Ako će ovo zubalo dobiti otkaz. Neka i ta cijena bude. Nije mi nrzi trener sjedio na klupi. Ko god misli da Bayern moze s njim do polufinala LP taj nema pojma o fudbalu. Iole stručan trener bi onakav PSG rjesio do ulaska njihovog najboljeg. ZNACI MORAO JE VRATIT SE KUCI SA 2 GOLA RAZLIKE. I ko ganja kladionice nek igra na PSG u Minkenu da daju prvi pogodak u prvih 20 minuta. 10000%
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ponovno se Gladbach ispostavlja kao neprelazna prepreka. Po meni je morao De Ligt biti jedna od dvije zamjene na poluvremenu, krenulo se malo naivno sa napadackom igrom i izmjenama, umjesto da se malo povuce, sakrije lopta od protivnika i ceka prilika.
Ne pratim ovog Gladbacha puno, al cini mi se da protiv nas uvijek odigraju iznadprosjecno sto i pozicija na tablici pokazuje, onaj Hoffman nas busi vec godinama, na znam daje li lik jos ikom golove.
Al sta je tu je, borba u ligi nikad neizvjesnija, sto ne mora biti negativna stvar. Znali smo mi cuvat igrace u proslosti pa se oni svejedno ozlijede ili odigraju slabije. Samo povrede da nas zaobidju i moze biti uspjesna sezona.
Ne pratim ovog Gladbacha puno, al cini mi se da protiv nas uvijek odigraju iznadprosjecno sto i pozicija na tablici pokazuje, onaj Hoffman nas busi vec godinama, na znam daje li lik jos ikom golove.
Al sta je tu je, borba u ligi nikad neizvjesnija, sto ne mora biti negativna stvar. Znali smo mi cuvat igrace u proslosti pa se oni svejedno ozlijede ili odigraju slabije. Samo povrede da nas zaobidju i moze biti uspjesna sezona.
Lik izveo drugi sastav kada se borimo za titulu jer nekima treba odmor iako su preplaceni i to skoro na pocetku drugog dijela sezone.
Trenercina
Trenercina
Tabletas izrotirao kao da igra protiv Bochuma.
Mozda napravi mega-giga rezultat.
To je da ne bude sampion u BL, gdje mu je glavni konkurent Berlin Union.
Mozda napravi mega-giga rezultat.
To je da ne bude sampion u BL, gdje mu je glavni konkurent Berlin Union.
I to protiv protivnika koji redovito igra iznad mogućnosti i kojeg još nije pobjedio i onda još testira vrijedi li čemu Blind 90 min. i strogoću na Mulleru koji kakav god bio ne zaslužuje da ga se vadi nakon 15 minuta (ok možda i zaslužuje ali definitvno nije pametno.)
Fascinantno je kako je u momčadi 2 igrača trenutno u super formi (Coman i Pavard,) ima ih par kao Davies, Musiala ili Čupo koji na tren zasjaju pa su onda većinu vremena nevidljivi ili loši, a ostali su ni na nebu ni na zemlji, daleko je to od love koje primaju.
Cancelo kad je došao je odmah počeo asistirati, sad bezveze ubacuje (otprilike kao Kimmich kornere,) Tel ima olovo u nogama i izgubio je svu eksplozivnost, Blind je sporiji od autobusa i to oni kao ne vide, ono koji k. radite na treningu?
Inače po viđenom, Sven nije ništa lošiji od Sommera.
Da te Bog dragi sacuva kome su dali da trenira jednu ovakvu masineriju.
Hasanu necu halaliti kovaca i nagelsmana.
kratko i sazeto djelimo isto misljenjethomashasler je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:32Ako će ovo zubalo dobiti otkaz. Neka i ta cijena bude. Nije mi nrzi trener sjedio na klupi. Ko god misli da Bayern moze s njim do polufinala LP taj nema pojma o fudbalu. Iole stručan trener bi onakav PSG rjesio do ulaska njihovog najboljeg. ZNACI MORAO JE VRATIT SE KUCI SA 2 GOLA RAZLIKE. I ko ganja kladionice nek igra na PSG u Minkenu da daju prvi pogodak u prvih 20 minuta. 10000%

Bayern je bio Bayern u pravom smislu kad ga je vodila star skola sa klupe( Van Gal,Jup,i ucenik stare skole Flick) i kad se tacno znalo sta je ciji poso ovo sa zubalom je ruski rulet nase uprave hajde da i mi budemo fancy da nessto novo uvedemo da se pise o nama kako smo doveli najmladjeg trenera velikog kapaciteta ,mogucnosti kao postajemo moderni pratimo te novotarije u modernom nogometu ,ali u smislu ako prodje prodje ,ako ne prodje najbeali smo jer smo mu dali mastan ugovor ,pa cekati lose rezultate i nogirati ga .
