Sve smo syebaliLG08 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 18:17Zajednicki listic 16.2.2023
1. Braga - Fiorentina (fudbal - KL) 1X 1.38 (Raonffa)
2. Thiem - Varillas (tenis - ARG) 1 1.40 (SantiCazorla08)
3. Sporting L. - Midtiylland (fudbal - EL) 1&2+ 1.47 (LG08)
4. Barcelona - Man.Utd (fudbal- EL) -3.5 1.40 (harden)
5. Leverkusen - Monaco (fudbal - EL) gg 1.65 (scholsey)
6. Trabzon - Basel (fudbal - KL) 1 1.80 (Zeki)
Ukupna kvota : 11.8
Sretno![]()
Zajednički listić-Sigurice dana
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Zajednički listić-Sigurice dana
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Listic za zaborav. Al fakat ko je nesto pogodio od ovih ranih utakmica svaka mu cast.harden je napisao/la: ↑16 feb 2023, 20:28Sve smo syebaliLG08 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 18:17Zajednicki listic 16.2.2023
1. Braga - Fiorentina (fudbal - KL) 1X 1.38 (Raonffa)
Sretno![]()
u teoriji je dobro izgledalo...
Zato Lazio ispostovao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Yebo majku nekad sam skidao odlicno ovu EL iako su svi kukali da se ne moze skinut. Kako uvedose KL potop, jer kombinujemo.
Ma zeznuto je generalno gađati ove prve utakmice poslije zimske pauze. Svi nešto, a ništa.. i na kraju bahilski rezultat.
Već iduće sedmice smo mi opet u kešu.
A do tad Saudijska Arabija, UAE, Indija i ostale lige stvorene za kladaru.
The saddest thing in life is wasted talent.
harden je napisao/la: ↑16 feb 2023, 20:281. Braga - Fiorentina (fudbal - KL) 1X 1.38 (Raonffa)
Potop 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo slobodno mozes preskociti. Juventus 1:1, sporting 1:1 protiv midtjy gdje liga nije ni počela.
Da probamo popraviti utisak..
Mechelen - Genk GG @1,6
Prvoplasirani Genk nakon poraza u derbiju sa Antwerpenom ide u goste Mechelenu. Iako je domaćin tek na 13. mjestu, definitivno nisu za podcijeniti. Kući su odlični i nisu izgubili u zadnjih 8 utakmica (5 pobjeda i 3 remija). Obje ekipe igraju ofanivno (Mechelen 3,1; Genk 3,3 gola po utakmici), a i 4/5 zadnjih međusobnih duela je bilo oba daju.
3/4
Mechelen - Genk GG @1,6
Prvoplasirani Genk nakon poraza u derbiju sa Antwerpenom ide u goste Mechelenu. Iako je domaćin tek na 13. mjestu, definitivno nisu za podcijeniti. Kući su odlični i nisu izgubili u zadnjih 8 utakmica (5 pobjeda i 3 remija). Obje ekipe igraju ofanivno (Mechelen 3,1; Genk 3,3 gola po utakmici), a i 4/5 zadnjih međusobnih duela je bilo oba daju.
3/4
The saddest thing in life is wasted talent.
- OldFashioned
- Kontakt:
Čeka se imbecil Goretzka sa svojim prijedlozima sa 100000-og nadimka.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Da probamo jedan popravni sklepati u narednih sat vremena?
1 par 15:30
Frankfurt-Werder B. 3+ 1.57
Obje ekipe su na prosjeku 3.5 gola po mecu, prvi medjusobni mec igran u Bremenu je zavrsen pobjedom Frankfurta 4-3.
Frankfurt-Werder B. 3+ 1.57
Obje ekipe su na prosjeku 3.5 gola po mecu, prvi medjusobni mec igran u Bremenu je zavrsen pobjedom Frankfurta 4-3.
⚽FK Garaže⚽
2. par 16:00
Everton - Leeds 1X @1.42
Ne vjerujem da ovo Everton moze izgubiti kuci, Dyche ce naci nacin da to dobiju 1:0
3/6
Everton - Leeds 1X @1.42
Ne vjerujem da ovo Everton moze izgubiti kuci, Dyche ce naci nacin da to dobiju 1:0
3/6
- SantiCazorla08
- Kontakt:
3.par
Miomir Kecmanović vs Radu Albot 1 1.35 (21:00)
Nemam vremena za pisanje detaljnije analize ali eto jedan par možda nekom bude od koristi.
