Dzeka kompletniji od Luke? Reci da se zayebavas postenski. Tesko da bi mu mogao kopacke cistiti prije utakmice. Pa nasa fosna moze samo na trenutke jos dobro izgledati, najcesce je kocionicar sto u klubu sto u reprezentaciji. Znas li koliko Modric daje za veliki Real i Hrvatsku? Stvarno znate pretjerati, svasta. Kakve nebuloze.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 21:05Svaka cast luki al dzeko je kompletniji igraczgembo89 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 21:03Ponovo sam odgledao utakmicu Belgija Bosna 4 2 kada smo u gostima imali skoro 10.000navijaca napravili prekid.i,kada je Dzeko pokazao svoju klasu..Tada mladic i traje vec 15godina uvijek u prvih 11 bez povreda i uvijek nosi dvojicu na ledjima..Kada sam procitao danas text o Modricu da ga Real ne zeli zadrzati jer ima 38 sjetio sam se naseg Dzeke..Medju 10napadaca svijeta u 20stoljecu strah me jednog dana probuditi se i znati da ga nema jer to je klasa..
Dzeko ima vise asistencija u ligi petice nego luka u karijeri
I slozio bih se sa Jaskom, Mandzo je ipak Mandzo i ima vecu karijeru od Dzeka. Treba biti realan i priznati. Dzeka bi mogao sa Balkana mozda sa Goranom Pandevom da se poredi. Mitrogol, Vlaha, Mandza, Krama, Jovetic itd su vec neki visi nivo, iskreno.