Mislim ,sta covjek da kaze, steta bi bila da ova ekipa jos jednom ne podigne klempu ,kad je u zenitu svojih mogucnosti ,kvalitete i snage .
Dzaba ferrari ako je los vozac .Sezona proleti sad pa sad ,godine lete ,igraci stare ,povrede su tu ...i sta opet cekati jedno 10+ godina pa da ponovo digemo klepmu

Mrziti ih mozemo ,ali fakte ne mozemo osporiti,nazalost

Hasan je obicna marioneta kurir ,PR uprave i nista vise ,puno se on dize u visine,neopravdano
Pravda za Tyson Furya
Pretjerujete svi, ne znam da postoji Bayernov trener koji nije izgubio od Gladbacha. Glabach je jednostavno ekipa protiv koje smo se uvijek mucili i protiv koje cemo se uvijek muciti, jednostavno nam ne leže. Nakon par minuta igre dobijemo crveni i logicno da je bilo tek pretesko onda.
Protiv PSG-a smo pobjedili 0:1, da smo pobjedili 0:2 vi bi pisali ovdje da bi pravi trener ih dobio 0:3, a da smo dobili ih 0:6, vi bi pisali da bi pravi trener ih dobio 0:7...nikad niste zadovoljni, nije nagelsmam kriv sto Müller sa 10 metara nabija loptu u kukuruze i sto igraci nisu sposobni poentirati iz izglednih situacija...
Previse dizete paniku, sve ce doci na svoje, poceli smo se vracati u formu, ovaj poraz protiv Gladbacha je samo jedan mali kiks. Uzet cemo Union i vratiti prednost, u kupu cemo proci, takodje protiv PSG-a, poslije PSG-a je sve moguce u LP... tako da ,nema potrebe biti ovoliko negativan
Protiv PSG-a smo pobjedili 0:1, da smo pobjedili 0:2 vi bi pisali ovdje da bi pravi trener ih dobio 0:3, a da smo dobili ih 0:6, vi bi pisali da bi pravi trener ih dobio 0:7...nikad niste zadovoljni, nije nagelsmam kriv sto Müller sa 10 metara nabija loptu u kukuruze i sto igraci nisu sposobni poentirati iz izglednih situacija...
Previse dizete paniku, sve ce doci na svoje, poceli smo se vracati u formu, ovaj poraz protiv Gladbacha je samo jedan mali kiks. Uzet cemo Union i vratiti prednost, u kupu cemo proci, takodje protiv PSG-a, poslije PSG-a je sve moguce u LP... tako da ,nema potrebe biti ovoliko negativan
-
- Kontakt:
Blind jedva igrao od kada je dosao i onda ga ubaci od prve minute u jednoj ovakvoj utakmici gdje ti je Union na 2 boda, Dortmund na 3. Valjda dobiju i jedni i drugi pa da Tabletasu jos vise guza radi. Sad i Freiburg na 3. Jos na to zamijesi neku frisku formaciju sto mu je Siri ili Alexa rekla da koristi. Nalozio se lik na 3 nazad a puse kao u Japanu za vrijeme sezone tajfuna. Samo tabletaske stvari.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Stanje je takvo da su 2 najosporavanija igrača trenutno u najboljoj formi (to je samo po sebi smiješno,), realno trenera mogu spasiti Mane (sa početka sezone, ne onaj koji je poslije izgledao gore nego Sane sad) i Mazraui te da se još netko probudi iz zimskog sna, ne možeš imati jedan dobar potez po utakmici i ostatak vremena se blamirati.