13/16.
Miomir Kecmanović vs Radu Albot 1 1.35 (21:00)
Nemam vremena za pisanje detaljnije analize ali eto jedan par možda nekom bude od koristi.
13/16.
18.02
1. Frankfurt - Werder 3+ 1.57 @FCB1986
2. Everton - Leeds 1X 1.42 @harden
3. Kecmanović vs Albot 1 1.35 @SantiCazorla08.
Kv 3. Ide tripl
1. Frankfurt - Werder 3+ 1.57 @FCB1986
2. Everton - Leeds 1X 1.42 @harden
3. Kecmanović vs Albot 1 1.35 @SantiCazorla08.
Kv 3. Ide tripl
Zadnja izmjena: harden, dana/u 19 feb 2023, 14:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Dao sam vam i tacan rezultat, nema na cemu
-
gambler1899
- Kontakt:
19.02
1.par
17:10 Hajduk-Gorica 1 @1,4
Mislim da ne treba puno pisati o ovom paru, Gorica sigurni putnik u drugu ligu, dok Hajduk pobjedom smanjuje razliku izmedju njih i Dinama i održava san o tituli, ali ono najbitnije ucvrcuje poziciju za evropu naredne sezone.
7/10
P.S. izvinjavam se sto nisam stigao tipovati prethodnih dana, posao, obaveze i sl. Jucerasnji dan zaboraviti sto prije 5 tiketa sve po jedna
1.par
17:10 Hajduk-Gorica 1 @1,4
Mislim da ne treba puno pisati o ovom paru, Gorica sigurni putnik u drugu ligu, dok Hajduk pobjedom smanjuje razliku izmedju njih i Dinama i održava san o tituli, ali ono najbitnije ucvrcuje poziciju za evropu naredne sezone.
7/10
P.S. izvinjavam se sto nisam stigao tipovati prethodnih dana, posao, obaveze i sl. Jucerasnji dan zaboraviti sto prije 5 tiketa sve po jedna
- SantiCazorla08
- Kontakt:
2.par
Fabio Fognini /Simone Bolelli vs Ariel Behar /Nicolas Barrientos 1 1.50 (17:30)
Finale atp turnira u Buenos Airesu u konkurenciji parova.
Kolumbijac Barientos i Urugvajac Behar su obnovili saradnju nakon dugo vremena.S druge strane već nekoliko godina Fonjinji i Boleli sarađuju i postižu dobre rezultate.Smatram prije svega da će u ovom meču biti dosta dugih poena a to bi trebalo da je prednost italijanske kombinacije.
14/17
Fabio Fognini /Simone Bolelli vs Ariel Behar /Nicolas Barrientos 1 1.50 (17:30)
Finale atp turnira u Buenos Airesu u konkurenciji parova.
Kolumbijac Barientos i Urugvajac Behar su obnovili saradnju nakon dugo vremena.S druge strane već nekoliko godina Fonjinji i Boleli sarađuju i postižu dobre rezultate.Smatram prije svega da će u ovom meču biti dosta dugih poena a to bi trebalo da je prednost italijanske kombinacije.
14/17
Ja malo prespavao pa cu sad brzinski odigrati, ali ono sto mi se namece ko sigurica:
Union Berlin - Schalke 1 @1.7
Poklon dana. Union ako dobije preuzima prvu poziciju ispred Bayerna, kuci su jaki domacini i imaju omjer 7W 2D. Schalke najgora ekipa lige, u gostima 1W i 11L. Ja cu na svoj tiket staviti hendikep.
4/7
Poklon dana. Union ako dobije preuzima prvu poziciju ispred Bayerna, kuci su jaki domacini i imaju omjer 7W 2D. Schalke najgora ekipa lige, u gostima 1W i 11L. Ja cu na svoj tiket staviti hendikep.
4/7
Fuj kakav mec odigrase, ocekivao sam da ce dobiti ovo bez obzira na Evropu, ipak su igrali za prvo mjesto na tabeli...harden je napisao/la: ↑19 feb 2023, 14:58Ja malo prespavao pa cu sad brzinski odigrati, ali ono sto mi se namece ko sigurica:
4/7
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.