Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

MunjirkaPFC
Kontakt:

Re: Super liga Srbije

Post Postao/la MunjirkaPFC » 12 feb 2023, 11:21

Danas dva meca na rasporedu:

Javor - Spartak, derbi zacelja

Novi Pazar - Radnicki Nis, dvojka ko kuca, Pazar treba vratit bodove Radnickom, 3 za 3 sistem
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 12 feb 2023, 11:52

MunjirkaPFC je napisao/la:
11 feb 2023, 20:38
rare je napisao/la:
11 feb 2023, 20:27
marconato je napisao/la:
09 feb 2023, 20:11
Al' Vidić nema clansku partije, ebiga... :kafa: :puke:
Kad god je mogao ukanalio je Srbiju .
Zbog njega se Srbija nija plasirala na EP12 .
Lopurda Tole i mutavi Pizon su nas ukanalili, uz navijace. Da je ostao pokojni Antic, isli bi :kafa:

Kakav god da je, Vidic je od Nedimovica hiljadu puta bolji izbor. Danas ga je i Stanoje podrzao, Partizan je uz Vidica, i Petric je juce na konferenciji rekao sto je imao na tu temu.
Možda bi onda sudije blagonaklono gledale na Srbiju tj ne bi bi bilo slučaja Brih .

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 13 feb 2023, 11:30

Vidic nije Vuciceva lutkica zato smeta.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 13 feb 2023, 20:12

rare je napisao/la:
12 feb 2023, 11:52
Možda bi onda sudije blagonaklono gledale na Srbiju tj ne bi bi bilo slučaja Brih .
Nema to veze jedno s drugim, sudilo bi nam se isto ko god je na celu saveza.
Kod nas su doduse bili samo lopovi, od Miljana, preko Terze i Toleta do Kokeze i blokeze. Mandat Piksija i Bjekovica bio je kratak i pro forme, prije dvadeset godina se pitali generalni sekretar Bata Bulatovic i mnogi drugi, a danas upravo selektor Piksi.
Generalno se previse znacaja pridaje toj funkciji, a savrsen je izgovor za los rad ili nerad u drugim strukturama. Nama je trenerska organizacija rak-rana, a klubovi svoj unutrasnji javasluk cesto peru preko grbace saveza. Drugo, sam predsjednik saveza bez pravih ljudi u regionalnim savezima ne moze nista pokrenuti. Treba plejada ljudi, ne jedan.

Inace, postoji li opcija da nam do kraje sezone pristupe Markovic i Jevtovic iz Gazijantepa? Lazar je beskorisni parazit, ali Jevta bi nam pravo legao na svojoj poziciji.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 15 feb 2023, 18:11

Sutra u Kisinjevu protiv Serifa bez prisustva publike :kafa:
Posle bruke protiv Mladosti bio bih prezadovoljan remijem, nadam se pobjedi. Treba izvuc pouke iz ovog ligaskog samara i sutra odigrat pravu musku utakmicu. Mi moramo medju 16!

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 15 feb 2023, 22:34

13 feb 2023, 20:12
rare je napisao/la:
Kod nas su doduse bili samo lopovi, od Miljana, preko Terze i Toleta do Kokeze i blokeze. Mandat Piksija i Bjekovica bio je kratak i pro forme, prije dvadeset godina se pitali generalni sekretar Bata Bulatovic i mnogi drugi, a danas upravo selektor Piksi.
Generalno se previse znacaja pridaje toj funkciji, a savrsen je izgovor za los rad ili nerad u drugim strukturama. Nama je trenerska organizacija rak-rana, a klubovi svoj unutrasnji javasluk cesto peru preko grbace saveza. Drugo, sam predsjednik saveza bez pravih ljudi u regionalnim savezima ne moze nista pokrenuti. Treba plejada ljudi, ne jedan.

Inace, postoji li opcija da nam do kraje sezone pristupe Markovic i Jevtovic iz Gazijantepa? Lazar je beskorisni parazit, ali Jevta bi nam pravo legao na svojoj poziciji.
INije isto Vidić i Kokoeza .
Ipak sudije iamu poštovanje za Vidića
Više že da se postuje savez kad je jedna takva ličnost na čelu istog .