-
- Kontakt:
Precijenjuju se nastupi Pavarda i to debelo. Igrao je dobro, ali da je igrao nesto maestralno-ni blizu. Dobio crveni protiv PSG-a, primali golove preko njega isto nedavno jer je izlazio kad ne treba i ostavljao rupu nazad. Ali neka ustaljena praksa da je on sad kao neki wc igrac u ovoj formaciji sto je notorna laz i izmisljotina. Isto sto i Goretzka nije los koliko ga se pljuje. Ako ti 98% tima ne igra na nivou zna se da nesto strukturno ne stima. Isti qrac bio kod Kovaca, nekakve price da ne mozes auto koje ide 200 voziti 300 pa dodje Flick i vozi 500. Ekipa je odlicna po imenima i kvalitetu, umazeni jesu, ne treniraju dovoljno, ne posvecuje se paznja osnovnim stvarima dovoljno. Automatizmi nisu tu, previse se analizira, svake sedmice nova "individualna" greska, a u pozadini igrace se hrani previse informacija. Nisu oni genijalci ni inace, a sad ocekujes od njih da usvoje 6000 informacija u roku od par sedmica, da se saltaju s jedne na drugu formaciju u pola sezone kao manuelac iz prve u drugu, u trecu a nisu ih ni uigravali u predsezoni.Bayo je napisao/la: ↑18 feb 2023, 21:16Stanje je takvo da su 2 najosporavanija igrača trenutno u najboljoj formi (to je samo po sebi smiješno,), realno trenera mogu spasiti Mane (sa početka sezone, ne onaj koji je poslije izgledao gore nego Sane sad) i Mazraui te da se još netko probudi iz zimskog sna, ne možeš imati jedan dobar potez po utakmici i ostatak vremena se blamirati.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovi rezultati znace da ce koncentracija biti na najvisem nivou, pitanje je imal’ kvalitete da se dignu sva tri trofeja?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
.........Jup je napisao obična sranja kao i obično i lik kad god se ovde pojavi donese nesreću
Bježi odavde avetu

Klempo, klompo.....jbti klempo onu pored tebe ako je imaš kljusuro odvratna
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Povezao je dvije vrlo dobre utakmice u nizu što je i za njega i većinu igrača u momčadi nepremostiv uspjeh, nikada nije igrao ni blizu ovako e sad da li je to zbog formacije, novog ugovora ili nečeg trećeg je manje bitno, kad bi par igrača u momčadi igralo bolje nego ikad, sve bi razvaljivali. Gdje je npr. Musiala nakon onog slaloma i gola, jednom izbacio igrača PSG-a i to je to itd...Bundesliga je napisao/la: ↑18 feb 2023, 21:29Precijenjuju se nastupi Pavarda i to debelo. Igrao je dobro, ali da je igrao nesto maestralno-ni blizu. Dobio crveni protiv PSG-a, primali golove preko njega isto nedavno jer je izlazio kad ne treba i ostavljao rupu nazad.
U zadnjoj njegovoj sezoni su bili loši skoro kao i sad i primali kao Titanic, spasilo ih prvenstvo da ne bude fail samo takav jer je atmosfera bila i toksičnija nego trenutno.
Loše su vođeni da ne nabrajamo sad zašto ,samo kad igrač ljosne preko lopte kao amaterčina onda ga ****, valjda treba ipak trenirati osnove.Bundesliga je napisao/la: ↑18 feb 2023, 21:29Ekipa je odlicna po imenima i kvalitetu, umazeni jesu, ne treniraju dovoljno, ne posvecuje se paznja osnovnim stvarima dovoljno. Automatizmi nisu tu, previse se analizira, svake sedmice nova "individualna" greska, a u pozadini igrace se hrani previse informacija. Nisu oni genijalci ni inace, a sad ocekujes od njih da usvoje 6000 informacija u roku od par sedmica, da se saltaju s jedne na drugu formaciju u pola sezone kao manuelac iz prve u drugu, u trecu a nisu ih ni uigravali u predsezoni.
Koliko se Flick precijenjuje ko trener zbog Lisabona
vidjelo se kasnije i u Bayernu i Njemackoj, on je mrvicu bolji trener od Nagelsmanna. On je od Pariza primio tricu kuci, Nagelsmanna bi za takvo nesto objesili.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jeste atmosfera bila toksičnija, a znamo i zašto. Nisi imao klupe uopšte, imao si maksimalno 12-13 igrača na koje si mogao računati. Pogledati klupu kada se igralo protiv PSG-a u gostima. Nisu dovedene dostojne zamjene, nije se otkupio Perišić, Coutinho otišao-nije dovedena dostojna zamjena, Thiago otišao nije doveden niko ni blizu tog kalibra. Par povreda i nisi imao koga ubaciti uopšte. I opet se jedva ispalo od PSG-a, a Bayern je bio daleko bolji u tom dvomeču. Lagano se osvojila liga, bruka u kupu. Što opet ne može osporiti brilijantnu igru i sezonu prije sa 6 trofeja, pregrštom rekorda i što je najbitnije strašnom igrom. Bayo ne da je pobjeđivao protivnike, već ih je mljeo. Eto samo pogledaj taj PSG iz 2020 i ovaj. Onaj PSG je bio 3 puta jači od ovog po igri i svemu ostalome. I opet ih se pobijedilo i to dominatno, imali 2-3 izlaska u kontre u čitavoj utakmici, visili na svojoj polovini, a Tuchel bio na klupi. A sad tabletašu dovode i trenere golmana, a da ne pričamo o igračima.
Ma nemaju samopouzdanja niti volje. Ja nisam vidio igrača da je branio Nagelsmanna javno sem Kimmicha koji je dobio ovlasti kao visoki predstavnik u BiH. Neuer javno govorio protiv njega, Lewat. A i ovi ostali što ne izlaze u javnost su u teškoj rupi. Gnabry je često znao igrati toplo-hladno, ali da je u ovakvoj rupi već toliko dugo vremena se nije nikad desilo. Sane ove 2-3 utakmice isto da nije profesionalni fudbaler.
