto je rijeseno i ocekujem novac od grada uplatu sav dug i onda nastavak redovno.
Sto se tice dresova meni licno su bolji stari pravi prugasti a ne ovo u 3 boje ili pola pola ,to nije Celik .Zna se kakav je grb i toga se treba drzat ali kad vidimo kako svi mijenjaju nista ovo nije cudno.
Drago mi je za Albu sto je rijeseno i ocekujem novac od grada uplatu sav dug i onda nastavak redovno.
Sto se tice dresova meni licno su bolji stari pravi prugasti a ne ovo u 3 boje ili pola pola ,to nije Celik .Zna se kakav je grb i toga se treba drzat ali kad vidimo kako svi mijenjaju nista ovo nije cudno.
Svakom dresu/dizajnu se moze naći mana. Jedno su naše želje, a drugo kako bi to izgledalo. Mora nekad ličit i na slobodin (ili drugi klub) dres jer imamo iste boje. Tesko je pronaći nesto posebno i jedinstveno Ove pola-pola smo imali prije par sezona, dok je Kalušić bio u klubu.
DRESOVI SU TOP!!! Nema tu priče liči mi na ovog onog! Mora na nekog ličiti 500 klubova u svijetu ima CRNO-CRVENU boju! Gostujuči su dobri,a za ove ne upučene Čelik je do rata bezbroj svojih gostujučih tekmi igrao u bijelim dresovima! Trend u svijetu je da klubovi svaku sezonu izbacuju dresove,ko hoče kupit če i pratit trend ko neče kupiti večinom če komentarisat kako liče na neki klub i kako nisu dobre boje!
::::SAMO ČELIK::::
Dresovi su extra. A u slučaju prolaska u kupu, volio bih da dobijemo Zvijezdu iz razloga sto se igraju 2 tekme pa čisto da vidimo na čemu smo za sledeću sezonu sa trenutnim sastavom.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Ne treba nikakav pritisak sutra ekipi stvarati,sutra sta god da bude nama je prvenstvo važnije,naravno svi mi prizeljkujemo da prođemo ali iskreno 50-50% su šansu možemo i mi proći ili oni.
Uglavnom vidimo se sutra akoboga na BP
Uglavnom vidimo se sutra akoboga na BP
Okupljanje u parku kod muzičke od 14:00.
SVI SA ŠALOVIMA, SVI U CRNOM !
SVI SA ŠALOVIMA, SVI U CRNOM !
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Hoce li i stara garnitura biti jos u prodaji? Ako ima zaliha, nek stave neko snizenje do isteka zaliha? Ako ne, onda sibaj novu 

Ako prođemo akobogda može bilo ko sem Zrinjskog.
Abd finale. Ma i Evropa . Nase je da sanjamo. I to na velko.
Samo jako i bez respekta nekog prevelikog.
Trka momaka i huk sa tribina i pobjeda je tu
Poslje Sarajeva ne sumnjam u njih i da ce se prepasti i tome slicno.
Naravno moze biti baksuzluka ali i ako izgube ide aplauz ako su dali sve od sebe.
Samo jako i bez respekta nekog prevelikog.
Trka momaka i huk sa tribina i pobjeda je tu
Poslje Sarajeva ne sumnjam u njih i da ce se prepasti i tome slicno.
Naravno moze biti baksuzluka ali i ako izgube ide aplauz ako su dali sve od sebe.
Od ovi danas ekipa sto su prosle moglo bi se fino igrat sa Rudarom iz Prijedora. Dobili su dva crvena danas, valjda se prebacuje na kup? A u ligi su losije pozicionirani od Radnika Bijeljina. Sem navedenog Rudara moglo bi i sa Zvijezdom Gradacac fino igrat... Budimo realni, nas svi prizeljkuju za protivnika 

Neka nam je danas svima sa srećom. Poderimo grla i ostavimo i mi srce na tribinama, te se nadam da ćemo ovu utakmicu pobijediti i nastaviti priču u Kupu.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.