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 16 feb 2023, 00:37

rare je napisao/la:
15 feb 2023, 22:34
13 feb 2023, 20:12
rare je napisao/la:

INije isto Vidić i Kokoeza .
Ipak sudije iamu poštovanje za Vidića
Više že da se postuje savez kad je jedna takva ličnost na čelu istog .
Sudija internacionalac koji bi se obazirao ko je na celu saveza reprezentacije kojoj sudi - promasio je i zanat i zivot. To bi bio novi stepen ludila i paranoje.
Nebitno ko nam vodio savez - pljacka bi se desila. I Vidic je navijao za nasu reprezentaciju nezavisno ko na celu saveza nam bio.
Upitan je motiv Brihove pljacke, a on ne lezi u Beogradu. Briha to ne zanima. Zasto nas je ostetio?
a) zato sto mu je zena Hrvatica, pa je bio pod njenim uticajem?
b) zbog etnicke i kulturoloske bliskosti Nijemaca i Svajcaraca?
c) po nalogu FIFA-e koja je ne jednom navlacila u korist zemlje gdje joj je sjediste, pri cemu je po godine ranije u barazu za mundijal sudijski opljackana debelo i Sjeverna Irska protiv Svajcarske?

I Vidic, i Kokeza, i svi mi su se tu pitali 0.0%.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 16 feb 2023, 22:05

Vodimo golom Rikarda na poluvremenu :opaopa:

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 16 feb 2023, 22:05

% не " "... $ ? & је $ $ ГАТ. " " $. $ ? су " - & ?.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 16 feb 2023, 23:04

Jos jedna losa partija Partizana sto bi rekao Borin stih malo izmijenjen :kafa:
Dobismo na individualni kvalitet.
Pobjeda protiv deset crnaca i golmana bijelca i jos nekog Radeljica iz moldavskog predstavnika. Pala komsinica, pao Dinamo, pao Real, dok Parni valjak gazi kauboje po treci put - 3 od 3 :kafa:
Jos smo daleko od prolaska i novog marta u Evropi, a ako potvrdimo prolaz ceka nas neko od:
Vest Hem junajted, Nica, AZ Alkmar, Slovan Bratislava, Viljareal, Jurgorden, Istanbul Basaksehir ili Sivaspor
Izgubili smo prvenstvo i kup, ostaju nam borba za kvale Lige sampiona i aktuelna Liga konferencija :kafa:
deantinho je napisao/la:
16 feb 2023, 22:05
% не " "... $ ? & је $ $ ГАТ. " " $. $ ? су " - & ?.
Nije sto su nam zagorcali zivot neki dan, ali stvarno odlican su prelazni odradili. Ostace u ligi :kafa:

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 18 feb 2023, 13:51

Samo s Slovanom i Jurgadenom može da se igra , protiv ostali bi bila kanonada .

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 18 feb 2023, 14:20

Olos koji vodi Partizan zasluzuje sve najgore

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 18 feb 2023, 16:38

% опет ?, овај пут у ?.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 18 feb 2023, 19:02

rare je napisao/la:
18 feb 2023, 13:51
Samo s Slovanom i Jurgadenom može da se igra , protiv ostali bi bila kanonada .
A Sivaspor je nekakav bauk? Slabiji je i od Slovaka i od Svedjana. I sa Basaksehirom mi mozemo.
Uostalom, izbacili smo Keln i razbili Nicu u Beogradu igrom. A posle zrijeba su nas svi prezalili. I nivo igre mozemo i moramo dizat, gore od ovog sada tesko da moze.

Pazar dobi mrtvi Napredak u Krusevcu, zasluzeno, disciplinovanija su ekipa. Ovaj Andrija Majdevac je Pazaru bukvalno po ekipe, kandidat za igraca sezone u ligi. Iskopase ga u kiparskom AEL iz Limasola :kafa:
Sraman odnos Duleta Djordjevica prema novinarki Arene :puke: Ekipa ti se sastavila nije, i ti se onda izivljavas na zeni koja ti uzima izjavu :roll:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 18 feb 2023, 19:19

šta to znači iskopali ga iz ael limasol? pa ciparska je liga već 15 godina ozbiljna itekako, a ionako je sve premreženo agentima, baš srbi imaju priličan utjecaj i tu sigurno idu neke veze-preporuke. uostalom, momak je prije tog bio na malti(isto se sve prati, ima i tamo igrača, agenti agitiraju), a i igrao već u srbiji.

zvezda super ekipa, no morali bi početi slagati karike nove jer borjan, dragović, rodić, kanga, kangwa, katai, ivanić, pešić su otprilike na svom vrhuncu ili pred novim odlaskom