-
- Kontakt:
Nije stvar u tome da se izgubi. Ekipa niti ima glavu niti rep u tome je fazon. A to za poentiranje da malo manje koristi tablet a vise real stvarne metode drugacije bi bilo. Jednostavno dok gledas Bayern patnja od ide bezidejno tromo i jalovo a pozadi cim protivnik dodje gace skinute do koljena i u pripremi da budu naguzeni. Eti daj mi jedan parametar igre da kazes super. Kako nasadis alat takav bude. Kako iskuje kovac ne niko kovac vec zanatlija takvo bude gvozdje. Al eto zivi bili oa vidjeli. Nemoj biti iznenadjen ako u sred Minhena budes izbacen iz Lige prvaka.SWOT je napisao/la: ↑18 feb 2023, 20:48Pretjerujete svi, ne znam da postoji Bayernov trener koji nije izgubio od Gladbacha. Glabach je jednostavno ekipa protiv koje smo se uvijek mucili i protiv koje cemo se uvijek muciti, jednostavno nam ne leže. Nakon par minuta igre dobijemo crveni i logicno da je bilo tek pretesko onda.
Da ne ulazim sad u ovo sa Flickom (sljedeće prvenstvo će najbolje pokazati kakav je kao trener,) spomenuo sam ga zato što igrači troše trenere prebrzo, i one koje valjaju i one lošije, to je polusezona ili sezona kako treba, kasnije strmoglavi pad.Bundesliga je napisao/la: ↑18 feb 2023, 22:39Jeste atmosfera bila toksičnija, a znamo i zašto. Nisi imao klupe uopšte, imao si maksimalno 12-13 igrača na koje si mogao računati. Pogledati klupu kada se igralo protiv PSG-a u gostima. Nisu dovedene dostojne zamjene, nije se otkupio Perišić, Coutinho otišao-nije dovedena dostojna zamjena, Thiago otišao nije doveden niko ni blizu tog kalibra. Par povreda i nisi imao koga ubaciti uopšte. I opet se jedva ispalo od PSG-a, a Bayern je bio daleko bolji u tom dvomeču. Lagano se osvojila liga, bruka u kupu. Što opet ne može osporiti brilijantnu igru i sezonu prije sa 6 trofeja, pregrštom rekorda i što je najbitnije strašnom igrom. Bayo ne da je pobjeđivao protivnike, već ih je mljeo. Eto samo pogledaj taj PSG iz 2020 i ovaj. Onaj PSG je bio 3 puta jači od ovog po igri i svemu ostalome. I opet ih se pobijedilo i to dominatno, imali 2-3 izlaska u kontre u čitavoj utakmici, visili na svojoj polovini, a Tuchel bio na klupi. A sad tabletašu dovode i trenere golmana, a da ne pričamo o igračima.
Mene samo zanima kako je moguće da i slabije i jače momčadi mogu protiv Bayerna igrati pametno, na kontre, jaka obrana pa kontra a većinu vremena igraju drugačije, čak i daleko manje plaćena ekipa je u stanju igrati drugačije, ali Sane, Gnabry, svi debelo plaćeni igrači se "raspadaju" kad ih se pomakne 5 metara na terenu ili nedaj bože na neku drugu poziciju (kod nekih trenera se mogla igrati veza, obrana napad sve, kod nekih samo i isključivo jedna pozicija...)Bundesliga je napisao/la: ↑18 feb 2023, 22:39Ma nemaju samopouzdanja niti volje. Ja nisam vidio igrača da je branio Nagelsmanna javno sem Kimmicha koji je dobio ovlasti kao visoki predstavnik u BiH. Neuer javno govorio protiv njega, Lewat. A i ovi ostali što ne izlaze u javnost su u teškoj rupi. Gnabry je često znao igrati toplo-hladno, ali da je u ovakvoj rupi već toliko dugo vremena se nije nikad desilo. Sane ove 2-3 utakmice isto da nije profesionalni fudbaler.
I meni je ovaj medijski hajp oko Pavarda smijesan. Najjaca je ova "treba mu 3-5-2 formacija da se vidi kakva je klasa" prica. Jbt ko da je prije toga morao igrati na 9ki a sad na pravoj poziciji.Bundesliga je napisao/la: ↑18 feb 2023, 21:29Precijenjuju se nastupi Pavarda i to debelo. Igrao je dobro, ali da je igrao nesto maestralno-ni blizu. Dobio crveni protiv PSG-a, primali golove preko njega isto nedavno jer je izlazio kad ne treba i ostavljao rupu nazad. Ali neka ustaljena praksa da je on sad kao neki wc igrac u ovoj formaciji sto je notorna laz i izmisljotina. Isto sto i Goretzka nije los koliko ga se pljuje.
Uglavnom smijesna prica, ako si WC stoper onda ces to pokazati u bilo kakvoj formaciji a ne u samo jednoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.