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 21 feb 2023, 12:18

& - $ " $ у &. По " ", с " $ је $ ? " ", пуно је 20000 за &. 15 000 " ? $.

slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2023, 12:34

Sve je jasno. Sramota za naš FKCZ, tacnije, sramota ko nam vodi klub... :puke:

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 feb 2023, 12:56

Cekaj stvarno ce podrzati Dzajica s jednom nogom u grobu ispred bivseg kapitena i jednog od najboljih stopera u zadnjih 30 godina Vidica? Pa Terzic je gori od Covica jbt.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2023, 14:30

Epidaurus je napisao/la:
22 feb 2023, 12:56
Cekaj stvarno ce podrzati Dzajica s jednom nogom u grobu ispred bivseg kapitena i jednog od najboljih stopera u zadnjih 30 godina Vidica? Pa Terzic je gori od Covica jbt.
Naravno da hoce. Džajić je tu cak izvucen "iz fioke", da bi bio kontrateža Vidiću kao veliko ime.
Prvo su se syebali sa nekim Nedimovićem, sns botinom, pa kad su vidjeli kako se narod i javnost pocela sprdati i da je Vidić zaista ozbiljan u svojoj kandidaturi, onda su izvukli džokera Džaju, kojeg ko zna kako ucjenjuju, jer ga je taj isti sns abolirao optuzbi i tvorza (ne ulazeci u to da li je zaista bio kriv).

Sto je najcrnje, danas citam (ako je istina) da je Ivanović uz Džajića - citaj Terzića, jer je njegov igrac iz OFK, samo mi nije jasno cime je njega zaduzio, jer ne mozes biti toliko smece pa biti uz Terzića.
Za Kolarova me ne cudi,on je dno dna...

Sad su vjestacki napravili situaciju:
Džaja, Bane, Kolarov itd vs Vidić i Matić prvom redu :puke: iako je 98% naroda uz drugu dvojicu :!:

Vidić je njima pretnja i smetnja i naravno da im kao takav ne odgovara. Prvog bi tog istog Terzića spustio na najnize grane. Vidić cak nije htio ni da ide u Zvezdu da lobiraju za njega, jer je on upravo protiv takvih.. ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 feb 2023, 14:40

marconato je napisao/la:
22 feb 2023, 14:30
Epidaurus je napisao/la:
22 feb 2023, 12:56
Naravno da hoce. Džajić je tu cak izvucen "iz fioke", da bi bio kontrateža Vidiću kao veliko ime.
Prvo su se syebali sa nekim Nedimovićem, sns botinom, pa kad su vidjeli kako se narod i javnost pocela sprdati i da je Vidić zaista ozbiljan u svojoj kandidaturi, onda su izvukli džokera Džaju, kojeg ko zna kako ucjenjuju, jer ga je taj isti sns abolirao optuzbi i tvorza (ne ulazeci u to da li je zaista bio kriv).

Sto je najcrnje, danas citam (ako je istina) da je Ivanović uz Džajića - citaj Terzića, jer je njegov igrac iz OFK, samo mi nije jasno cime je njega zaduzio, jer ne mozes biti toliko smece pa biti uz Terzića.
Za Kolarova me ne cudi,on je dno dna...

Sad su vjestacki napravili situaciju:
Džaja, Bane, Kolarov itd vs Vidić i Matić prvom redu :puke: iako je 98% naroda uz drugu dvojicu :!:

Vidić je njima pretnja i smetnja i naravno da im kao takav ne odgovara. Prvog bi tog istog Terzića spustio na najnize grane. Vidić cak nije htio ni da ide u Zvezdu da lobiraju za njega, jer je on upravo protiv takvih.. ;)
Upratio sam malo da se pominjao taj Nedimovic, neki SNS cinovnik koji nema veze s fudbalom. Doduse ne bih znao ko je. Nisam iskreno ocekivao da ce Dzajica iz groba ovako vaditi, ocito im je ozbiljna prpa bila kad su vidjeli da ce se zestoko obrukat ako pored Vidica podrze tog debila. Vjerovatno ce i sam Dzaja biti samo fikus, a pricu ce vodit SNS likovi.

Zar nije Bane nedavno kad se oprastao od reprezentacije sasou sve i svasta kriminalcima u savezu? Otkud on odjednom da se pominje u talu?

Za Kolarova ne znam sta je bilo, nisam upratio njegove ispade oko saveza. Mislio sam doduse da je i on s Banetom bio u toj prici na pozitivnoj strani.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.